Şimdi Ara

Cowon u3 Firmware ve driver problemi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Firmware yüklemeye çalışırken göçen cowon iaudio u3'ümü kurtarmak için yardımınıza ihtiyacım var. Yine forumdan bulduğum 1.26 beta firmware güncellemesini indirdim, fakat cihaz'ın kimliğini bilgisayar göremiyor. Sadece usb device olarak görüyor. Driver'ini bulup tanıtmaya çalıştım, bulamadım. Driverini olan arkadaşlar gönderebilirse veya link atabilirse sevinirim. Ve firmware yükleme konusunda nasıl yapılır? v.b tecrübelerinizi paylaşabilirseniz güzel olur.Çünkü ben aradım bulamadım, yarın başkaları da aradığında buradan yardım alabilsinler.. Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar..



  • http://r a p i d s h a r e.com/files/262768774/Cowon.u3p.html

    Kendi yaptıgım cowon dosyasını ekledim. Umarım işini görür. ;)
  • Merhaba, işimi görse de görmese de teşekkürler ilginiz için. Aynı meseleyi Amerika'da iki siteye yazdım, tenezzül edip bir tane cevap yazan bulunmadı. Bu meseleyi yazdığım tüm forumlara "Nerede forum kardeşliği? Paylaşımcı insanlar?" yazacaktım, donanımhaber'e yazmıyorum..
  • Bir de bu program yanlış bilmiyorsam u3 falsh bellek dosyası.. Bakalım flash bellekte çalışacak mı? Başka bir dosya ise açmak için yardımına ihtiyacım olacak. Teşekkürler yinede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.