Şimdi Ara

Cumhurbaşkanlığı Spor Kuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Futbol Federasyonu sitesinde, dün bilgi bankası kısmında Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü isimli bir takım yer alıyordu. Bugün itibariyle kulüp sitede görünmüyor.

    Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sitesinde de Cumhurbaşkanlığı Spor'un 2. Amatör Küme 4. Grup'ta mücadele edeceği belirtilmişti.

    Cumhurbaşkanlığı Spor Kuruldu
    Cumhurbaşkanlığı Spor Kuruldu

    Bazı basın organlarında yer alan "Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü kuruldu" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

    Cumhurbaşkanlığı kaynaklarınca, "Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü" adıyla bir kulübün kurulduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.


    via:https://www.haberturk.com/cumhurbaskanligi-spor-kulubu-kuruldu-iddialarina-yalanlama-2346526-spor







  • tabi ki cok gereklidir. bakın başarı timsali bir akbilspor var etrafta. gelmiş geçmiş poşet yasasından sonra en mantıklı işidir her kim kurmuşsa.
  • Doğru olmasını isterim , hatta tüm kamu kurumlarının sadece çalışanlarından oluşan takımlarla amatör kümelerde spor yapmasının çok faydalı olacağını düşünüyorum.

    Tabi işleri aksatmamak şartıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Doğru olmasını isterim , hatta tüm kamu kurumlarının sadece çalışanlarından oluşan takımlarla amatör kümelerde spor yapmasının çok faydalı olacağını düşünüyorum.

    Tabi işleri aksatmamak şartıyla.
    keşke düşündüğünüz kadar saf ve temiz şekilde kurulsa, korktuğum şey bu takım maç kaybedince hakemi soyunma odasından ters kelepçeyle çıkarmaları.
  • 4 sene sonra başımıza ikinci akbilspor olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.