Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 1.05 Yaması Yayınlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu başka bir kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yapmayın etmeyin bu oyunu nasıl ubisoft oyunlarıyla kiyaslarsiniz tamam yapay zekaya sorunlar var tamam optimizasyon konsollarda kötü kabul ediyorum ama hangi oyunun yapay zekası sahaser hangi oyunda bug yok dün epic kuponuyla watch doğa Legion aldım yok böyle birşey ne hikaye var ne görev çeşitliliği var ne atmosfer var oyunda şu oyundaki sıradan bir yan görev watch doğa Legion oyunundaki ana gorevden bin kat daha iyi yazılmış ve ilgi çekicidir. Oyunun grafikleri ve şehrin katmanlı yapısı optimizasyonla engel oluyor belliki. Far cry 3 daha iyi diyorsunuz ya ben inanamıyorum bu oyuncu topluluğuna.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1.05 yaması için dikkat edin, oyunu açamayanlar, sürekli çökme yaşayanlar var, kayıt dosyaları uçanlar var, oyun içerisindeki eşyalarını kaybedenler var. Ben yüklemedim yamayı. Biraz daha bekleyeceğim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Witcher 3 dlc-leri ile beraber oynayıp bitirdim. Şimdi tekrar new game + -la başlamak istiyorum ama akılsız kafam dlc-siz(standart sürüm) kayıt dosyam yok. Dlc-li bitmiş kayıt dosyamı seçince de bu kayıtta oyun tamamlanmamış diyor. Var mıdır bunun bi çözümü? Ps4-de oynuyorum.Karışık oldu biraz kusura bakmayın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Asd1234dsq

    Arkadaşlar yapmayın etmeyin bu oyunu nasıl ubisoft oyunlarıyla kiyaslarsiniz tamam yapay zekaya sorunlar var tamam optimizasyon konsollarda kötü kabul ediyorum ama hangi oyunun yapay zekası sahaser hangi oyunda bug yok dün epic kuponuyla watch doğa Legion aldım yok böyle birşey ne hikaye var ne görev çeşitliliği var ne atmosfer var oyunda şu oyundaki sıradan bir yan görev watch doğa Legion oyunundaki ana gorevden bin kat daha iyi yazılmış ve ilgi çekicidir. Oyunun grafikleri ve şehrin katmanlı yapısı optimizasyonla engel oluyor belliki. Far cry 3 daha iyi diyorsunuz ya ben inanamıyorum bu oyuncu topluluğuna.



    katılıyorum bu oyunun ölüsüne yakşalabilecek bir ubisoft oyunu yok yaklaşmayı geçtim ubisoft gibi bir firmadan böyle bir fikir çıkma ihtimali yok geleceği de katsak yine çıkartamazlar . tamam gülüp eğlendik ama eğer gta 5 o bu şu karşılaştırma videolarına bakıp da aldanan varsa fikir beyan etmeyi terk etsin. bu oyundaki derinlik görevler oyunu nasıl bir fikir üstüne oturttuklarını tartmaya kalksan karşılaştırma yapsan öyle bir oyun yok (yine kendi yaptıkları tw3 olur anca).

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • deniyor ki 1 sene daha ertelenseydi böyle olmazdı... olurdu arkadaşlar bal gibi da aynısı olurdu. zira bug temizlemek isteyen bunu çok daha önceden de yapalbilirdi. cdpr burda batırdı buraya kadar kabul. dediklrinin yarısını yapamadı buna da ok. ama şu kalan yarısı bile yine bir çok piyasa oyunundan daha iyi. yapay zeka yı falan düzeltirlerse efsane olur. araba işi komple gereksiz olmuş keşke hiç girmeselermiş. dalga geçermiş gibi çöpleri bile iyi modelledik multiplayer falan getiricez demeleri ise facia zira siz çekirdeği sağlam oturtamamışsınız ne multisi ne çöpü?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.