Şimdi Ara

CREA Joybox 1TB Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bugün sabahtan beri en yeni mediaplayer'ımla uğraşıyorum. Bundan öncesinde hic tecrübe etmediğim bir cihaz. Bu haftaiçinde torrentten indirdiğim mkv uzantılı 720p lik bir filmi bilgisayarada oynatabilirken, bu mediaplayer üstünde oynatnayı başaramadım. Ses var ama görüntü bir türlü ekrana düşmüyor. Divx oynatıyormu diye kontrol ettim, bir sıkıntı yaşamadan oynattı. Arkadaşlar konu hakkında aramızda deneyimli olanlardan sorunumun ne olabileceği konusunda yardım bekliyorum. Bu Mediaplayer mkv uzantılı filmi neden gösteremiyor olabilir. Cevaplar icin teşekkürler. Cihaz hakkında bilgi almak isteyenler varsa yardımcı olabilirim.



  • bende bu üründen dün itibariyle hb den sipariş ettim. genel itibariyle nasıl buluyorsun
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd85168 aldığım ürün bu ayrıca 500gb sata hdd aldım
    http://www.hepsiburada.com/Liste/smartmedia-hd-vision-1080p-kablosuz-wlan-mkvtorrent-media-player-wireless-adaptor-hdmi-kablo-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=bd87027&categoryId=112123 bu ürünle kıyasladım ısınma problemi olduğuylailgli yoğun şikayet okuduğum için crea da karar kıldım.
    ısınma problemi yaşıyormusun. önerin yada ürünle ilgili her türlü bilgi paylaşımın için şimdiden teşekkürler...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/crea-joybox-recorder-disksiz-media-player-c35da000f12-hdmi-kablo-kablosuz-adaptor-hediye/ProductDetails.aspx?productId=bd85172&categoryId=112123 bu üründe rec ifadesi var benim aldığım üründe kayıt özelliği yokmu yani ? bir bilgin varmı?




  • Güle güle kullanın

    Elektronik cihazlarda bu tarz özellikle HB sitelerini kullanmanızı tavsiye etmezdim.. Elektronik mağzaların kendi sitelerinden almak hem daha güvenli hem ilerde cihaz sorun çıkarırsa direk mağza ile muhatap olup çözüm bulmak çok daha kolay..

    İki hafta önce bende crea ve smart media arasında gidip geliyordum. En son biraz fiatı daha uygun olduğu için smart media aldım Vatan internetten..(202TL 6 taksitli) şuanda 225 civarlarında .. Vatanı takip ederseniz mutlaka bi indirip yaptığı günü buluyorsunuz

    Crea da baktım şimdi Vatanda 275 lere çıkmış :( HB de daha ucuz ama vatandan bekleyip almak daha güvenilirdi bence

    Smartın ısınma sorununa gelince çok abartıyorlar dün akşam peş peşe 4 film seyrettim bakım dedim ne olmuş çokmu ısındı nedir öyle bi sıcaklık göremedim normalin belki biraz üstünde ama yani sorun çıkarmadığı sürece isterse ateş gibi olsun .... aslında ona bakarsak çok ısındı az ısındı TV seyretmemiz lazım ki tv lerin sıcaklığına ulaşacak cihaz yoktur sanırım :)

    Crea nın kasasını çok beğeniyorum canlı olarak görmedim ama Fotoğraflarda çok şık gözüküyor.. hatta biraz daha makul fiata inse 1 ay içinde vatanda değişiklik yapmay bile düşünüyorum




  • bende urunun recorder ve 1tb hdd ozellikli modelini kullaniyorum. simdiye kadar takilma isinma veya oynatmama ile karsilasmadim. sadece bazi mkv leri acmiyor cok ilginc cunku bazilarini acip bazilarini acmama gibi bi ozelligi var bence okadar onemli birsey degil 10 da 1 bu durumla karsilastim.
    benim asil cok buyuk bir problemim var urunun hard disk ozelligini henuz kullanamadim icine hic bir sekilde film atamiyorum. harici disk takip menu den kopyala secenegi var fakat bir turlu olmuyor konu hakkinda yardimci olabilecek arkadas var mi?
  • Merhaba, 2016 yılındayız ama bazen bende de aynı hatayı verıyor cozum buldunuz mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.