Şimdi Ara

D60 Fiyat ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşlar d60 almaya karar werdim ama d3000yeni cıktı we cokda farkı yok teknosa da d60 ın fiyatı 1,199tl oldu birkaç gün içinde almayı planlıyorum sizce fiyatı nasıl? Eğer istanbulda garantili daha ucuz bir yer warsa onuda söylermisiniz?

    Şimdiden teşekküler...



  • garantili ürün için fiyatı normal sayılır fakat 1100 lira civarına da satılan yerler var duyduğum kadarı ile (kit lensi ile)
  • Aslında spotta düşünmüyor değilim hayyam gibi bir yerden ama ilkkez başlıyacağım için tereddüttede düşmüyo değilim üni. öğrencisi olduğum için herhangi bir sorunda garantisiz olduğu için güvenemiyorm spotta herhangi bir sorun çıkıyor mu eğer bilginiz varsa...vede spotta peşin para dimi?
  • spotta taksitle de satan yerler mevcut... alırken dikkatli inceleyip daha sonra da düzgün kullanırsanız cihaza birşey olmaz... zaten sizden kaynaklanan bir bozulma durumu olursa da garantiye girmez... eğer fiyat olarak değecekse spot alın derim fakat 100 lira fark içinde spot alınmaz... bazı spot satan yerler dükkan garantisi verebiliyor 1 kaç ay... fakat bu fiyata daha iyi makineler de alabilirsin illa sıfır olsun demiyorsan...
  • makinayı peşin fiyatına alamam bir arkadşım hayyamda taksit yaparlarsa kesinlikle vade farkı koyarlar o zamanda 50-70 tl civarı garantili ile fark kalıyo bende o farkı wermekten yanaym çünkü 10 taksit aynı fiyat 1199tl...ikinci eldede fiyatlara baktım d80ler bile 1400gibi bir fiyat we peşin olması durumu zorlaştırıyor:( bide gönül isterdi param olsun d90la işi kapamayı ama nasip:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.