Şimdi Ara

Crysis 3'ün 7 Harikası: Bölüm 2 (Alt Yazılı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScRyedd

    3. video çıkmadımı halâ ?

    çıkmadı.sanırım içerik diğer videolara nazaran daha yoğun olacak geciktiğine göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna oldu olası ısınamadım. bedava verseler oynamam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rude.

    Bu oyuna oldu olası ısınamadım. bedava verseler oynamam..

    Çıktığı zaman lütfen oynama o zaman. Kanın almadıysa. Ya neden gerçekten güzel olan şeylere sırf insanlar seviyor diye çoğunluk seviyorsa ben sevmem imajı çizilmeye çalışılıyor. Anlamam daha mı zeki gösteriyor bu şekilde konuşmak insanları anlamış değilim doğrusu.
    Crysis 1 çıktığında insanlar bu ne ya bu kadar sistem isteyen oyun mu olur berbat dedi birçoğu. Sırf eleştirmek için. Yok mu optimizasyon diye çığlık atanlar oldu.
    Crysis 2 çıktı çok iyi optimizasyon vardı oyunda bu sefer de yok efendim özgür dünya gitti işte berbat oyun felaket kötü oyun denildi. Birçok vatandaşta crysis 2'yi böylesine karalarken (nedeni belirsiz) bir taraftan da scriptten başka birşey olmayan black ops'u öve öve bitiremiyordu.
    Şimdi crysis 3'e bakıyorum cryengine 3'ün üzerine epey şey inşaa etmiş herifler yine. O bitkiler, rüzgarla süzülen (ve script olmayan) perdeler herşey yerli yerinde bir kurbağa var arkadaş vay be ne sistem yer diye düşünmekteyim ona da bu sefer insanlardan cryengine 3 işte aynısı kullanılmış diye sitem eden insanlar görüyorum. Halbuki grafikler filan gerçekten kusursuz gözüküyor buradan.

    Eğer senin kanın almadıysa oyunu alma, kesinlikle oynama hatta yüzüne bile bakma, ama bedava verseler almam da ne demek? İnsanlar deli gibi emek harcıyor beyfendi öyle bir mesaj atıyor ki orta yere bu kadar aşağılanır oyun. Yok ben aşağılamadım filan da der şimdi o kendisi yazdıklarımı okursa da tam anlamıyla aşağılamak yazdığının manası.

    Her neyse; 2. dünya savaşından, medal o honor ve türevlerinde 'de müslüman!!! katletmekten nefret etmiştim bu sebeple oyunun konusunun ne olduğunu öğrendikten sonra oyunu tamamlamadan bırakmıştım oyunu, bu tür acınası oyunlardan bana resmen gına gelmişti. Bu oyun bana çok iyi gelecek gibi duruyor.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.