Şimdi Ara

Creaitve G500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba !

    Creative G500 5+1 ses sistemimde kaynaklanan bir sorun var ve sizinle bu sorunu paylaşarak bir çözüm arıyorum. Sorun şu, cihaz açıyorum laptopa veya masaüstü çıkışından 3 kanal veya tek stereo kablodan bağlıyorum. Ses geliyor. Ama bir anda sesi kesiyor yani kapanıyor ve cihazdan tık diye bir ses geliyor. Ben de cihazın elektrik kablosunu çıkartıyorum 0/1 anahtarını bir kaç kez kapatıyorum. Kumandasındaki on/off tuşundaki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sanırım içinde elektrik kalıyor bu sayede elektriği bitiriyorum. sonra yeniden elektriğe bağlıyorum. Ve açtığımda sesi veriyor. Bazen anında kesiyor bu olunca yeniden. Yada 2-3 dakika sonra kesiyor. Sanırım içinde bir şeyi bozuk ısınıyor ve kesiyor elektriği cihaz. Bu konu hakkında yorumlarınızı beklemekteyim. İçinde neler olmuştur. Nasıl tamir ederiz. ekte resimlerde var, cihazın içini gösteren. Usulden açtım bir baktım, herhangi bir değişiklik yapmadım ses sistemi üzerinde. Ve ben Sofia'da yani yurt dışında yaşıyorum. Eğer İstanbul'da yapabilecek varsa oraya da getirme şansım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

    Saygılarımla.

     Creaitve G500


     Creaitve G500


     Creaitve G500







  • Merhaba,sorun kumanda dan kaynaklanıyor büyük ihtimal,bende de aynı sorun vardı sıfır kumanda aldım sorun kalmadı.
  • Kumandayı deneyeceğim. İnşallah söylediğin gibidir de, böylesi bir cihazın tamiri için taşımak derdinden kurtulurum. Peki kumandayı nereden satın alabilirim ?

    ilgin için teşekkürler.


    quote:

    Orijinalden alıntı: wilym@n

    Merhaba,sorun kumanda dan kaynaklanıyor büyük ihtimal,bende de aynı sorun vardı sıfır kumanda aldım sorun kalmadı.
  • arkadaşlar, kumanda da ki tel uçlardan biri yamulmuş, onu düzelttim, yuvasına giriyor artık ! Ve buna rağmen tekrarladı hatayı. Ve bende elektrik kablosunda biraz oynadım. Biraz yamuk taktım yani tam oturtmadım. Şimdi 1 saattir müzik dinliyorum. çıt yok :D .... ne iş bi yardım edin :))
  • Genelde bu tür problemler kumandadan dolayı oluyor, ben de yaşamıştım. Yeni kumanda edin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.