Şimdi Ara

Daha önce yaptığım aramanın ses kaydını nasıl bulabilrim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kolay gelsin arkadaşlar daha önce yaptığım bir aramanın ses kaydını nasıl dinleyebilirim??
    bunun programı var mı mesela ben ACR indirdim ama ben programı yüklemeden önce aramayı yaptım bu yüzden program göstermiyor...
    yardımcı olursanız çok sevinirim



  • Telefondan yaptığınız görüşmelerin kaydını herhangi bir program veya telefon özelliği ile kayıt altına almadıysanız dinleme ya da elde etme şansınız yok. Bu bilgilere sadece savcılıklar mahkeme kararı ile ulaşabiliyor. Haricinde sakın ola kimseye kanıpta para veya telefon numarsı vermeyin. Yardımcı olmak adı altında kişisel bilgilerinizi alıp başına iş açabilirler.

    Tekrar ediyorum hocam; herhangi bir kayıt programı veya telefon özelliği kullanarak kayıt almadıysanız, geçmişe dönük görüşmelerinizin kaydını savcılığa intikal eden adli olaylar haricinde ve mahkeme kararı olmadan ulaşma şansınız yok. Ki o kayıtları da zaten size vermiyorlar. Savcılık alıp inceliyor.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    anladım hocam elinize sağlık...
    yardımınız için teşekkürler
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Bu arada geçmişe dönük olarak hangi numaranın arandığı, kaç dakika görüşüldüğü gibi bilgilere ulaşılabilir. Operatörler telefon aramalarını ve sms lerin içeriğini kaydedemezler bu suçtur.

    Ayrıca karşı tarafın muvafakati olmadan bireysel olarak telefon görüşmesi kaydedilemez. Bunun aksi haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu oluşturur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Şubat 2018; 14:32:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam. Ancak arkadaş ses kaydını nasıl dinlerim dediği için onun mümkün olmadığını belirttim. Numaralara ulaşmak istese online işlemlerde kayıtlar var. İkisi farklı olay yani. O yüzden ben soruya cevap verdim sadece ayrıntıya gerek olduğunu düşünmedim yani. Yoksa sizin dediğiniz şekilde bir ihtiyaç olsa doğru haklısınız online işlemlerden arama ve sms kayıtlarına bakılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.