Şimdi Ara

Danabol hap steroid midir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
46.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hemen onları geri iade ediyorsun. Eğer almam derse sağlık bakanlığına ve bimere şikayet et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll değilim hocam attım resim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    İstanbul hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni başlayan adama sattığı şeye bak 2 hafta dayanmaz kalbin. hocayı cinayete teşebbüsten hapse attıramlıyız
  • Beyler ölecek miyim la ben 😭😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa arkadaşım inşallah trolldür yoksa o hocana benim numaramı verirmisin 2 çift lafım var.. Danabol bulk döneminde kullanılan hacim artışında yardımcı ilaçtır. Tek başına hiç bir etkisi olmaz karaciğeri yormak dışında. Testestronsuz zaten hiç bir steroid doğru çalışmaz.. Ayrıca o aldığın ilacın 1 kutusu 120 tablet 75tl den satılıyor... Git geri ver onları kullanma elimde 2 kutu var boşta duruyor öyle millet para kazanma taktiğini bulmuş valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 1 Temmuz 2017; 14:40:32 >
  • Bırak onu elinden, fight clubtaki kadın göğüslü bobta bundan kullanıyordu helvasını yedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay ne birader ben 1 ayda hamlığı zor attım üzerimden saçmalama supplement kullanacaksan kullan yoksa bulaşma bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayda nedir bu manyak misin hocam.



    Antepfistikli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖzgünK

    @KöfteSuyu

    Yurtdışında efsane ürünler var.

    Aşağıdaki üründen 1 ay kullandım, kendime geldim. Kaldırdığım ağırlıkları her hafta arttırdım. Süper ama Türkiye'de satılmıyor bunlar.

    Bunlar satılsa body e tekrar başlardım çünkü steroidsiz 2 yıl body yaptım ve göğüs kasım bile şekillenmedi. Biraz pazu, biraz omuz çıktı o kadar. Bıraktım ben de. Steroidsiz body yapmam asla.
    http://www.zupplements.com/products/H-Drol.html

    Google a "prohormones buy" yazınca çok site çıkıyor. Çeşitleri çok.

    Zaten türkiye de ki supplementlerin içeriği yurt dışındakilerden farklı olduğundan dolayı kullanmak saçma.. Madem prof birşey istiyorsun düşük düzey bir kür e gir sonra tedavisini unutmadan tabiki




  • Seri nosu mu ne var. Ordan kontrol et sahte mi değil mi diye. Büyük ihtimal kortizon vardır içinde. Hocalara bak. Milleti zehirliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtcfli

    Seri nosu mu ne var. Ordan kontrol et sahte mi değil mi diye. Büyük ihtimal kortizon vardır içinde. Hocalara bak. Milleti zehirliyo

    https://www.b-p.md/
  • Hangi spor salonu İstanbul'da?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steroiddir. Yeni başlamışın zaten kullanma. 1 sene sonra falan kendin karar verirsin kullanıp kullanmayacağına ve iyice araştır. İlla kullanacaksan 1 2 sene sonra testo kürüne vs girersin.
  • o hocanın ağzına tüküreyim şikaye et hemen. danabol'a bulaşma tablet kürleri oldugu için onlar karaciğer böbrek hasarın üst seviyede olur. enjeksiyon kürlerinden daha tehlikedir aman ha. 1 haftada etkisini görür vücudun su toplar 2 haftada 6-7 kilo belki daha fazlasını. 1 ayda tanıyamazsın kendini. + danabol tek başına kullanılmaz test. enat. kullanmaadan tek başına tehlilekedir. ve bulaşma sakın. nasıl hocalar arkadaş çözemiyorum gencecik insanların vucutlarıyla oynıuyorlar yazık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

    Hocam steroid bırakırsak normal çalışırsak steroid almadığımız için kaslar erir mi ? Yani normal çalışsak

    niye erisin kasların çalışmayı bırakmadıkça yeterli proteini aldığın sürece küçülmez veya erimez ama böyle ilaçları birden bırakmak da tehlikeli başlayan birinin yavaş yavaş azaltması daha mantıklı olur tıp okumuş düzgün bi bilene sormak lazım birden bırakıldığında vucuda etkilerini
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    ölsem daha iyi diyebilirsin, arkadaşlar yazmış mı bilemiyorum ancak vücuttaki androjen hormonlarını arttıracağından kendini "kırık gibi..!!" hissedebilisin. ha "benim içimde zaten kırık olmak var" dersen kullanmaya devam et, yakın zamanda faydasını göreceksin muhtemelen.



    o ilaç sadece tek başına kullanılmaz, yanında mutlaka testosteron ile kullanılmalı, testosteronsuz kullanacaksan dediğim gibi erkeklik günlerine veda etmen muhtemelen yakındır.



    bu ilaca steroid mi demişsin, danabol diye google da aratırsan yüzbinlerce yazı bulursun ama en mantıklı olarak sana şöyle kısaca izah edeyim;



    bazı insanlar vardır, kilo alamaz ve hekime gider, doktor her türlü tetkiki ve incelemeyi yapar, beslenme düzeni felan değişir ama yine kilo alımında artış yoktur. bu insanların her organları da normal çalışır, her hormonu normal değerdedir ancak bir türlü kilo alamazlar ve dışarıdan baksan bir deri bir kemik görünürler işte bu insanlara doktor günde yarım veya bir tablet kadar verir bu danabolü, hormonları dengeleyici ek ilaçları ile beraber.



    birde iki filmine 100 lira vermişsin, bu ilacın kutusunun ederi muhtemelen 5 euro yoktur ve kutusunda sanıyorum 4 veya 6 film olması gerek, tedavi düşük doz ve yüksek süre üzerine kurulu olduğu için.



    benim çevremde yaşansaydı bu satış işlemi o ilacı hemen elinden alır, onu sana satan adama monte ederdim, (daha ağır şeyler de yazarım da neyse anla diye söylüyorum...) kaldı ki benim gözümde uyuşturucu satmak kadar kötü birşey.



    çok vücut yapmak, "şekil olmak" (bu sana ve diğer insanlara göre değişir) istiyorsan, gidersin; proteinini, aminoasidini, kreatinini, glutamini alırsın ve beslenmeni protein ağırlıklı belirlersin bu şekilde birşeyler yapmaya çalışırsın. ilaç kullanarak bir arpa boyu kadar yol alamayacağın gibi, geleceğini de zehir edersin.



    not: umuyorum trolsündür, bu kadar yazıyı ilaçla vücut yapılıyor diye sanan kesim var onlar için yazdım. umuyorum sen de onlardan değilsindir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • konuyu hapı almadan önce neden açmadın ki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir hocam 2 şerli 2 şerli at 2 hafa sonra buuuum harika birisi olcan 2 ayda 3 sene emek veren adamı geçcen. Vaybe bizim aklımıza neden gelmedi bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim bu spora yeni başladın ben yeni başlayanlara protein tozunu bile tavsiye etmem ilk 6 ay sadece beslenme ile devam etmelerinden yanayım adam sana direkt hap şeklinde steroid vermiş bunlar çok tehlikeli şeyler ozellikle hap steroidler direkt karacigere yuk bindiriyor steroid kısa vadede istediğini verir ama senden çok şey alır örnegin çalıştığım salonda steroid kullanan bir arkadas ramazan dolayisiyla oruca başladı ve spora 30 gün ara verdi 46 cm kol olan adam karın kasları belirgin adam 30 günde tekrar başa döndü yani sıfırdan başlamış bir sporcu gibi gorunuyordu sebebi bu streoidler ben senelerdir bu sporu yapıyorum bir gün sakatlandım 60 gün spor yapamadım ölçulerimde 1-2 cm kayıp vardı hayatım boyunca ağzıma bu maddeleri sürmedim surmemde gayet iyi bir fiziği yakaladim naturel olarak yapıyorum çokta memnunum sağlığım yerinde onun için bunları çöpe at ve o salonu terket evet bir kaç haftada inanılmaz değişimler verebilir fakat verdigi şeyleri çok çabuk geri alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.