Şimdi Ara

Crytek Bir Firmayla Önemli Bir Lisans Anlaşması Yaptı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iyi olmuş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Crytek'i sadece Crysis ile sınırlı sananları bir köşe toplayıp bir güzel ateşe vermek lazım. Bir firma yaptığı oyun çok satmadı diye batabilir doğrudur ama bu firma aynı zamanda teknolojik katkılar sunma konusunda çalışıyorsa kolay kolay sırtı yere gelmez. En ulaşılabilir motorlardan bir tanesi olan CryEngine 3 varken ortada ve bununla lisanslama adına iyi paralar kazanıyorlarsa o kadar kolay değil o işler. En basitinden Star Citizen bile iyi bir para sağlamış durumda diye düşünüyorum Crytek'e. Bence burada bahsedilen de motorun lisanslanması açısından. Umarım güzel bir firmayla gerçekten güzel bir oyun adına bu durum oluşmuştur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • adamakıllı bir fps oyunu süper olur ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daedlus

    adamakıllı bir fps oyunu süper olur ...


    Aynen meraklandim simdi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    Crytek'i sadece Crysis ile sınırlı sananları bir köşe toplayıp bir güzel ateşe vermek lazım. Bir firma yaptığı oyun çok satmadı diye batabilir doğrudur ama bu firma aynı zamanda teknolojik katkılar sunma konusunda çalışıyorsa kolay kolay sırtı yere gelmez. En ulaşılabilir motorlardan bir tanesi olan CryEngine 3 varken ortada ve bununla lisanslama adına iyi paralar kazanıyorlarsa o kadar kolay değil o işler. En basitinden Star Citizen bile iyi bir para sağlamış durumda diye düşünüyorum Crytek'e. Bence burada bahsedilen de motorun lisanslanması açısından. Umarım güzel bir firmayla gerçekten güzel bir oyun adına bu durum oluşmuştur.


    Crytek kötü durumda iyi oyun motoru yapabiliyor ama kendisi oyun yapmaya çalışınca oyunda ne iyi hikaye, nede eğlenceli ve uzun süren multiplayer oluyor.
    Eski Crysis 1 ve Crysis War MP modları çok güzeldi Güç Savaşı modu harikaydı. Sonra ne oldu adamlar Crysis serisinin MP modunda araçları kaldırdı seri dibe vurdu. Anlayacağın küçük mapler Crysis için kötü oldu COD'u kopyalamaya çalıştılar güzelim Crysis oyununu bitirdiler. Crytek Crysis oyunundan ibaret değildir ama Crysis ile ilgili yaptığı hatalar firmayı büyük zarara soktu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Crytek o kadar kolay batamaz hem oyunu ea yapti crytek motor yapiyor sadece buyuk firmalarmi kullaniyor bu motoru bende kullanıyorum.sorun mu vardi?simdi gta5 cikti ama bilgisayarimda hala crysis serileri var kolay degil bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.