Şimdi Ara

CSGO Sunucu Gereksinimleri Nelerdir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Londra tabanlı root sunucum var. CSGO yu kurmayı düşünüyorum ama steam'de bile server özelliklerini göremedim. Gereken orta seviye sunucu özelliklerinin linkini atabilecek ya da yazabilecek olan sevinirim. Teşekkürler.

    Sunucumun özellikleri : Linux Dist. Ubuntu 14.04 LTS
    4 GB RAM
    4 CPU Cores
    96 GB SSD Storage
    4 TB Transfer
    40 Gbit Network In
    500 Mbit Network Out



  • quote:

    Orijinalden alıntı: quartz1928

    Merhaba arkadaşlar. Londra tabanlı root sunucum var. CSGO yu kurmayı düşünüyorum ama steam'de bile server özelliklerini göremedim. Gereken orta seviye sunucu özelliklerinin linkini atabilecek ya da yazabilecek olan sevinirim. Teşekkürler.

    Sunucumun özellikleri : Linux Dist. Ubuntu 14.04 LTS
    4 GB RAM
    4 CPU Cores
    96 GB SSD Storage
    4 TB Transfer
    40 Gbit Network In
    500 Mbit Network Out

    bu oldukça yeterli ama ingiltere olduğu için ping 80 90 larda olacaktır. 36 kişilik bir sunucu olur ama oyuncuların çoğunluğu türk değil yabancı olur
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Türk oyuncu çekmeyi düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim. Küfür vs aşırı oluyor. insanların ana avrat birbirine kayacağı yer olsun istemiyorum. 2 tane hs atsan hacker derler. Şu an kurdum ki steam hakikaten parasını hakediyormuş çok kolay bir kurulum yapmışlar 3dakika içerisinde ready to go oldu . Teamspeakten 83 ping alırken CSGO dan 60 ping alıyorum (2si de aynı sunucuya kurulu). Şimdi ayarlamaları vs yapıyorum sunucu için. Arkadaşlarla aim map falan açarken sıkıntı oluyordu direk rootumu değerlendirdim girmek isteyen olursa ileride ip paylaşabilirim. Önce tam stabil olsun.
  • 128tickrate yaparsan çok şahane olur, tabi işlemci kaldırırmı 36 kişilik 128tickrate bilemem. Ama Gerekirse kişi sayısını 32 yada 28 yap ama tickrate 128 olsun.
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    Önce Web InterFace yapabilirsem csgo sunucusu için sonra yürür giderim :D
    100 TL 4 ping ile oynamak için vereceğime kendi sunucumda 60 pingle oynarım mis
    Sunucunun Londrada olması kötü ama ayda 20 dolar veriyorum sunucuya içinde teamspeak3 var ,csgo oldu , internet sitelerim var. Her işi yapıyorum ayda 20 dolara :D teamspeak e ayrı para csgo ya ayrı para hosta ayrı para versem üff :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.