Şimdi Ara

Dark Souls II'nin Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Detayları Açıklandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 150 saatlik emeğimin steam cloud olmadığı için çöpe gitmesinden sonra ben bile tekrar başlamayı düşünüyorum ama burdaki çoğu arkadaş oynamadan yorum yapmış oyunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmış onlara denecek bir şey yok
  • Yeni nesilde benim için en kötü "grafiklerden" birisi souls serisindedir (bakın oyun kötü, atmosfer kötü demiyorum GRAFİK). Ayrıca oyunun grafikleri kötü denince kendi kafasından başka şeyler söylenmiş sananlar, beyin kullanımının çok gerektiği RPG oyunları bırakıp spor falan yapsınlar zira bu onlar için daha uygun bir hobi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki oyunda grafik var. Onboard ekran kartıyla bile fullde oynanabilen bir oyun. Oyunun kendisi de çöp zaten. Buna para vereceğime çöpe atarım daha iyi. Hiç değilse paranın kimin cebine girmeyeceğini bilirim.
  • soul serilerinde grafiğe bakılmaz daha bunu idrak edemeyen sözde oyuncular var

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler 2009 yılından kalma gibi. grafik kelimesinin bu oyunda yeri yoktur...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsoldan PC'ye port edilen oyuna baktığımızda Garfik olarak PS'4'ten 10 Kat daha iyi birde karşılaştırma yaparken özellik olarak konsola eşit bir sistemde yapılıyor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam gibi,badass! bir rpg(senaryo,dövüş sistemi,grafikleriyle) oynamak istiyorsanız Witcher 3'ü bekleyeceksiniz.Bu kadar basit.Namco milleti ikinci kez keklemeye çalışıyor anlaşılan.
  • Cok grafik istiyorsanız elinize gamepadı alın dışarda oynayın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StrangerLovely

    Yeni nesilde benim için en kötü "grafiklerden" birisi souls serisindedir (bakın oyun kötü, atmosfer kötü demiyorum GRAFİK). Ayrıca oyunun grafikleri kötü denince kendi kafasından başka şeyler söylenmiş sananlar, beyin kullanımının çok gerektiği RPG oyunları bırakıp spor falan yapsınlar zira bu onlar için daha uygun bir hobi.


    senin grafik anlayışın kaplamadan ibaret ve çözünürlükten.. ekranda gördüğün herşey grafiktir.. atmosferde grafiğe dahildir..senin karşına bosslardan biri çıkınca ürkmeni sağlayan şey o atmosfer zaten.. gün ışıgındaki 2. çıkan şövalyeden ürkmessinde... yerin altında dev körüdorun sonundakinden 4 kişi dalsanızda nasıl kaçıcagını şaşırırsın... karanlık atmosferlerde oyuna dahil.. o ejderli bölüme ilk girdiğinde vaay.. demedin mi ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Oyuna leş demişler ya, yok artık yani şu oyunun aynı grafiklerle 10 tane oyunu çıksa oynarım neden biliyor musun? Oynarken güven veriyor çünkü etrafta gezerken boş yere gezmediğimi karşıma bir şey çıkacağını biliyorum en azından sürekli keşfedebiliyorsun ve bir arkadaşından veya bir yerden hiç duymadığın bir şey duyabiliyorsun onu nerede gözden kaçırdığını görünce oyuna bir kez daha aşık oluyorsun.. Herkese göre farklı bir oynanış ve oyun oluşuyor ve oyunda her yere gidebildiğin için ilk 2-3 saati verimli geçirebilirsen normal sayılan ilerleyişin dışına bile çıkabilirsin. Üstüne bi de mükemmel bi pvp sistemi ve oynanış var. İnan bana tüm bunların arasından grafikler dikkatini çekiyor, seni üzüyorsa mümkünse oynama zaten..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyunu bir türlü sevemedim. Fakat çok saygı duyuyorum. Bu kadar seveni olmazdı kötü bir oyun olsa. Ama bir türlü kendim sevemedim. Evet çok zor falana. Ben bir türlü oyuna ısınamıyorum. Karakteri benimseyemiyorum. Hikaye anlatımı çok sinir bozucu. Hep yalnızız falan. Gıcık ediyor adamı. Çok seviliyor oyun ama işte her oyun herkese hitap etmiyor demekki. İyi değiştirmişler. Belki ilerki zamanlarda ps de çok ucuzlarsa yada psn de bedavaya verilirse alırım. Bedava oynarsam zevk verir herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Öncelikle souls oyunlarının ileri derecede fanıyım söyleyeceklerim yüzünden firmadan paramı aldın kardeşim demeyin Beni bu oyun kadar uzun idare eden hiçbir oyun olmadı şahsen 200 saatlik save dosyam yanlışlıkla silinse de bu güncelleme ile oyuna yeniden başlayacağım ve her oynamamda aynı zevki alıyorum. Bu oyunu sevmeyenler daha ilk boss u geçemeyip "bu ne zor oyun kardeşim" deyip oyunu silen ve sonrasında oyunu kötüleyen adamdır böyle adam grafiği de bahane eder oynanışı da bahane eder ama bilmez ki oyun grafiğiyle değil atmosferiyle hayran bırakır, vuruş hissiyatı ve kombat sistemiyle hayran bırakır,silah, büyü ve düşman çeşitliliği ile hayran bırakır. Diğer oyunlar gibi 5-6 saatlik single deneyim değil ilk oynamada 80-100 saat sürer ayrıca ülkemizde bile gigital sürünü 180 TL ye oyunlar varken bu oyunun kutulu sürümü 60 TL den satışa çıkmıştır (her ne kadar aral yüzünden digital almak zorunda kalsamda). Milyonlarca seveni olan bir oyuna da çöp diyen kusura bakmayın da boş konuşan sırf yorum kasmak için yorum yazan birisidir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • PC grafikleri PS3 ile PS4 arasında kalmış. Ama hangisine daha yakın derseniz, zaten bunu anlamak için çok iyi görmeye gerek yok. PS3'e daha yakın bir görsel sunmuş PC.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Öncelikle ilk oyunu 150 saat kadar oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim bu oyunda grafiğe bakamazsınız. Adamların grafiklerimiz çok güzel diye bir iddası yok zaten. Boss ların pixellerini sayacak kadar yaklaşamıyorsunuz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.