Şimdi Ara

CS:GO DEPOZİTSİZ BİRÇOK ÜCRETSİZ SKİN KAZANMA SİTESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
18.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sİtelerin olumlu ve olumsuz yanlarını da yazıyorum. Umarım işinize yarar.



    wtfskins.com = Kod:" msq21 " Benim en sık kullandığım site kendisi. Buradan resmen envanter dizdim. Depozit istemiyor. Özellikle crash'i çok iyi eğer mantığını kavrarsanız. Halâ tek geçerim
    burayı.

    csgo-derby.com = Kod" msq211 " ( evet 2 tane 1 var ) Arkadaşlar son zamanlardaki favori sitelerimden. Burası depozit istiyor fakat çok az bir şey. Ben m4a1s flashback ft ile deposit yapabilmiştim. 10 tl lik cyrex çektim. Girin free coin ile oynayın, eğer iyice yükselirseniz deposit yapar çekersiniz :) Ayrıca site 20 dk da bir free coin veriyor. Sadece adınızda sitenin adı yazılı olmalı ve chati takip etmelisiniz. Bu özellik gerçekten çok iyi..

    csgobig.com = Kod: " msq21 " İlk itemimi bu siteden çektim arkadaşlar. Site güvenilir. Hatta bu yazıyı yazarken bile bir item çektim az önce :) Ayrıca depozit istemeyen nadir sitelerden. Değerini bilin..

    csgoduck.com = Kod:" dutexc " İtem çektiğim sitelerden birisi. Denendi yani. Kodu girdikten sonra gelen coinle bonus store'a girip ordan item alın. Aldığınız itemin değerinde 1 kere coinflip oynayıp kazanırsanız itemi çekebilirsiniz. Ayrıca
    adınızı değiştirince günlük bonus veren sitelerden. Depozit istemiyor item çekmek için.

    csgohandouts.com = Kod:" msq21 " İtem çektiğim bir site. Kodu girince gelen coinsle jackpota gidin. Orada en küçük havuzu ( micro ) seçip tüm coininizle girin. Kazanırsanız direk item çekebilirsiniz depozit istemez. Ben kazanmıştım.

    gamdom.com = Kod:" msq21 " İtem çekmedim ama girip denediğim sitelerden.

    csgolive.com = Kod:" msq21 " Çok bilinip çok güvenilen sitelerden. Buradan item çekmedim.

    society.gg = Kod:" msq21 " Depozit isteyen sitelerden. İtem çekmedim fakat oynaması baya zevkli bir site. bir ara 3000 yapıp battım burda :D Ayrıca dailycoini mevcut.

    skinup.gg = Kod:" msq21 " Çok bilinen bir site. İtem çekmedim buradan da. Crash'ini tavsiye etmem çok çabuk patlıyor genelde :)

    upgradecsgo.com = Kod:" masqurait " Upgrade i iyi olan bir site. Güvenilir olarak biliniyor.

    hellcase.com = Kod:" msq21 " İyi tanınan kasa açma sitelerinden. Fakat sanırım depozit istiyor. Ben buradan item çekmedim çıkan itemler almaya değer olmadığı için ama güvenip para yatırabilirsiniz size çıkarsa pahalı şeyler.

    skinhub.com = Kod:" msq21 " En iyi kasa açma sitelerinden. Bu siteyle şöyle tanıştım: Bir promo kod yardımı ile siteye girdim. Sitede kasa açtım ve dandik item çıktı 0,005 kuruşluk. Sonra itemi tam 4 kere upgrade ettim ve item yanmadı.
    Tekrar upgrade etmeye korktum tabi :D İtemi çekmek için deposit istiyor. Aradan 1 hafta geçti, dedim ki madem alamıycam itemi basayım upgrade x10. Eğer almaya değer bir şey gelirse 1 dolar deposit verir itemi alırım. Yok
    gelmezse zaten itemi alamayacaktım bu haldeyken. Bir bastım Ak-47 Blue laminant çıktı arkadaşlar :) Hemen deposit edip itemi çektim. Ayrıca deposit için yatırdığım parayla da güzel itemler çıkardım.

    skinsilo.com = Kod:" msq21 " Benim en çok kullandığım siteler arasında ilk 3. Reklam izleyip anket çözüp uygulama indirip coin kazanıyorsunuz. İlk itemimi çekerken hata verdi. Çoğu insanda veriyor. E-mailden iletişime geçtiniz mi hallediyorlar. Telefon uygulaması mevcut kesinlikle kullanın çok kullanışlı arkadaşlar.
    Burdan yaklaşık 20 Tl lik item çektim. AWP Phobos vs vs.. Kesinlikle tavsiye ederim. Fakat anketlerde dürüst olun. Çözerken sallamayın. Ayrıca ilk girdiğinizde uygulamaya baya bi beleş coin veriyo yok e mail yok ref cod
    bilmem ne zırt pırttan :)

    csgotower.com = Kod" msq " Burdan henüz item çekmedim ama baya kolay coin kasılabilecek bir yer dikkatli oynarsanız. Ayrıca oynaması gayet zevkli ve dailycoin olayı var. İsim değişince de coin veriyor.



    Ayrıca msq21 kodunu girdiğiniz her sitede deneyebilirsiniz. Buraya yazmayı unutmuş olabilirim. Bakarsınız tutar :) Aklıma geldikçe eklerim arkadaşlar şimdilik benden bu kadar. Hepinize bol şans, güzel kazançlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasquraiT -- 27 Kasım 2017; 20:38:26 >







  • Csgobig ve wtfskinsi şiddetle öneriyorum arkadaşlar. Up !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler :D wtfskinste bu postu görünce girdim free coinle 7 dolara kadar kastım sonra crashte 0 verdi :DAS
  • Hocam günlük daily free veriyor şansını dene :) ben hiç o kadar çıkamadım ama yapanlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MasquraiT

    Hocam günlük daily free veriyor şansını dene :) ben hiç o kadar çıkamadım ama yapanlar var

    csgobig de referans kodu eklenmiyor hocam


    Edit: Düzeldi tamamdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasa -- 20 Kasım 2017; 15:41:32 >
  • Arkadaşlar yeni bir site daha. Bu siteden de item çektim güvenilir. Hata favori sitelerim arasına da girdi. Sitenin tasarımı çok hoşuma gitmiyor ama oyunları güzel. Coinflip, at yarışı favorim :)

    csgo-derby.com refcode: msq211 ( evet 2 tane 1 var )
  • csgobig ve csgoduck'ı halâ şiddetle öneriyorum arkadaşlar. csgo-derby' i de aynı şekilde fakat bu site şu an için bakımda :) up !!!
  • skinup.gg de kodla aldığım 250 coinsi 5200 coins yaptım skin alıp çekmek istediğimde

    You need to deposit for 1000 coins before withdrawing!

    diyor ne anlamadım çok saçma. bunu nasıl çözecem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

    skinup.gg de kodla aldığım 250 coinsi 5200 coins yaptım skin alıp çekmek istediğimde

    You need to deposit for 1000 coins before withdrawing!

    diyor ne anlamadım çok saçma. bunu nasıl çözecem

    1000 coins deposit yaptıktan sonra item çekebilirsin diyor. Yani depositsiz değilmiş
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 dolar istiyorlar sanırım. Şimdi ben 5 tl lik bi skin atsam siteye bu sıkıntı gider mi? Skini atınca o skin direkt sitenin mi olacak? Yoksa 1 dolarlık bi şey atıp geri hepsini çekebilir miyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

    Hocam 1 dolar istiyorlar sanırım. Şimdi ben 5 tl lik bi skin atsam siteye bu sıkıntı gider mi? Skini atınca o skin direkt sitenin mi olacak? Yoksa 1 dolarlık bi şey atıp geri hepsini çekebilir miyim

    Skini attığın zaman ya sitedekine envanterine gider item olarak ya da direk değerinden coin karşılığı bakiyene yüklenir. Ama büyük ihtimalle o attığın ile de oyna ondan sonra withdraw özelliği açılır.

    Bunu daha önce yapmış biri açıklasa daha yararlı olurdu ama ben tahmin üzerinden konuştum sen yine de dikkat et.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Birisi daha attığın skinle rulet oynarsın öyle alırsın skini dedi. Yardımınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandaki kodlar ile biz ne kadar kazanacağız diye de yazsaydın keşke
  • ya hocam skinhuba girdim 10 dolara kadar katladım sonra yüzde 90 şans ile yükseltme yapıyordum gitti herşey ben bir eşyamı oraya koymak istiyorum seçiyorum deposit etmek istediğim eşyayı ama skin trade butonu çalışmıyor bende normal mi ? Ne yapmam lazım
  • attığın 1 doları muhtemelen hemen çektirmez. önce 1 dolarlık oynatıp sonra çektirir ama emin değilim
  • moaNZ M kullanıcısına yanıt
    Deposit için yanlış hatırlamıyorsam 1 dolar ya da 1 tl sınırı var hocam skinhubda. Ben de ordan 20 tl lik item kazanmıştım dediğim gibi yatırdım ve itemi öyle çektim :)
  • https://plg2x.com/?r=BONUSES 1$ depozitosuz veriyor direk skin alabilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.