Şimdi Ara

Cyberpunk Edgerunners (2022) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu animeyi izlerken anime izleyeceğinizi düşünerek değil cyberpunk oyununun dizisini izleyecekmiş gibi oyun izleyeceğinizi bilerek izlemenizde yarar var bence. Çünkü anime size konusunun işlenişi olsun konusu olsun sahnelerin çekim stilleri olsun anime havası vermiyor. Yapan stüdyo kill la kill in stüdyosu olan trigger ve kill la kill seviyesinin de üstüne çıkacak kalitede bir animasyon ve çizim sunmuş. Yönetmeni de tengen toppa gurren lagann ın ve kill la kill in yönetmeni. İzlerken zaten bu ikisine benzer bir şey izlediğinizi anlıyorsunuz. Konu ve konu işlenişi vasat sayılabilecek bir seviyede olduğundan beklentiler içinde izlemeniz hayal kırıklığı yaratabilir. Benim gibi beklentisiz çizimler, animasyonlar ve cyberpunk evreni için izlerseniz isteklerinizi karşılıyor. Puanı bence overrated gözüküyor ama karakter dizaynları, renkler, çizimler, animasyonlar, sizi izlerken dünyasının içine çekmesi animenin bence en büyük artıları. Müzikler olarak devilman crybaby den sonra illa ki düşüş oldu ama güzeldi. Tam kafa dağıtmalık anime bence. Sadece evreni ve lucy için bile izlenir ama dediğim gibi beklentisiz izlemeniz lazım. Puanının yüksek olmasını böyle bir evrene sahip animenin az olmasına ve oyundan sonra animeye atlayan genelde anime izlemeyen oyuncu kesimine bağlıyorum.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Animenin bence en büyük eksisi patlama yaptığı bir sahne olmaması. İzlerken sizi olacaklar konusunda aşırı bilgilendirip bir ters köşe ya da bir çok güzel düşünülmüş sahne sunamıyor. Maine gibi karakteri çok daha güzel ve etkileyici öldürebilirlerdi mesela. Ondan sonra giren time skip bence gereksizdi ve ana karakterimizi bir anda op bir heroya dönüşmüş bir şekilde bulmak bence kötü olmuş. Ana karakterin karakter gelişimini baştan sona görmeyi tercih ederdim. O kadar güzel karakter dizaynına böyle altı boş karakterler eklemek bence olmamış. Çoğu hatta ana karakter hariç hepsi bağlanamadan öldü zaten.
    Benim beklentim çok farklıydı aslında. 4. bölümde pilar öldüğünde okuldaki mc nin kapıştığı çocuğun özel bir teknolojiyle ortaya çıkacağını düşünmüştüm. Ekiptekilerin de tek tek bu intikam duygusundan dolayı kurban olacağını. Son bölümde de david in smasher ı öldürüp animenin mutlu sonla biteceğini düşünüyordum. Böyle olsaydı smasher animedeki gibi vasat bir villain olmazdı bence. Lucy 4.bölüm sonunda bir cyberpunk ölümü ile anılır demesiyle zaten orada nasıl biteceğini anlamıştım ama bu sahneyi tabii teorimden sonra gördüm. Animede yapılacaklar gözüme sokula sokula anlatılınca üstüne animenin hikaye işlenişi çok iyi olmayınca animeye karşı bütün heyecanım da uçtu gitti.


    Aşağıdaki spoiler içinde şarkı bulunuyor. Animeyi izleyince açmalısınız.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Animedeki en iyi şarkı bence buydu. Oyunda da kullanılmış galibahttps://www.youtube.com/watch?v=IIdgwCeL3S0




    Edit: Şarkı eklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Kasım 2022; 23:5:22 >




  • Şaheserdi ya. Hayatımda izlediğim en iyi birkaç animeden birisiydi. Kısa ve öz. 10/10 vermemek için aklıma hiçbir sebep gelmiyor.

  • Çok fazla anime izleyen birisi değilim ama bu anime gerçekten şahaser ötesi baş yapıt ilk 4 bölümü bitti muazzam ilerliyor kaptırdım kendimi yarın diğer bölümleri de izleyeceğim. Oyunu oynayan arkadaşlar zaten kesin izlemiştir ama oyunu oynamayan arkadaşlar da mutlaka izlesin.

  • Arkadaşlar izlemeye değermi ona göre bakıcam yeni yeni başladım anime izlemeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evolancer1 kullanıcısına yanıt

    Cyberpunk evrenini seviyorsan ve oyunu oynayıp çok sevdiysen kesin izlemelisin.

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Tamam bunuda izliyim , oyununu oynamadım ama animeyi seversem kesin oynarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • finali ile derinden etkiliyor ve o efsane parçası çaldığında tüylerim diken diken oldu resmen. Adamlar harbiden muazzam bir anime yapmışlar, resmen kendimden geçtim izlerken her karakteri o kadar iyi yazmışlar ki.  

  • Cyberpunk bitti biraz kısa geldi ama gayet güzel ve sürükleyici. İzlemeyi düşünenler kesinlikle izlesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tık akame ga kill havası var ama bu kadar kısa bir anime için gayet güzeldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklediğimden iyi çıktı.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.