Şimdi Ara

Crysis 2'de surekli olusan hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende daha once normal Cdli versiyonu vardi bayagi bir oynayip satmistim, gecen birisi indirilebilir versiyonunu inanilmaz ucuza satiyordu (xbox alinca burda artik yaninda cerez diye vermeye basladilar bunu ve forza 3'u), dayanamadim tekrar aldim.

    Daha once hicbir problemle karsilasmamistim, baska oyunlarda da ayni sekilde hem Cdli hem indirilebilir oyunlarda.

    Ama bunu oynarken, bi sure sonra sesler bozuluyor, bi ara hatta sessiz oynadim resmen, yarim saatte bir ekran donup kaliyor, Xbox'i da kitliyor acma/kapama dugmesinden resetlemek gerekiyor, bu basima 2-3 kere geldikten sonra dedim indirirken bi problem mi oldu acaba simdi cikiyor ortaya, silip tekrar yukledim 1 saat seslere de bisey olmadan gitti sonra yine dondu kaldi.

    Bu neden oluyor, bilen varsa rica ediyorum beni de aydinlatsin.

    Oyun 5.6 GB, daha once ps3'e BF3 indirirken (13GB) surekli hata veriyordu, sonra kablo ile indirip saglikli bir dosyaya sahip olmak gerektigini ogrendim, bilirsiniz PS3'te indirip bir de kurmak felan gerekiyor, ama benim Crysis2 Xbox icin ve 5.6 GB'ii da 20-30 dk icinde sorunsuz indirdi, merak etmiyor da degilim acaba kablo ile indirsem bi farklilik olur mu diye, simdiye kadar indirdigim hic bir Xbox oyununda problem olmamisti ama (en buyugu 1.8 GB)..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stubborn -- 18 Nisan 2012; 15:57:26 >







  • Live üzerinden indirirken, bir sorun olacağını hiç sanmıyorum. Bozuk inen oyun hiç duymadım şimdiye kadar. Crysis 2'de bahsettiğin bug vardı zaten. Oyun belli yerlerde "bazen" donuyor, 360'ı kapatıp, açman gerekiyordu. 2-3 kere gelmişti başıma. Ama oynatmayacak kadar da değildi bendeki, dediğim gibi bütün oyun boyunca 2-3 kere yapmıştı. Ses sorununu hatırlamıyorum yalnız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelabel

    Live üzerinden indirirken, bir sorun olacağını hiç sanmıyorum. Bozuk inen oyun hiç duymadım şimdiye kadar. Crysis 2'de bahsettiğin bug vardı zaten. Oyun belli yerlerde "bazen" donuyor, 360'ı kapatıp, açman gerekiyordu. 2-3 kere gelmişti başıma. Ama oynatmayacak kadar da değildi bendeki, dediğim gibi bütün oyun boyunca 2-3 kere yapmıştı. Ses sorununu hatırlamıyorum yalnız.



    Sagol arkadasim icimi rahatlattin resmen, hayir dedim yeni makinayi bozacak manyak oyun :)

    Eger bu bilinen bir bug ise ve makinaya bi zarari yoksa zaman zaman acar oynarim, rank kaldi 37'de hatta haftasonu da 2xp vardi, son bir gazla son 1-2 online achivosunu da alip, elveda diyecektim, icimde kaldi resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.