Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (442. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.931
Cevap
101
Favori
511.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben dsmart net kullanıyordum
    Film dizi go paketi eklendiği için pahalı geldi bana 7 gün sonra abonelik iptal oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0312 750 05 27 telefon numarasından arayıp D-SMART Müşteri hizmetlerinden arıyoruz. HD yayınlarda güncelleme oldu, 89 lira size özel 48 lira falan diyorlar. Her gün sabah 09.00 - 10.00 arası aranıyorum. Kabul etmiyorum ama sıkmaya başladı dolandırıcı desek kredi kartı, para vs ister bu sözleşme için telefon onayı istiyor kabul etmiyorum. Bakalım ne olacak?

  • İnanmayın bu adamlar yalan konuşarak yani dolandırarak size paket satmak isteyen dmsart bayileri. Çok şikayet oldu ama Dsmart bunlarla ilgili bir işlem yapmıyor maalesef. Kurumsallık sıfır.

  • 0 850 266 0 266 numaradan aradılar. 2 yıllık tahahütüm ekimde bitiyordu ve giriş paketinin artık satılmayacağını aylık 39 liradan aile paketine geçebileceğimi söylediler. Kısaca giriş paketi kalktı mı?

  • 312li numara beni de arayıp durdu tatilde, dsmartın kendi numarası olmadığı için cevap vermedim. Şimdi de kafalarına göre taahhüdü 2 sene uzatmışlar, 30 tlyi 60 TL yapmışlar.

    Fesih başvurusunda bulundum. Gerek yok artık para vermeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhutumun 13.ayindayim,bugün aradılar ve yarın için ekip gelip adreste güncelleme yapacakmış ve bu aydan itibaren 40 tl zamlı kullanacakmisim ve bu güya maddelerde geçiyormuş,biz 2 yıl taahhutu niye yaptırdık o zaman dedim telefon kapandı.
    Nedir bu isin asli ,böyle bisey var mı?Tecrübe eden var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçma sapan bir numaradan beni de aradılar eve gelecekler filan deyince suratına kapattım

  • samil422 S kullanıcısına yanıt

    dolandırıcı bence.

    güncelleme yapılacak birşey yok

  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    D-Smart ile görüştüm böyle bir şey yok dediler, zaten tajmin ettiğim için kapatmıştım, buradaki arkadaşlarda dikkatli olsun, sanırım yeni bir dolandırıcılık yöntemi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık D-Smart pazarlıkları yine başladı. Başlığın son bölümüne baktım ama güncel fiyatları göremedim, her dakika değişiyor zaten. Şu an tv+internet olarak ne teklif ediyorlar?


    3 gün önce e-devletten fesih başvurusu yaptım, hala aramadılar bu arada. Eskiden anında arıyorlardı.


    Açıkçası artık tv içeriğinin de çok önemi yok, internet adsl idi onu vdsl'ye çevirmem gerek upload çok yetersiz. Yani minumum düzeyde tv + en düşük vdsl internet için ne ödüyorsunuz?


    Diğer firmalara bakınıyorum bir kaç gündür, peşine 99 lira'dan başlıyorlar ama aşırı şikayet var. Orta yolluları 150 civarında, kurumsal olanlar da 250 civarı gibi görünüyor. Kabaca bu sonuçlara ulaştım ama dediğim gibi D-Smart güncel tekliflerini hiç bilmiyorum. Birkaç ay içinde yenileme yaptıysanız, pazarlık için fiyat bilgisine ihtiyacım var. 10 yılı aşkın süredir abonesiyim.

  • 24 mbit fiber ve mega paket için 279 tl teklif edildi ama kabul etmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverics kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de herkes artık bıraktı D-Smart'ı kimse kullanmıyor diye düşünmeye başlamıştım.


    Teklif iptal birimi tarafından yapıldı değil mi? Aslında 279 çok kötü bir fiyat sayılmaz çünkü şu an mesela fixnet 219 lira sadece internet.


    Belki iptal birimi tarafından yapılmadıysa yani abonelik bitişindeyse o zaman biraz daha indirim ya da ek paket verebilirler.


    İSS firmaları inanılmaz artmış çok daha ucuz internet var gibi ama sorun yaşayan da çok, yani fixnet bunlar arasında f/p gibi geldiği için onu baz aldım.

  • İptal başvurusu daha yeni yaptım ama aramadılar. Blöfümü görmüş olabilirler, bakalım ne olacak. Dsmartta düzgün kanal kalmadı ama internet fiyatları konusunda halklısınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverics kullanıcısına yanıt

    Evet açıkçası artık geçiş zor geldiği için de devam ettiriyorum. Son sene ek belgesel paketlerini bile vermediler, sadece mega paket verdiler. Yani onda da bir sürü kanal kapandı zaten...


    Esas teklif iptal başvurusu yaptıktan sonra veriliyor. Ondan önceki teklifler listeden yapılan teklifler. Benim birkaç gün kaldı, 26 ağustosta e-devletten iptal başvurusu yaptım, sonra arayıp sormuyorsunuz hayırsızlar minvalinde bir tüketici şikayeti oluşturdum, hala arayan soran yok. Bir haller olmuş bu şirkete, yarın ya da öbür gün arayacağım bakalım ne teklif edecekler bilmiyorum.


    Eskiden tv+internet orta düzey bir İSS fiyatına denk geliyordu, şimdi fiyat algımız tamamen kayboldu, İSS abonelik fiyatları arasında uçurum var, neye göre fiyat belirleyeceğiz hiç fikrim yok açıkçası...

  • Arkadaşlar dsmart almayı düşünüyorum tv yayını için. 2 yıllık taahütü öneriyormusunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal kalmadı ki.

  • qazzzz Q kullanıcısına yanıt

    Bu firmaya bir haller olmuş. Şu an online işlemlerdeki bilgilerime göre tv paketimi iptal etmiş görünüyorlar.


    Zaten iptal talebini e-devletten yaptığımdan bu yana kanallar gitmişti, ben çanak ayarı kaçtı falan zannediyordum, böyle yeni bir uygulama getirmişler.


    Onlar aramadı, ben onları aradım. Direkt iptal birimine bağlandığımızı iddia ettiler ama daha önceki tecrübelerime göre böyle bir şeyin mümkün olmadığını bizzat telefondaki yetkili söylemişti.


    Her neyse teklif 35mbps vdsl+mega paket için ortalama 274 civarı bir fiyata geliyordu. Dedim ki en son çare olarak, önceki senelerde aylık fatura tutarında indirim sağlanabiliyor, böyle bir opsiyonunuz var mı?

    Karşı taraftaki olabilir ama önce taahhüt yapmanız gerekir dedi. Dedim ki öyle şey mi olur? Geçen senelerde benimle konuşan yetkili önce 1 aylık indirim sağlayacağını söyledi ondan sonra taahhüt başladı. Eğer bu şekilde kabul ediyorsanız devam edeceğim, etmiyorsanız iptal olsun dedim. Peki dedi iptal oldu!


    Şu an, online bilgilerde iptal olmuş görünüyor ve cihazı 7 gün içinde teslim etmem talep ediliyor. Aslında hava hoş ama her nedense aranmadan bu işin kesinleşmeyeceğini düşünüyorum, en azından 10 senedir bu böyleydi, değiştirdilerse bilemiyorum.


    İşin en komik tarafı şu, online işlemler abonelik bilgilerimde tv hizmeti iptal olunca geriye kalan internet hizmeti 16mbps adsl için 46.62 TL olarak görünüyor, bu nedir!


    Hala internetim var, adsl fiyatı bu olacaksa böyle devam edelim diyeceğim ama cidden iş komediye döndü, kampanyasız adsl fiyatlarının 270 civarında olduğunu biliyorum, bu işte bir gariplik var. Yarın da pazar, hem internet hem işlemler aksayacak gibi görünüyor, cidden çok saçma...

  • 10 yıldan sonra sona geldik. Bir taraftan alışkanlık oluyor, hiç kullanmasanız da arada can sıkıntısına kanalları dolaşmak bile (tabii son kalan birkaç kanal artık) iyidi hoştu ama bu pazarlıklarımız komediyle bitti.


    İnternet geçiş başvuruyu da tamamladım 2 güne sorun olmazsa tamamen D-Smart defteri kapanıyor.


    Bu sene bir şeyler değişmiş, önceki senelerde taahhüt bitimine doğru kendileri arardı, bu sefer e-devlet iptal başvurusundan sonra bile aramadılar.


    Ben son gün aradığımda konuştuğum yetkili artık iptal biriminin eskisi gibi çalışmadığı hakkında bir şey söyledi. İnanmamıştım ama gelinen nokta öyle olduğunu gösteriyor.


    Burada şirketin hatası iletişim problemi ya da müşterisini umursamaması oluyor. 10 yıl geçmiş, her sözleşme yenileme aynı işlemler yapılmış. Bu sefer neden ilk teklifi kabul edeyim ki?


    Bunu hesap edememişler. Aslında ilk yaptıkları teklif çok kötü değildi. 55 liraya mega paket vermiş gibi oluyorlardı. 35mbps vdsl 219 (fixnet fiyatından hesap ediyorum) + mega paket = 274 dsmart teklifi. Yani başta da dediğim gibi aylık 55 lira fazladan artık pek bir anlam ifade etmiyor, fiyat algımız kayboldu. Sadece öylesine bile harcanabilecek bir meblağ idi ama adamlar resmen umursamayarak abonelikleri iptal etmemi istediler.


    Yani usuleten bile olsa son bir arama yapıp böyle böyle teklif edilmiş, şu an ekonominin durumu yüzünden verebileceğimiz maksimum 274 diyen olsa bile kabul edebilirdim. Sadece bir aylık fatura indirimi de olabilir diye zorlamıştım. Olsa da olurdu, olmasa da olurdu.


    Ama en iyisi böyle oldu. Eninde sonunda cihaz iade falan filanla uğraşmak zorunda kalacaktık (en çok bu yüzden devam ettiriyordum), bitsin gitsin artık.


    Bir de iptal ettikten sonra devamlı aradıkları konusunda şikayetler vardı, adamlar bunu da bırakmış galiba.


    Böyle bir şey yaptılarsa en azından üstü kapalı olarak eski pazarlık usulünü bıraktık, müşteri hizmetlerinde karşınıza çıkan yetkili son teklifi veriyor diye söylemeleri (ya da sms atmaları) gerekirdi, hala sms'de iptal sürecinizle ilgili bilgilendirmek için aranacaksınız yazması, komik. Arayan soran yok.

  • Internetsiz sadece uydu yayinini 12 ay 30 lira 12 ay 50 liradan 2 sene yenilettim gereksiz olarak. Bir anlami yok, ama ayda 40 lira da para degil, cok nadiren sezon baslarinda bazi on eleme ve hazirlik maclarini yayinliyorlar,korsanla ugrasmaya degmez diyerekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda bahsettiğim 46.62 tüm işlemler tamamlandıktan sonra fatura olarak yansıdı! Normal şartlarda bu rakam bir önceki dönemin 1 aylık internet kullanım miktarıydı. Adamlar 5 günlük internet kullanımına (geçiş süreci) bu faturayı çıkarttı. Yani bilmiyorum 1 ay kullansak yine 46.62 mi alacaklardı ama hiç fark etmez, kullandığınız gün kadar hesaplama diye bir şey yapılmadı. Normal şartlarda bu büyük bir sorundu ama enflasyonun geldiği noktada 1 aylık kullanım ücreti 5 günlük kullanım ücretine kadar gelmiş! Gerçekten inanılmaz.


    İtiraz etsem şu an maksimum fiyattan günlük hesaplasalar da sanırım yine benzer bir rakama denk gelecek, o yüzden itiraz falan etmeden, buna şükredip ödeyeceğim. Şu an D-Smart'ın tv'siz 16mbps internet ücretini bile bulamıyorum.


    Cihaz iadede bayii sorunu var. İzmir gibi bir yerde bile çok az bayiileri var. Nispeten daha yakın olan bayiye sorduğumda sadece satış yaptıklarını ve iade almadıklarını söylediler! Neyse ki başka biri kabul etti ve şimdilik ek bir fatura falan çıkmadı. İade formunu 6 aya kadar saklayın dediler, 6 aya kadar sorun çıkaracakları anlamına gelmiyordur umarım.

  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.