Şimdi Ara

Crytek Türkiye Ofisi Lansman Röportajı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'deki oyun sektörü için çok iyi haber. Sektör böyle yatırımlarla gelişecektir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnternet başından eleştiriler savurup kuru milliyetçilik yapmak kolay. Bizi Türkçe oyun tabiri ile tanıştıran Yerli kardeşlerdir. Ve şimdi korsan oyun kullanımının çok yaygın olduğu bir ülkeye böyle bir yatırım yapıyorlar kaldı ki yıllardır zaten Türk üniversiteleriyle ilişki içindeydiler. Peki bir iş adamı niye böyle atılımlar yapıyor. Türk olduğu için bu topraklardan hissettiği için kendini. Siz boş konuşmaya devam edin. Kötü örnekler de işe yarar neleri yapmamamız gerektiği konusunda.
  • Cevat Yerli'nin ülkesinin oyun sektörüne yaptığı katkıyı yapan yoktur heralde, ofis açması ileriye dönük ne kadar önem verdiğini gösteriyor, çok teşekkürler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar rezalet insanlar görmedim. Türkçe yi iyi bilmesine gerek yok. Türkçeyi çok iyi bilen vatan hainleride var memlekette En büyük örneği Apo dur. Hala gelipte ıyaaa adam türkçe bilmiyor demeye gerek yok. Adam türklüğünü unutmayıp gelip bu topraklarda bir ofis açtıysa bizleri unutmamış demektir. Türkçeyi bilmekle adam olunsaydı herkes profösör bilm adamı olurdu. Cevat yerliye bizzat teşekkür etmeleri lazım insanların. Birde bana liseli veletler cevap yazmasın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cevat başkana desteğimiz tam, full destek full orjinal.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamın dibi gururumuz hırsızlar utanır artık belki biraz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mükemmel bi olay, keşke başka firmalarda gelse. umarim türkiye sartlarina uygun fiyatlarda oyun satisi olur. 100lira üzeri fiyatlar bizi üzüyor.
  • _BEDIRHAN_

    Bu arkadaş siteden bir an önce uzaklaştırılmalı böyle yorum olamaz türkiyede olmamalı
  • TÜM SAÇMA YORUMLARI KINIYORUM CAHİLLİKTEN BŞKA BİRŞEY DEĞİL SİZİNKİSİ İLKOKUL ZEKA SEVYESİNDE KONUŞUYOSUNUZ... . SİZİ SEVİYORUZ YERLİ KARDEŞLER TEŞEKKÜR EDERİZ
  • Ben yazılım mühendisliği okuyorum Türkiye'deki oyun sektörü konusunda şüpheliydim ama artık hedefim belli oldu teşekkürler :)
  • Şu rezilliğe bir bakın,aksanıyla ilgili söylenen şeyler...Nasıl yazabiliyorsunuz bu yorumları utanmadan?Nasıl cahil kaldınız böyle?Ama umuyorum ki yaşlarınız küçüktür,umuyorum bunu eğlence için yazmış olun.Yoksa sizin gibi zekası düşük,seviyesiz insanların arasında olduğum için kendimden utanıcam.

    Crytek'e çok teşekkür ediyorum.Türk oyun endrüstisine çok büyük bir katkı yaptılar.Bu daha başlangıç,çok daha iyi şeyler yapacaklardır buna şüphem yok.Crytek'in yaptıkları oyunları sevin sevmeyin,Türkiye için yaptıkları küçümsenecek şeyler değil..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Söz konusu lansmanla ilgili olarak neredeyse her site röportaj yapmış.

    Bir arkadaş röportaj yapanların kılık kıyafeti ile ilgili yorum yapmış. Bu örnek arkadaşın görüşünün bazıları tarafından dikkate alındığını gösteriyor.

    BU CEVAT YERLİ VE SERHAT BEY

    http://www.hayatimizoyun.com/2013/01/crytekin-kurucusu-cevat-yerli-ve-istanbul-genel-muduru-serhat-bekdemir-konustuk/

    BU DA DİĞER YERLİ KARDEŞLER :)

    http://www.hayatimizoyun.com/2013/01/avni-ve-faruk-yerli-kardeslerle-crytekin-turkiye-yatirimlari-hakkinda-konustuk/




  • Warface'i bayağıdır bekliyorum. Yakında betasının yapılacak olması sevindirici.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya Utanın Be Adamlar Türkiyedeki Oyun Sektörü Adına Birşeyler Yapıyorlar Siz Burda Kalkmış Adamın Aksanını Eleştiriyorsunuz O Eleştiren Arkadaşlara Sesleniyorum Sizde Bu Yıla Kadar Almanyada Yaşayıp Büyüseydiniz Konuşabilirmiydiniz Peki Türkçeyi Düzgün Bir Biçimde! !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Cevat Yerliye kötü bir çıkış yaptığım için özür dilerim. Çok ters tarafıma geldi herhalde. Beni forumda tanıyanlar bilir ne kadar pozitif olduğumu.Bir anlık sinirle çamur attım.Böyle olmasını istemezdim.Tekrar hepinizden özür dilerim.Bir Türk insanına yakışmayacak hareketti.Ne deseniz haklısınız.O yorumu nasıl attığımı bilmiyorum ve çok utanıyorum. saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BEDIRHAN_ -- 22 Ocak 2013; 11:25:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bırakın şu dil mevzusunu ya adam ne güzel ülkemiz için hayırlı bir iş yapmaya çalışıyor ama kabahat onda tabi böyle nankör bir millete sen kalk iyilik yapmaya çalış ben olsam Crysis'i bile türkçe çıkarmazdım lan! böyle insanlara inat
  • Çok sevindim cidden.Türkiye'ye böyle önem vermeye devam ederlerse 6-7 yıl sonra burdan da ekmek çıkabilir

    ayrıca adamın aksağanını eleştiren arkadaşlar çok gereksizsiniz.boşuna nefes alıyorsunuz.
  • Türkiye'de oyuncuların yaş ortalamasını dikkate alırsak, oynadığı oyunların senaryolarını bilmeden rastgele düz mantık vur ve ilerle taktiği ile oynayanlar %90 lik kısmı oluşturduğundan crysis in sevilmemesi imkansız. Oyuncuların seçeneği var mı ki başka? oyunun bi ton eleştirilecek kısmı var! Kimse demez mi şu nano elbise bi değişsin gelişsin hep aynı, yaratıklar aynı. Oyun sırf Türkçe olduğu için bence bu kadar övgüyü hak etmiyor. zaten crysis 4 çıkarsa da Yerli kardeşler iyiden iyiye ana dillerinden uzaklaştığından robotik bi Türkçeye hazır olun.
  • Arkadaşlar oyunun tam çözümüne devam ediyorum.Göz atarsanız çok sevinirim.

    Crysis 3 Türkçe Tam Çözüm Bölüm 4 : Emniyet Mandalı Kapalı

    http://www.youtube.com/watch?v=1hYh3bRAs1M linkinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.