Şimdi Ara

DARK AQUAFORCE W244 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son gelen zamlardan sonra oğluma yaza söz verdiğim PC güncellemeyi Eylül'de yaptım. Bende coolermaster haf-912kasa vardı içinde Sapphire rx580 ekrankarti, 500gb SSD , 2+1 HD yi alıp eski i5 işlemciyi anakarti çıkarıp yerine Ryzen 9 5900x işlemci, MSI 570 a-pro anakart crucial balistic 2x 16 3600mhz ddr4ram monitör olarak lg 32gn600 aldım. İşletim sistemim w11 pro lisans. Maddi açıdan sınırların üzerine çıktığım için ucuz bir hava soğutma ile yaza kadar idare edip yazın bir sıvı soğutma alırım demiştim. Kasayı kurdum oyunlar efsane fakat işlemci ısınıyor kasanın içi fırına dönüyor hâliyle ekran kartı da kasa içindeki hava ile soguyacagi için o da ısınıyor ve ben PC yi 5dk soğutmak zorunda kaliyordum. Sıvı soğutma şart oldu. İki hafta araştırma ve takipten sonra dark aquaforce w244 soğutmayı aldım. Gece 23te amazondan sipariş verdim ertesi gün öğlen 13te soğutucu elime ulaştı. Termal macun araştırması yaparken overclock yapmayacaksınız çok iyi bir termal macuna gerek olmadığı görüşüne vardım. Zaten netde genel fikir de bu yönde.
    Şimdi bu soğutmayı yaklaşık iki haftadır kullanıyorum alınır mı sorusunu kesinlikle alınır diyerek cevaplıyorum. Öncelikle ses kesildi kasa sesi çok azaldı. Sonra kasa içi resmen buz gibi oldu tabi bu durum kasa içinden soğutma yapan ekran kartını da olumlu yönde etkiledi. İşlemci 80dereceye gelince ekran kartı 85oluyor kasadan fena sıcak hava geliyor ve kapatiyordum. Şu anda en çok ısıtan oyunu açıyorum işlemci 57dereceyi ekran kartı da 60i geçmedi. Ayrıca sıcaklıktan dolayı kasma oluyordu o da yok PC gayet iyi çalışıyor. Tam fiyat performans ürünü diyebilirim.
    Ürünü incelerken hava soğutma gösterip bunu al bu onu döver şeklinde yorum yapanlar olmuş. İşlemci ısısını kasa içindeki serbest alana direk atan hiçbir soğutma iyi olamaz. Sıvı soğutma radyatörü pervaneler sayesinde ısısını azalttığı için bu konuda da başarılı. Almayı düşünenler varsa tereddüt etmeyin gayet başarılı bir soğutucu sistem . RGB ışıkları da mysticlight ile çok iyi uyumlu. Görsel olarak da güzel durdu. DARK AQUAFORCE W244 ALINIR MI? DARK AQUAFORCE W244 ALINIR MI?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.