Şimdi Ara

Dark Souls II'den 12 Dakikalık Oynanış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben pc versiyonunuda oynadım 1600x900 galiba grafik ayarlarını yapamadım ama konsoldan bi farkı yok varmı bildiğiniz grafik ayarı yapma fln

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya pc ci arkadaşlar!
    Siz bi gidin call of duty battlefield oynayın ya valla, açın grafikleri son ayarda go go go ilerleyin. Bu tür oyunlara bulaşmayın saçmalıyosunuz. Bize birakın bu oyunları ilk oyunu geç Demon's souls un grafiklerinde yapsınlar bize yeter. şu videodaki grafik bence yeterli bu oyun için. He senin bilmem kaç yüz dolarlıksa ekran kartın açarsın son ayar oynarsın neyi alıp veremiyosunuz. Begenmiyosan aç battlefield ini tatak tatak tatak! boş ver abi bekleyen herkes memnun oyundan.
  • Grafikciysen bebesin oglum :D buralar böyle isine gelirse.
  • oha lan oyun kiymete binmis gra demeyin kötu demeyin ha. adamlar kendileri bahsetti grafiksel gelisimden, geldik baktik var mi bisi hayir. arkdasin dedigi gibi dlc gorunumlu.
  • Oyun grafik oyunu değil içerik oyunu halen boş boş grafik muhabbeti yapıyorsunuz burda , işine gelmeyen oynmaz olur biter.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Veletler ve grafik muhabbetleri.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pc degiliz arkadas sen bizden cok biliyorsun oynuyorsun belliki bfleri caufdutyleri. herkes begenmis yok canim baska. bu oyundan ileri grafik olsun diye arayan yok zaten ama eksikleri tabiki de elestiricez.
  • nightmare sen hic konusma fanlik yuzunden akiyor. kimse inanilmaz grafikler aramiyor. bilen biliyor. cok siritan yerlere el atmalarini istemek grafik bebeligimi, degil.
  • Dark Souls başka bişeydir arkadaşlar lütfen "oyun" larla karşılaştırıp bizi üzmeyin.
  • Optimizasyonunu düzgün yapsınlar yeter pc için. Grafiğe gelince zırh kılıç, düşman tasarımları ve grafikleri üst düzeydeydi zaten çevreyide iyi modellediler sadece fazla grafiğe kastırmadılar zaten kasvetli bir havası var oyunun renksiz de ayrıca zor grafiklere bakacak fırsatın olmuyor :D
    İlk oyunda eksik gördüğüm biraz daha çevre sesi ekleseler yeterli bence onun dışında her türlü oynatır. Ve daha fazla gizli yer.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • nedense laf atanların hepsi misafir kendi nickleri ile gelememişler
    aslında mısafırlere yazım hakkı verilmeyecek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC misafiri ben ne diyorum , oyunu oynayanlar oldukça içerikli ve ayrıntılı olduğunu zaten bilirler , bu yüzden de grafikler insanın aklına bile gelmez.Benim için her zaman oyun içeriği ve dinamikleri grafikten çok daha ön planda yer alıyor.İyi grafikli birçok oyunun içerik anlamında sıfır olduğunu hepimiz biliyoruz.Onun içinde Drak Souls'da grafik aramak bana baya komik geliyor ki Dark Souls 2 ilk oyuna göre grafiksel olarakda gelişmiş durumda.Ben çok net söylüyorum Dark Souls 1'in aynısının mekanlarının değişmiş hali bile olsa kabulümdür benim için sorun olmaz.Çünkü bu tarz oyunlar PS1-PS2 döneminde kaldı onun için dört elle bu oyuna sarılmak lazım , bir yerde de tabi ki beklenti meselesi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc de kontrolleri son drece sorunlu bir oyundu. Oyunun herşeyini sevmiştim ama o kontroller yüzünden oyunu bırakmıştım. Tek beklentim kontrolleri pc de iyi yapsınlar... Grafiksel olarak ilk oyunun üzerine birşeyler katılmış ama öyle devrimlik bişey yok. Benim için farketmez zaten bundan daha kötü olsa bile oynarım yeterki adam akıllı kontroller olsun.
  • çok şükür canım güzelim seriyi mahvetmemişler. ilk oyunun izinden giden bi oyun gördüm ben videoda. ilk oyunun farklı meanlarrda geçen versiyonu bile olsa yeter. farklı düşmanlar farklı bosslar olsun bide benim beklentim biraz daha antik çağlardakine benzer zırhlar ekleseler çok güzel olur. yada kapsamlı bi mod desteği olsa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Abi neden bu kadar laf ediliyor arkadaki wallpaper yerine daha duzgun birsey koymalarini istemek ne zamandan beri grafik manyakligi oldu. Bir iki grafik hilesi kullanarak bunu cok rahat duzeltebilirler bir resim koymazlar birbirlye baglantili birkac arkaplan resmi koyarlar ruhumuz duymaz ve de kötu gorunmez. Bunu yapmak ps3"u zorlamaz ki arkadas. Bunu gunumuz teknolojisiyle yapmamalari asil ayip olan bunun adi da grafik manyakligi degil. Daha iyi atmosferdir.
  • düşmaların üzrindeki mavi halka ne oluyor gerçekciliği bozuyor.Grafikleri tanıtım videolarındakinden çok uzak böyle bir oyunda dx11'i sonuna kadar kullanılsa muthiş bişey olurdu.İşin içinde konsol olunca pek mümkün değil. Oyunu görüntüsü açıkcası çamur gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • MxFxOx;
    Ulen bir PS1'de, PS2'de büyük bir zevkle oyunları oynadık, sen çıkmış çamur gibi diyorsun. Sen aynaya bak çamuru görürsün asıl. Beynin çürümüş haberin yok.
  • fevkaladeninde fevkinde

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gercekleri konusalim bugun kalkip cogunu oynamazsin. o gunun teknolojisi ona el veriyordu bizde oyunuyorduk. cunku en iyisi oydu. grafiskel olarak oyun guclu degil zaten ona bakmiyoruz ama su grafiklerinde iyi oldugunu soylemek yalan olur. göz var nizam var. 3d program ac bir iki modelleme yap ustlerine de kaplama koy ne demek istedigimi direkt anlayacaksin.
  • Ağzı süt kokan tipler, oyunda grafikten başka bir şey aramayanlar, oyun oynarken beyin fonksiyonlarını sıfıra indirenler bu oyunlar için yorum yapmasın arkadaş. Gidin bf nizi oynayın yatın uyuyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.