Şimdi Ara

Crysis 2'nin Kaplamaları Yarıya Düşürülmüş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • grafikler kaçınılmaz zevk almaya bakıcaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkaylive

    Konsollar yüzünden baya bir oyun ölüyor



    Bu yoruma katılıyorum.
    Bende konsol kullanıcısıyım ama konsolların ömrü artık bitti.
    Şimdi yeni nesil oyunlardan full performans almak istiyorsan ps3 fiyatına güzel bi kasa döşersin hemde ps3'ten alacağın performansın hemen hemen 2 katını alırsın..
  • Pc'yi ve Konsol'u övenler sizlere söylüyorum:

    1- Boşu boşuna tartışıp tatsızlık çıkarmayın,
    2- Konsol olmasaydı pc oyunlarının grafikleri daha iyi olurdu,
    3- Pc olmasaydı Konsol oyunlarının grafikleri bu kadar kötü olmazdı,
    4- 2 bin - 3 bin tl verip topladığınız veya satın aldığınız bir pc sistemi crysis gibi oyunlar yüzünden gözünüze çok kötü görünüyor,
    5- Konsollarda ise misal PS3 en pahalı 700 tl'ye bulursun ama oynayacağın oyunların görüntüden feragat ediyorsun.
  • Crysis 2 bana göre grafik konusunda abartılmış. Bir Call Of Duty Serisi Kadar zevk alamadım oyundan multiplayer kısmıda çok tek düze gidiyor kimi vurduya gidiyorsun. :D zevk alamadım onun için multiplayer den ben bilmiyorumda ya bu türü sevenler çok yada biz bilmiyoz oyunu zevkli yapan unsuru.Anlatında zevkli olan unsuru bilelim.Ha birde şu unsur olabilir. Bunda crysis firmasının türkler olması vede alternatif türkçe olması türkiyede bu kadar popiler olması bana göre türkçe dublaj kısmına gelirsek çok amortece olmuş onu söyleyeyim lazın ne işi var oyunda :D Ha oda espirisi diyosanız bişey demiyorum. Oyunun konusu klişe bir kere uzaylı istilası falan filan hikaye sunumu bana göre yetersiz.Bana göre olmamış bir oyun sizi bilemem bu benim görüşüm diyerlerinin görüşlerine saygım var.
  • dublaj ilk oyuna göre daha iyi bence. laz karakter de çok iyi olmuş . atmosfer bu tür oyunlardın içerisinde en iyisi diyebilirim. hikaye sunumu ilk oyunu 4 e katlar zaten. son olarakta bu oynu beğenmeyen arkadaşlar fps türüne olan ilginizi gözden geçirin derim oyun tam anlamıyla first person shooter. bu kadar kötü eleştiri alan oyun nasıl olduda incelemelerde hep 90 civarı puan aldı ?.
  • haklısınız ama ne yapalım ticaret bu PC ye her 6 ayda bir ekran kartı-anakart modeli çıkıyor hangisini alalım bu kadar modele rağmen fiyatlar hiç düşmüyor.
  • yani ne abartıosunz kimi insan pc'den aldıgı zevki hic bişiye değişmez kimide konsoldan'dan aldıgı zevki ama dogru adamlar pc'icin daha iyi yapabilecekken konsollara aşırı geldiginden yapmıyor kimide pc'de düşük sistemde oynatıp daha cok satmak icin grafikleri düşürüyor ve suclu pc 'oluyor sonuçta şu var ben pc severim sistemimde iyi oldugundan sıkıntı çekmiyorum kimi konsolu sever kimse kimsenin zevkine karışmamalı şuda var bi konsolu.veya pc yi yükseltmek icin digerinide itin..... sokmaya gerek yok !
  • Arkadaslar tartismayalim oyun sever arkadaslar itiraz etmez. Yalniz ps3'ü tercih etmeyin. Çünkü korsan oyun çikarmiyor. XBOX veya PC'ye korsan oyun bulmak kolay. Biraz emek verirsek herseyin üstesinden geliriz.
  • Ben oyunu bitirdim ve çok eğlendim,çok iyi zaman geçirdim,grafikler,çevre modellemeside çok hoşuma gitti. önemli olan bence bu,, tek beni hayal kırıklığına uğratan nokta şuydu; oyunun sonlarına doğru bi köprüyü geçmemiz isteniyo,sonunda köprü göçüyo felan,orda uzaylı yaratıklar ve insan ırkı çatışma içinde,biraz bekleyip onları izledim insan ırkı uzaylıları tek tek öldürdü, aynı zamanda bu insan ırkı bizimde düşmanımız, yanlarına gittim bana karşı çok tepkisizler, beni resmen görmezlikten geliyolar :) ittiriyorum felan hiç istifini bozmuyolar.. :) :) hatta ittire ittire ilerideki uzaylıların yanına götürdüm,sonra birden yeni bi çatışma çıkttı,, çok güldüm :))
  • bence grafikler yine harika olmuş.
    seslendirmelerde gayet hoş.
    ama oyunun tek eksisi senaryo bence.
    insan oynarken sıkılıyor nedense.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.