Şimdi Ara

Crytek Beş Stüdyosunu Kapatıyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TearsForFears

    Şu adamların 1 tane kötü oyunu yok.Crytek oyunları
    Far Cry
    Crysis
    Crysis Warhead
    Crysis 2
    Crysis 3
    Warface 2013
    Ryse: Son of Rome

    Bu oyunların 1 tanesi bile kötü değildi hepsi ortalama üstüydü. Hele crysis ve ryse efsanedir. Oyuncular nankördür onlara no man sky gibi oyunu 60 dolardan iteleyip bir daha yüzüne bakmıcaksın yoksa batarsın.


    ryse efsane mi ?????
  • Boşver metascoru aç steam incelemelerine bak 10k %83 olumlu inceleme var. Tutupta half life ile karşılaştırmak ne kadar da saçma? Sadece efsane kelimesine odaklanıp o kelime üzerinden beni yaftalamaya çalışma. O yorumumdaki efsane kelimesini mükemmel ile değiştireceğim. Crytek oyunlarının güzelliğinden bahsediyorum cımbızla kelime çekip eleştirmek saçma. Ne half life ne mass effect, ne de ryse, witcher üzerine 1 tane oyun tanımam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Aralık 2016; 15:25:27 >
  • Adamlar iflas etmiyor sadece küçülmeye gidiyor. Zaten adam akıllı oyun yaptıkları yok o kadar stüdyo ne işe yarıyor bilmiyorum. İyi olur onlar için de zaten işi yapan Frankfurt
  • Metascore benim için bir kriterdir ve gayette tarafsız bir kriterdir. Yapılan onlarca inceleme ardından oluşan ortalama bir puandır. Kaldıki Steam kullanıcı incelemeleri bile esas alınsaydı %83 bir oyunu efsane yapmaya yetmez. Sonuç olarak bu oyun efsane değildir.

    Siz de eğer cümlelerinizin içinden kelimelerin cımbızla seçildiğini düşünüyorsanız, benim yaptığım gibi dikkatli cümle kurar, bu tarz sorulara muhatap olmazsınız...
  • crytekin hatası full grafik oyun yapması low seviye pc lere hitap eden oyun yapmadılar ondan battılar.
  • ryse cidden berbat oyun. Oyun yaparken artık open world ya da ona benzer bir şey yapmazsanız olmuyor. Ryse yanlış hatırlamıyorsam zorunlu patikalar ve hareketler vardı.
  • Yok cryris
  • Oyun incelemesi yapan hiçbir siteyi kale almam. Aynı oyuna 90 verende oluyor 40 verende. sebebi ise birine para koklatıyor veya ötekisi başka oyunun fanboyu oluyor.

    Ben witcher fanıyım 1-2-3 bitirdim. Bana göre ne half life ne mass effect en iyi oyun witcher 3 tür.

    Ryse ı keyifle bitirdim finaldeki mariusun intikam duygusuyla sonuna kadar direnmesi beni etkiledi. Grafikler zaten mükemmeldi kol bacak kopardığımız dövüş mekanikleri mükemmeldi. Dolayısıyla bu oyunda unutmayacağım nadir oyunlardan birisidir.

    Peki çıkıp Ryse efsane oynadığım en iyi oyun desem bana kim itiraz edecek? Az çok çoğu oyunu oynamış birisiyim kimin görüşü benimkinin karşısında duracak? şu dandik inceleme yapan sitelerin mi?
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198078093620/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Aralık 2016; 16:49:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilini6716

    https://www.youtube.com/channel/UCXiBX6xL6PPliIZohwHha1A degerlı zamanınızı ayırıp kanalıma bone olursanız sevınrıım suprız hedıyeler ıcerde :)

    Akşam unutmazsam dislikeni veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım toparlanırlar fakat crytek'in yaptığı hatalar var maalesef. grafiklere çok fazla yüklendiler, insanlar bilgisayarının kaldırmadığı oyunu ne yapsın. mesela crysis 3 çıktığında full ayarlarda sadece r9 290 gibi üst seviye kartlar kaldırabiliyordu, neyleyim ben öyle oynu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Survival


    quote:

    Orijinalden alıntı: devilini6716

    https://www.youtube.com/channel/UCXiBX6xL6PPliIZohwHha1A degerlı zamanınızı ayırıp kanalıma bone olursanız sevınrıım suprız hedıyeler ıcerde :)

    Akşam unutmazsam dislikeni veririm

    bravo sana. sen önce kendi imzana bak ne yazıyor...




  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Adamın iğrenç reklamını görmek zorunda değilim. İmzama gelince merak etme o öyle duralı bir ay oluyor ha iyi hatırlattın dislikeyi unutmuştum teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 21 Aralık 2016; 19:22:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üzücü
  • crysis ve farcry serilerini çok severek oynardım hatta farcry 3 ü tam 3 kez bitirdim ve tr dublaj olduğu için oyunlarını satın almıştım. low da oyun yapmamaları genellikle yüksek sistem gereksinimine ihtiyaç duymaları bi yanlıştı ancak efsane oyunlara sahip bi firmaydı ve asla maddi kaygılar içinde olmadıklarını düşlünüyorum. umarım en kısa sürece toplarlar kendilerini
  • Crysis 1'in TR deki tanıtım fragmanını hatırlayanlar bilir Dünya'nın en ıyı grafikli oyununu bize Türkçe seslendirmeli olarak oynatan bu firmaya nankörlük yapılmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crisis 4 cikio

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu yazmak için mi üye oldun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevat yerli & penguen gunter iş birliğiyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Mahşerin 2 atlısı ovvyeaahhh

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.