Şimdi Ara

Dark Souls II - Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkk34

    Tarafsız bi inceleme değil kesinlikle


    Katılıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Alkan abi dark souls hayranı zaten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunun metacritic de ps3 puanı 90 52 inceleme arasından 90 puan almış.. siz diyin yok taraflı .. oyun güzel.. herşeye dışarıdan .. grafıkler kötü nasıl 90 derseniz olmaz .. grafıkler 90 ama atmosfer yüzünden 90.. dark souls ' u oynayan bir kişi ilk 1 saatten sonra grafık olayını aşabilen biridir..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alkan kardeşim acıcık kanaat notu kullanmış Olsun From Software hatrına bende verirdim..

    Hakkı bu olmasada oyun genel itibarı ile kesinlikle 90 puanı hak ediyor.
  • Ah keske Ersin abi burda olsaydida doya doya ondan izleseydik
  • Benim kredi kartim varmi diye bir sor once degilmi bu nasil anket :P
  • yav de get 9.0 vermişler grafiğe.hadi atmosferinin hatrına en fazla 7.5 veya 8.0 olurdu o da en fazla.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafik puanına eleştiri yapanların çoğu yeni bebeler eminim. stun'ın dediği gibi atmosfer ve grafik bağlantısını bilmeyenler, grafiği kaplamadan ibaret sanan bebeler saldırmışlar yine. Ben oyunun pc sürümünü bekliyorum, eminim atmosfer şahanedir. kaç tane oyunda böyle atmosfer var len?

    ayrıca yapay zeka kötü demiş bazı bebeler. düşmanların sırayla saldırdığı Assassin's creed ve utanmasalar size saldırmayacak DMC'deki düşman yapay zekası mı iyi yani? valla çoluk çocukla uğraşmak da zor iş. skyrim'deki ejderha'nın ne yapay zekası var mesela? ona kaç puan verildi?

    gidin bence de battlefield 4 oynayın, duvarlara, kaplamalara bakın falan. Atmosferin ne olduğunu bilmiyorsanız gelip boş boş yorum yapmayın. Steam'den önsipariş verdim, çıktığı gibi dalcam oyuna.
  • Dark souls 1'i oynamistim bunu da kesin oynayacagim. Umarim oyun kolaylastirilmamistir. Grafiklere camur atanlari anlamiyorum. DS 1'in grafiklerine atmosferine tasarimlarina hayran kalmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu oynadıktan sonra skyrim falan hava civa zaten bir sürü bug var oyunda Always Forever dark souls bu seri üzerine seri yok bence dünyada ;)
  • şöyleki grafik konusunda 9 gerçekten yüksek fakat atmosfer destekli bir puan olmuş ama dark souls serisi için demons souls da dahil grafik den çok atmosfer ön puanda olduğu için grafiğe takılmaz hayranları

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şuan kesinlikle BSC nin en iyi oyun sunan kişisi oldu Alkan oyuna hakım ses tonu iyi laf olsun dıye değil içinden dogal anlatıyor Tebrikler tıpkı talha gokhan gıbı Alkandan ıkılı oyun serısı beklıyorum.

    İlginçtir onca zmandır bu kadar kısı var Alkanı ıkıncı dınleyısım ve kesınlıkle en ıyı anlatan kısı BSC de demekkı bsc bazen dogru secımler yapabılıyormus o berıl neydı soğuk kabus sıteyı kapatasım gelıyordu.
  • Oyunun hardcore fanı olarak gorunce hemen damladim. Vaktim yoktu incelemenin şöyle bir basina birde sonuna baktim. Verilen puani kaninin son damlasina kadar hakeden taş olsa yine oynayacagim mukemmel oyun über aşmış 3ü çıkana kadar en iyisi bu dedigim zorluğu iyıcene zevkten çıldırmis oyundur. Die Edition sinir krizleri gecirerek meydan okuyarak tam teste girerek bitirmistim. Simdi yine sinirlari zorlamak lazim. Inceleyene de 10 puan 5 yildiz yok boyle oyun harika oyun
  • Arkadaşlar bu serinin tek kötü tarafı oyunu oynadıktan sonra diğer oyunlardan soğuyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Arkadaşlar bu serinin tek kötü tarafı oyunu oynadıktan sonra diğer oyunlardan soğuyorsun.


    serinin kötü tarafı oyunlarda hikaye yok.. yani bildiğiniz yok.. bir tema var en başta bir senaryo kırpıntısı oluyor..dark souls 1 adına konuşuyorum.. sonra tema üzerinden yürüyorsunuz gidiyorsunuz.. oynanabilirlik bütün oyunlardan iyi oldugu için tuttu oyun...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilginç...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    25 yıldır oyun oynuyorum hiç bir oyunda bu seri kadar hırs yapıp heycan duymadım


    Çok çok katılıyorum,puanı haketmiyor diyenler daha 1. oyunu bitiremeyenler,gün saydım be bu oyun için ne kadar bekledim , 1. oyunu 3 kez bitirdm sıkıntıdan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc ye çok sağlam gelecek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aralda kutulu fiyatı 63 tl ön sipraiş avantajı diyordu şaka gibi inanamadım dedim aralda 63 ise başka yerde 30 tl yemi satılıcak dedim güzelim oyun imkansız dedim ve ön siprişi verdim umarım kazık yememişimdir :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun 1.sini oynamadım ama bu seriye başlamak istiyorum 1 oyundan başlamam gerekir mi yoksa direk 2. oyundan başlayabilir miyim ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mathews

    Oyunun hardcore fanı olarak gorunce hemen damladim. Vaktim yoktu incelemenin şöyle bir basina birde sonuna baktim. Verilen puani kaninin son damlasina kadar hakeden taş olsa yine oynayacagim mukemmel oyun über aşmış 3ü çıkana kadar en iyisi bu dedigim zorluğu iyıcene zevkten çıldırmis oyundur. Die Edition sinir krizleri gecirerek meydan okuyarak tam teste girerek bitirmistim. Simdi yine sinirlari zorlamak lazim. Inceleyene de 10 puan 5 yildiz yok boyle oyun harika oyun <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s18.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s2.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Sinirleri zorlamaktan nie zevk alıyorsnuz ki :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.