Şimdi Ara

Crysis 2 vs. Killzone 3 - Görüntü Karşılaştırması (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Abi bunedir ya Ben PS3 Sahibiyim ve Çıkınca bu iki oyunuda alıcam şu söylenenler Cysis2 nin oyun dışı görüntüleri felan değik Kz3 ünde oyun içi değil sadece 1-2 oyun içi görüntü var ve bu görüntüler HD çevirilirmiş ... Ps3 te 2 sinide HD oyniyacağımız İçin Crysis 2 farkı atacağa benziyor siz ne zamandırdan beri EA Games le Guriella yı bir tutuyorsunuz ki yapmayın ya Daha Kz3'ün Türkçe dil desteği yok.Ps3 e gelince Crysis 2 eminimki dünyadaki en kral oyunlardan biri olucaktır.Ps3 te Killzone oynanır mantığını unutun...Ps3 e daha önceden warhead felan çıksaydı bakalım hala killzone diyebilecekmiydiniz. Sadece pc de FPS oynanır mantığınıda bırakalım.Siz bi Ps3'te FPS oynayında göreyim başından kalkabiliyormusunuz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Abi bunedir ya Ben PS3 Sahibiyim ve Çıkınca bu iki oyunuda alıcam şu söylenenler Cysis2 nin oyun dışı görüntüleri felan değik Kz3 ünde oyun içi değil sadece 1-2 oyun içi görüntü var ve bu görüntüler HD çevirilirmiş ... Ps3 te 2 sinide HD oyniyacağımız İçin Crysis 2 farkı atacağa benziyor siz ne zamandırdan beri EA Games le Guriella yı bir tutuyorsunuz ki yapmayın ya Daha Kz3'ün Türkçe dil desteği yok.Ps3 e gelince Crysis 2 eminimki dünyadaki en kral oyunlardan biri olucaktır.Ps3 te Killzone oynanır mantığını unutun...Ps3 e daha önceden warhead felan çıksaydı bakalım hala killzone diyebilecekmiydiniz. Sadece pc de FPS oynanır mantığınıda bırakalım.Siz bi Ps3'te FPS oynayında göreyim başından kalkabiliyormusunuz...

    Kardeşim bilmeden atmayın lütfen. Biraz araştırın. Nerede Türkçe dil desteği yok Kz3'ün ? Araştırıp konuşun. Ama görsel olarak Crysis 2 eğer o PS3 görüntüsü gerçek ise XBOX360 ve PC'de birinci.




  • killzone 3 crysis2 nin yanin çok küçük kalır crysis2 diğer oyunlara 1000 basar
  • killzone3 ün türkçe desteği mi varmış ?. bildiğim kadarıyla crysis , crytek firmasının sahibi 3 türk kardeş olduğu için oyundaki konuşmalar dahil herşey türkçe desteğine sahip. killzone3 te türkçe altyazı falan var diyorsanız doğrudur =)
  • Arkadaşlar [Crysis 2] /Pc/Ps/Xbox Hepsinde Görüntü Aynıdır Sadece Pc'nin Özelliklerine Göre Değişiyor Görüntü ama Ps/Xbox da En Son seviyede oynarsınız Grafikleri Oyüzden Xbox/Ps pek fark etmez Yanlız Pc Sürekli Değiştiği için Bence Oyun oynamak istiyorsanız en iyi Ps3 yada Xbox derim Arasında Fark yoktur Yok Ps3 Xbox dan iyimiş hayır hiç bir fark yok Sadece Marka farkı var Biz küçüklükden beri PlayStation biliriz Tanınmış mark oLduğu için Çok Satar. Ama Benden Size tavsiye aLırsanız Xbox Alın hem Ucuz Hemde Kumandası Ps3 e gore daha kolaydır. İnanmayanlar Youtube'den Xbox Ve Ps3 Crysis 2 videosu izlesin Bir fark bulamazsınız.

    Dünyanın Şuanda En Gerçekçi Grafiklere Sahip Oyunları Şunlardır.


    Battlefield 3 / Crysis 2


    KillZone 3/ Resimlerde

    pc lerde uzun süre renderlanmış tek bir pürüz bile bulunmayan resimlere bakıp grafik karşılaştırması mı yapıyorsunuz :D:D:D Diyen Arkadaşımız [CaSsErDoDo] Çok haklı Resme bakıp Aldanmayın. KillZone 3 gibi Grafikleri güzel




  • tabikide crysis 2
  • yahu benim anlamadığım birşey var.. herşeyi geçtim bu oyun zımbırtısını falan. burda bilgisayarla ps3 ükarşılaştıran garibanlar olmuş.. şimdi bu garibanlara acımamak elde değil neden? eğer bu marjinal garibanlar oyun konusunda karşılaştırmışlarsa ve ps3 üstün diyolarsa süper garibanlar seviyesine gelmişler demektir.niye e çünkü zaten ps3 ün amacı bu zaten daha iyi olmak için var değil mi?? yoksa sony şirketi vaio bilgisayarlarına daha iyi oyun yongası(ekran kart vb vb) yerleştirirbu sistemi kurardı. ama oyun denen şey bir lüks olduğu için(kapitalist ülkemizde zavallı genç beyinler bunu unutmuş) ps3 üretilmiştir. ve daha kaliteli olmak zorundadır. daha stabil olmak zorundadır. olamıyorsa ps3 alan zaten .... dır.. neyse. ama pc nin işi nerdeyse ennn sonnn oyun oynatmaktır. burda kıyaslama yapan bi gariban varsa duyurulur. ayrıca ps3 pahalıdır.. buna sazan gibi daha fiyatları bilmeden atlıyosun diyene iyi bi tv kaç ara deyip süper voleyi şimdiden yapıştırdığımı belirtmek isterim.... oyun konusuna gelince killzone senaryosu resmen entrika dolu ki çok güzel crysis de bilindik kahramanlık hikayesi amma velakin grafikleri birazcık daha iyi.. ama birazcık. zira oyunlar arasında belirgin bir fark yoktur.. ama CoD değil hiçbiri buda bana göre =)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Pinky

    Crysis 2 her türlü tokatlar arkadaşlar. Crytek den teknoloji konusunda daha üstün bir firma hala yok, bu ay ki OGZ dergisini alın ve Tuğbek Ölek'in Crytek Frankurt ofisi ziyaretini okuyun. Xbox360 da 3D olarak görsel show yapıyormuş oyun.

    Crysis 2 konsol versiyonuna göre grafikleri kıyaslarsak Killzone 3'ün yanından geçemez..
  • PC Extreme Details Grafik Sıralaması
    1)witcher 2 Enb
    2)battlefiled 3 FXAA Eklentisi
    3)GTA 4 Enb

    crysis 2 ilk 10 bile giremez, killzone 3 ise ilk 50 ye bile zor.. tabi ps3 'ün AA özürlü ve 8800gt kalitesinde bir grafik kartı olduğunu düşündüğümüzde bunlar gayet normal..


    tabi ps3 için kıyaslarsak killzone 3 ; crysis 2'den iyidir bence..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    PC Extreme Details Grafik Sıralaması
    1)witcher 2 Enb
    2)battlefiled 3 FXAA Eklentisi
    3)GTA 4 Enb

    crysis 2 ilk 10 bile giremez, killzone 3 ise ilk 50 ye bile zor.. tabi ps3 'ün AA özürlü ve 8800gt kalitesinde bir grafik kartı olduğunu düşündüğümüzde bunlar gayet normal..


    tabi ps3 için kıyaslarsak killzone 3 ; crysis 2'den iyidir bence..


    AA özürlü demek yanlış oluyor. AA uygulamak zor oluyor demelisiniz. God of war3,Uncharted3,Heavy rain oyunlarında çok iyi işlenilmiş bir AA tekniği var. Gerçe ps3te Gow3 için uygulanan yeni bir Aa tekniği var ( MLAA ) ve bu teknik çok iyi işliyor Cell gücünü kullanıyor. Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.