Şimdi Ara

Crysis 3 - Arkadaşlar hile mi var multiplayerda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki mouse scriptleri ile o kadar hızlı ateş ediyorlar ama pompalılarla çok seri şekilde ateş ederek öldürüyorlar ve genel olarak o kadar hızlı olan oyunda aim devamlı benim üzerimde.
    Benim beceriksizliğimde olabilir sonuçta yeni yeni çözmeye başlıyorum fakat kill camden ölümümü izlerken şaşırıyorum açıkcası.



  • Kill cam helede crysiste tam olarak oyunu yansitmayabiliyor.wall hacker oyuncuyu 2-3 kill cam sonrası anliyabilirsin.stabil giderken ani donusler yapmasi,aim alirken acik alana gelmeden,yuruyus hattini takip ederek nisan almasi.diger etkenler ses kasabilir,radar kasabilir,team speak unsuru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Kill cam helede crysiste tam olarak oyunu yansitmayabiliyor.wall hacker oyuncuyu 2-3 kill cam sonrası anliyabilirsin.stabil giderken ani donusler yapmasi,aim alirken acik alana gelmeden,yuruyus hattini takip ederek nisan almasi.diger etkenler ses kasabilir,radar kasabilir,team speak unsuru.

    wall hackten şüphelenmedim açıkcası. Sadece pompalı tüfekler ile çok seri ateş edebiliyor olmaları kafamı karıştırdı.
    Teşekkürler yardımın için :)
  • oyun içinde de seri atış yapabilen pompalı tüfekler var. esktra aparat takarak aktif hale getirdiğin. belki level atlayarak o silahı almaya başlamışlardır.
  • Mantıklı ;)
  • Pompalı ile aslında seri atış şu teknikle olur.pompalı kullanırken aim anında,atış sonrası mermi sürerken bekleme yapmadan tıklarsan,animasyonu kısa kesip yada animasyon sonu beklemeyip direk atış yapabilirsin.Bug da denebilir ve buna benzer olaylar genelde çoğu fps oyunlarında vardır.örnek ; MW 2 scar şarjör animasyonu bitmeden mermi doluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 6 Mart 2013; 10:27:08 >
  • jackal ve rhino var onlar seri ama adamlar koşarken ateş edebilior tabi kill cam sırasında o da bug gibi birşey
  • Arkadaşlar crysis3 de 50 leveli geçtim nano giysi yeniden baslatmasi yaptım tekrar 50 levele yaklastim oyunu iyide oynarım haritalari ezbere biliyorum ama hile yapanlar var scarmod ile adama yakın mesafeden mermi yagdiriyom adama birşey olmuyor beni tabancayla tek mermi atarak olduruyor . Hile değilde ne . Ben zor bela 20 ye 5 ölüm .adam 40-50 ye 1 ölüm ....yuhhhh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersin1974 M kullanıcısına yanıt
    Kesin emin değilsen, hileci dememek lazım kardeşim :) benimde çok 50/4 72/10 scorum var ama hile yapmıyorum, belki pinglerin durumuyla alakalıdır veya şuda çok oluyor sen başkası tarafından vuruluyorsun enerjin bitiyor, ama sonra mermi sani öldürene denk geliyor, sen sanıyorsunki bir mermide öldüm. max nano da olabilir :) hayır hileci abanda çok diyorlarda :D osebeten açıklama ihtiyacı duydum, ama crysside hileci çok tabiki
  • Derka82 teşekkür ederim . Bir sorum daha olacak bu konuda bilgin varsa yazarmisin. ben ps3 de crysis3 oynuyorum acaba ps3 dede hile yapılabilir mi . Birde ben sadece oyuna girdigimde benim gibi ps3 ile oyuna baglananlarimi goruyorum yoksa pc den girenlerle ayni portaldanmi oynuyoruz tesekkur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersin1974

    Derka82 teşekkür ederim . Bir sorum daha olacak bu konuda bilgin varsa yazarmisin. ben ps3 de crysis3 oynuyorum acaba ps3 dede hile yapılabilir mi . Birde ben sadece oyuna girdigimde benim gibi ps3 ile oyuna baglananlarimi goruyorum yoksa pc den girenlerle ayni portaldanmi oynuyoruz tesekkur

    Valla ps3 de hile olurmu bilmiyorum ama, pc ile ps3 oyuncuları aynı yerde olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.