Şimdi Ara

Counter Strike: Global Offensive 20 Milyon Sattı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reddit Alien

    quote:

    Orjinalden alıntı: 1997utku

    Bf artik arcade tarafa kacti malesef tarayan aliyor oyunda. cs go oyle degil aimi iyi olan aliyor.oynamayan bilemez.


    Güldüm kardeşim. CS de elalem silahların sekme şeklini ezberleyip vuruyor sen hala gelmiş
    aimi iyi olan alır, bf de arcade diyosun ya helal olsun. Ayrıca CS nere BF nere atıp tutmayın şöyle ya biri 5vs5 sözde "taktiksel" biri 32vs32 olan taktiksel bi oyun. Karşılaştırdığınız şeyler bari aynı seviyede olsun.

    Sözde taktiksel demenizi gerçekten anlamadım sanırım hic rekabetçi modda oynamadınız belkide hiç cs go oynamadınız veya başka bir oyun ile karıştırıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denerod

    oyun hakkında hiçbir fikrin olmadığı o kadar belli ki. küçücük harita nesine ses kasıyorsun diyorsun ya, nasıl güleyim bilemedim. :)

    bf iyidir, cod kötüdür, cs şöyledir bunlar tartışılır da, fikrinizin olmadığı konularda saçmasapan yorumlar yapınca tartışmış olmaktan ziyade komik hale düşüyorsunuz.

    Yahu canim kardesim o dandik oyunda ve kucucuk haritada neyin sesini kasiyorsun? Gelmis 5 gb gibi bi dosya boyutuna sahip olan oyunu taktiksel oyun yaptiniz saka gibi hala ovmeye calisiyorsunuz, yasiniz resit olsa bari gelip sacmaliyorsunuz.
    Bf4 oynadim ve oynuyorum diyen tipler de bi battlelog profillerini paylasamadilar cunku hayatlarinda bf4 oynayamamis yada parasi cikismamis tiplerdir, e sen de onlarin icindesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    sürekli yaş ve para muhabbeti yapmandan bazı komplekslerin olduğu belli, önce bunları aradan bi çıkaralım ki 2 mesajda bir sarıldığın yaş-para temelli ad hominemleri bir daha yapma şansın olmasın.

    yaşım 24, çok şükür bf alıp oynayacak duruma da sahibim. ama oynamayacağım oyunlara para vermiyorum. oynayana ve zevk alana saygım sonsuz, kendilerine iyi oyunlar.

    evet, cs go taktiksel bir oyundur. evet, cs go'nun "küçücük" haritalarında gayet de muntazam bir şekilde ses kasılır (büyük haritada nasıl ses kasacaksan). hatta oyunu belirli bir seviyede oynamak için ses kasman elzemdir. madem bu kadar eminsin bu oyunda ses kasılmadığına, cebinde paran da var, al beş kuruşsuz insanların oynadığı cs go'yu, ekle beni steam'den sana nasıl ses kasılıyormuş göstereyim. takır tukur yürürken hs yer boş boş ekrana bakarsın.

    ben burada bf kötüdür cs iyidir tartışmasına girmiyorum seninle, sadece bilginin olmadığı konularda boş boş konuşma diyorum. belli ki cs oynamamışsın, oyun hakkında bir fikrin yok. bak ben bf oynamadım, bf hakkında bir fikrim yok. o yüzden bf hakkında atıp tutmuyorum. güzel oluyor, sana da tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denerod -- 13 Şubat 2016; 2:51:56 >




  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Ulan gülücem neremle güleyim bilemedim. Kaç yaşındasın sen?
    Bi de ben tek siz hepiniz filan diyo taktik, takım tabanlı dediği oyunda. Sen oynama zaten CS:GO aman. Gerçi silverlarla takılırsın da community kirlenmesin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx


    quote:

    Orijinalden alıntı: Denerod

    oyun hakkında hiçbir fikrin olmadığı o kadar belli ki. küçücük harita nesine ses kasıyorsun diyorsun ya, nasıl güleyim bilemedim. :)

    bf iyidir, cod kötüdür, cs şöyledir bunlar tartışılır da, fikrinizin olmadığı konularda saçmasapan yorumlar yapınca tartışmış olmaktan ziyade komik hale düşüyorsunuz.

    Yahu canim kardesim o dandik oyunda ve kucucuk haritada neyin sesini kasiyorsun? Gelmis 5 gb gibi bi dosya boyutuna sahip olan oyunu taktiksel oyun yaptiniz saka gibi hala ovmeye calisiyorsunuz, yasiniz resit olsa bari gelip sacmaliyorsunuz.
    Bf4 oynadim ve oynuyorum diyen tipler de bi battlelog profillerini paylasamadilar cunku hayatlarinda bf4 oynayamamis yada parasi cikismamis tiplerdir, e sen de onlarin icindesin.

    bf4 alamayan fakirmi oluyor neyin kafasını yaşıyorsun sen yav

    Nasıl psikolojik sorunlar varsa artık Allah yardımcın olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

    10 liraya satarsa, 20 milyon satması çok normal, taktik derdi yok aim almak yok ateş et devam et çok basit :D

    Çok basitse turnuvalara katılın, BF4 de harcanıyorsunuz.
    Halbuki sizin söylediğiniz gibi CS:GO çok basitse ve sizde çok iyi oynayabileceğinizi düşünüyorsanız sülalenize yetecek kadar gelir sağlayabilirsiniz.
    Gerçi fakir oyunu olduğu için oynamıyorsunuz, CS:GO da kazanacağınız ödüllere ihtiyacınız yoktur.

    İki oyunu karşılaştırmak hatalı, üstelik insanlara "senin donanım alacak paran yok ondan bu oyunda takılı kalmıssın" demek, çeşitli mesnetsiz yakıştırmalar yapmak, kendi yaşına bakmadan insanların yaş aralıklarına laf atmak.
    Çok yanlış çok.
    Kime neyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkYHawKTR

    quote:

    Orjinalden alıntı: SentnieL

    Ben oynayan kimseye hakaret etmedim önce karşınızdakine saygı duymayı öğrenin bu 1 ikincisi bf de dlc silahları olmadan yaklaşık her sınıfın 14 farklı silah çeşidi var (dmr shotgunları saymıyorum fazladan eklenen 10 tane silah gerek yok gelen silahlarda dengesiz op değil
    3. lwl in yüksek olması cs go da da bf de önemli değil zira bu oyunlar rpg oyunu değil 1 lwl de 140 lwl arasında tecrübe dışında fark yok bf de 4.şuan premium 60 liraya alınabilir hale geldi bf için ve hala içerik gelen destek gören bir oyun bedava dlc ve nerdeyse 20 yi geçti ha tabi siz dust 2 başka harita bilmediğiniz için sıkıntı olabilir
    5.Bf de sadece 1 silah 1 araç yada 1 haritayı ezberleye ezberleye oynanmaz gerçek bf oyunucusu nerdeyse her silahı aracı ve cihazı yerine göre taktiksel olarak kullanır.
    6 Ben cs yi 1.5 yıldır oynamıyorum rusher da söylediğim gibi cs 1.6 gibi olamamış amacı kasa açıp bıçak satmak olan bir oyun haline gelmiş bir oyunu oynamam
    7.Güya 12Tl ye satılan cs go da 500 liraya bıçak satılıyor ne hikmetse bunu alanda çıkıyor asıl gülmemiz gereken nokta bu
    8.Ha ayrıca reflekslerinize çok güveniyorsanız quake oynarsınız ne cs ne bf.


    Ya konsolda BF4 filan oynadığın için tabi FPS kültürün yok belli ki. Yalan yanlış CS:GO'dan bahseden adama neyin saygısını duyucam. 1.6'da fy_iceworld kurup sabahtan akşama kankilerle internete kafede oyun oynayan adamın CS hakkında böyle atıp tutmasına kızıyorum. Hele BF4'e taktik oyunu, simulator diyen adamı zaten cehaleti ile baş başa bırakıp acından kuruyup düşmesini beklemek lazım. Bir de utanmadan Quake ile karşılatırmış. Her türlü FPS oyununu oynayan bi adam olarak CS adına değil Quake adına utanıyorum senin bu oyun hakkında atıp tutmana. Fast paced FFA oyunu ile Team-based tactical oyunu karşılaştırdığın için. CS:GO'da m4a1'in spread aralığını 0.45'ten 0.50'e çektiler diye millet kıyameti kopardı, zorla update'i geri çekti adamlar. BF4'te 5 pistol'un, 3 smg'nin Rate of fire'ı 2 katına çıkarsalar hiçbirinizin ruhu duymaz. Ne taktiği ne dengesi ne simulatorü. Bekleyince canın doluyo oyunda be. Utanır insan şunu söylemeye. BF2-3-4, ARMA, CS, Quake, Squad, Insurgency her türlüsünü oynadım. Simulator oynamak keyifli değil. Takım arkadaşımı omzumda cepheden dışarı çekip canlandırmak için koşmak istesem ARMA oynarım, uçaktan zıplayıp millete roket atmak sonra yine uçağa binmek istesem de BF4 oynarım. Her halta simulator demeyin. Taktik seven adam, adrenalin seven, zekasını bilek yeteneğini kullanmak isteyen adam CS:GO oynar, CS:GO oynayan adam da kolay kolay her FPS'yi beğenmez. LE üstü bi kaç tane adam varsa çıksın kendisi söylesin.
    -
    Sana FPS konusunda güvenen adamın ben aklını seveyim. Başka da bişey demiyorum...

    Ben quake i reflekslerinize güveniyorsanız deneyin dedim cs go ile karşılaştırmadım(okusaydınız keşke) Ayrıca konsol sahibi olmadım(istediğim zaman gidip konsol sahibi arkadaşlarımda exc oyunlara bakıyorum) Ben cs 1.6 yı 2003 2006 yılları arasında oynadım o zaman için çok iyiydi internet cafe ortamı o turnuvalar iyiydi ama o zamanlar artık değil ve şunuda belirteyim ben cs yi dust 2 de gabe newel ın fotoğrafının saklandığı odayı bilecek kadar çok oynadım Cs go nun taktiksel değil dememin asıl sebebi sizin o övdüğünüz community aslında çok araştırmaya gerek yok cs go nun steam sayfasındaki yorumlara bakın russia simulator en hızlı rusça öğrenebileceğiniz yer diye yorumlar var bunları ben değil oyuna binlerce saatini vermiş adamlar yazıyor Ayrıca benim için bf4 cod vs farketmez(mesala şyan rainbow six siege oynuyorum) oyunu beğenirsem istediğim atmosferi yakalamışsa onu oynarım Neyse rusça öğrenimizde size başarılar Birde 10 yıl aralıksız dust 2 de bomba defuse eden oyunculara gaben hediye gönderiyormuş çalışmaya devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 13 Şubat 2016; 2:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Troll müsün nesin anlamadım ki.Cs basitmiş belki oyuna alışmak neyin ne olduğunu anlamak basit olabilir ama bu oyunu iyi oynadığın anlamına gelmiyor.Birde aim yok falan yazmışsın.
    Oyunun büyük bir kısmı zaten bileğe bakıyor adam kalkmış aim yok diyor siz aimi bf4 de görün diyor.Sanki bana efsanevi cs oyuncusu çok oynadın çok çözdün de oyuna laf atmak kaldı."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 13 Şubat 2016; 3:06:43 >
  • eleman aim yok derken aim-down sights'tan bahsediyor, o kadar uzak konuya. boşver. @Citizen'in Pengueni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denerod -- 13 Şubat 2016; 3:37:49 >
  • Efsane 1.5 ve 1.6 nın yerine hiç bir zaman tutmayacaktır.
  • ş.refsiz hilecilerden para kazanma derdindeki doymak bilmeyen gabe newell bu oyunun özeti. hilecilere indirim zamanı 20 tane hesap aldırıp, ''private hack ile global qeyfi'' yaptırmak başka bişey değil. gerçekten hileyi bitirmek istese, kalıcı ban koyar bi daha o bilgisayardan cs:go giremezsin ama yapar mı bu hamburger canavarı yapmaz tabii ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

    10 liraya satarsa, 20 milyon satması çok normal, taktik derdi yok aim almak yok ateş et devam et çok basit :D

    Az utanma olsa şu yorumu editlerdin zaten yapacak bir şey yok.

    Taktik yok , aim yok , ateş et devam et , çok basit.

    Adam oyunu bile oynamamış oyunu eleştiriyor.Cs go da silahları kullanmasını bilmen lazım al eline keleşi 3 mermi sık 4.sü 1 metre sekiyor.Nereye flash atacağını smoke atacağını ses kasmayı ranked maçların zorluğunu cs go oynamayan bilemez anca böyle gelir çamur atar kıçıyla güler

    Kaç kişi beni doğruluyor sen neyin kafasındasın kardeş?
    Hala Cs:go'nun taksiksel oyun olduğunu iddia ediyorsunuz yazık valla ya. Nerde cs:go oynayan velet var hemen bi laubali konuşmalar başlıyor.

    Silahlar nasıl kullanılıyor? Aim olmadan merminin nerelere gideceğini mi ezberleyeceğim? Böyle saçma oyun mu olur? Yada recon silahı alıp ateş edip anında silah değiştirip saçma sapan hareketler mi yapıyım?
    Küçücük harita nesine ses kasıyorsun? Koridor gibi alternatif yol yok ses kassan ne olacak? Çamur gibi oyunu siz bebeler oynuyorsunuz zaten ama hala yaşınıza başınıza bakmadan "konu dışı" bölümündeki kız muhabbetlerinden buraya dadanıyorsunuz. Bf4 oynamayı dene sen bak taktiksel yarı simülasyon savaş oyunu nasıl oluyormuş, gerçi beceremezsin.

    Kaç kişi doğruluyor bir say bakayım cod bebesi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yahu sattı demeyin şuna gerçekten komik oluyor.Dışarıdan bakan biri oyun sanacak şunu :D
  • ben çok uzun süredir hile ile karşılaşmıyorum ama her maçta mutlaka hile diye ağlayan birileri oluyor... Ah siz yok mu siz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkYHawKTR

    Ulan gülücem neremle güleyim bilemedim. Kaç yaşındasın sen?
    Bi de ben tek siz hepiniz filan diyo taktik, takım tabanlı dediği oyunda. Sen oynama zaten CS:GO aman. Gerçi silverlarla takılırsın da community kirlenmesin...

    26 yaşındayım kardeşim, çıktığı günden beri BF4 ve Rainbow Six Siege oynuyorum. BF bad company'den falan bahsetmiyorum bile. Senin yaşın kaç? Profilinde bişey yazdığı yok hayalet gibi konu dışında takılıyosun yeni profilinde?
    Kendine güvenemeyip karşımda oynayamıyorsun hala bu özgüven nedir kardeş? Madem Bf4 oynadım diyorsun vardır hala oyunun, oynayalım diyorum işte hem korkaksın hem de özgüven patlaması yaşıyosun kardeşim, gel karşımda oyna yoksa bıdı bıdı yapma hala çocuk! Ben tek başıma da taktik yapabiliyorum merak etme, çoluk çocuksunuz hala cs goyu övüyosunuz ya veletler sizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 13 Şubat 2016; 10:45:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inalough

    quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

    10 liraya satarsa, 20 milyon satması çok normal, taktik derdi yok aim almak yok ateş et devam et çok basit :D

    Çok basitse turnuvalara katılın, BF4 de harcanıyorsunuz.
    Halbuki sizin söylediğiniz gibi CS:GO çok basitse ve sizde çok iyi oynayabileceğinizi düşünüyorsanız sülalenize yetecek kadar gelir sağlayabilirsiniz.
    Gerçi fakir oyunu olduğu için oynamıyorsunuz, CS:GO da kazanacağınız ödüllere ihtiyacınız yoktur.

    İki oyunu karşılaştırmak hatalı, üstelik insanlara "senin donanım alacak paran yok ondan bu oyunda takılı kalmıssın" demek, çeşitli mesnetsiz yakıştırmalar yapmak, kendi yaşına bakmadan insanların yaş aralıklarına laf atmak.
    Çok yanlış çok.
    Kime neyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki.


    Çoluk çocuk oyunu olduğu için ve çok basit olduğu için oynamıyorum, artık Rainbow Six Siege tarzı oyunlar oynadığım için çok çok basit geliyor kaldırmıyor bünye kardeşim.
    Bak üstteki bf4 oynadım ama çok basit geldi diyen elemanlar gibi csgo oynadım demiyorum, çünkü battlelog profillerini bile paylaşamıyorlar, videolardan kendini belli ediyor zaten oyun, taktik denen bişey yok git vur öldür tarzı.
    Karşılaştıran üstteki veletler, bf4'e basit deyip cs:go'ya taktiksel oyun diyenlerdir karşılaştıranlar. Allah aşkına Bf4 gibi olabilir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 13 Şubat 2016; 11:07:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    Troll müsün nesin anlamadım ki.Cs basitmiş belki oyuna alışmak neyin ne olduğunu anlamak basit olabilir ama bu oyunu iyi oynadığın anlamına gelmiyor.Birde aim yok falan yazmışsın.
    Oyunun büyük bir kısmı zaten bileğe bakıyor adam kalkmış aim yok diyor siz aimi bf4 de görün diyor.Sanki bana efsanevi cs oyuncusu çok oynadın çok çözdün de oyuna laf atmak kaldı."

    BF4 oynayamadığın halde gelip bana troll diyorsun öyle mi kardeşim? Aim yok zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş, mermilerin nereye gideceğiniz ezberleyip kafayı yiyecek duruma düşerek fanboy olup çıkıyorsunuz hala utanmadan övüyorsunuz şu oyunu ya!.


    Aim almak üstteki resimdeki gibidir, anladın mı? Siz hip fire takılıyorsunuz ve ezberliyosunuz merminin nereye gideceğiniz yazık ya
    Ya rastgele hip fire takılıyorsunuz ezik gibi yada mermilerin nereye gideceğiniz ezberleyip kafayı yiyorsunuz, ikisinden biri yani kabul et kardeşim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denerod

    eleman aim yok derken aim-down sights'tan bahsediyor, o kadar uzak konuya. boşver. @Citizen'in Pengueni

    Kardeş battlelog profilime gir incele profilimi ondan sonra utan kendinden oyundan anlamadığın için tamam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denerod

    sürekli yaş ve para muhabbeti yapmandan bazı komplekslerin olduğu belli, önce bunları aradan bi çıkaralım ki 2 mesajda bir sarıldığın yaş-para temelli ad hominemleri bir daha yapma şansın olmasın.

    yaşım 24, çok şükür bf alıp oynayacak duruma da sahibim. ama oynamayacağım oyunlara para vermiyorum. oynayana ve zevk alana saygım sonsuz, kendilerine iyi oyunlar.

    evet, cs go taktiksel bir oyundur. evet, cs go'nun "küçücük" haritalarında gayet de muntazam bir şekilde ses kasılır (büyük haritada nasıl ses kasacaksan). hatta oyunu belirli bir seviyede oynamak için ses kasman elzemdir. madem bu kadar eminsin bu oyunda ses kasılmadığına, cebinde paran da var, al beş kuruşsuz insanların oynadığı cs go'yu, ekle beni steam'den sana nasıl ses kasılıyormuş göstereyim. takır tukur yürürken hs yer boş boş ekrana bakarsın.

    ben burada bf kötüdür cs iyidir tartışmasına girmiyorum seninle, sadece bilginin olmadığı konularda boş boş konuşma diyorum. belli ki cs oynamamışsın, oyun hakkında bir fikrin yok. bak ben bf oynamadım, bf hakkında bir fikrim yok. o yüzden bf hakkında atıp tutmuyorum. güzel oluyor, sana da tavsiye ederim.

    Kardeş sen çok dizi ve gündüz kuşağı programı izleme, hangi kelimeyi desem sen onun üzerinden kompleks muhabbeti yapacaksın o zaman?
    Yahu şu cs go ya hala taktiksel oyun diyorsunuz onu anlamıyorum, bari kabullenin de düz basit bi oyun olduğunu, küçük duruma düşmeyin neyin taktiğinden bahsediyorsun?
    7.1 surround kulaklıkların testini bile çoğunlukla Bf4'de yapılır ama sen gelip ses kasılır diyorsun, harita küçük adam ya sağdan gelecektir ya soldan, budur yani. Büyük haritada düşman heryerden gelebilir, çünkü harita büyüktür. Bu yüzden de Razer Tiamat 7.1 analog kulaklık ve Asus Strix Soar ses kartını kullanıyorum, yani baştan aşağı gerçek 7.1 ses demek. Sen ne yazıkki aim alamadığın oyunda mermilerin nereye gideceğiniz ezberleyip beni hs almakla küçük düşürmeye çalışıyosun ama güzel kardeşim sen küçük duruma düşüyorsun, öyle saçma şeyler ezberleyip taktik yapılmaz. BF4 de Rainbow Six de hodri meydan diyorum tüm bebelere, taktiksel 2 oyunda karşılaşalım diyorum cs go gibi bebe oyununa para vermem, yazık günah o küçük paraya bile.
    5 gb oyunu burada fanboyluk derecesinde övüp gelip bana boş boş konuşma diyosun ya gerçek yaşının tavrını gösteremiyosun be kardeşim. Az gerçekçi AAA oyunlar oynayın taktiksel oyun görün, Rainbow Six Siege oynayın diyeceğim ama beceremezsiniz o 7.1 surround kulaklıklarınızla. Pro oyundur çünkü. Csgoyu oynamama gerek yok videolardan ne mal olduğunu görebiliyoruz zaten kaç yıllık bf oyuncusuyum, oyunu almadan nasıl bi oyun olduğunu anlayabiliyorum. Mermilerin nereye gideceğini ezberleyip kafayı yiyecek duruma gelip diğer oyunculardan daha iyi olacağıma, fps oyununu bırakırım daha iyi. Fps oyunu demek aim almak demek ama o bile yok fazla gerçekçilik katar çünkü oyuna olmaz.




  • BF4'e basit diyip CS:GO'ya taktiksel diyen küçük kardeşlerim buyrun Battelog profilim, BF4 oynayıp basitliğinden ötürü bırakmış olanlar beni ekleyip karşılıklı haritalarda kapışabiliriz, bu basit oyunda beni rahatlıkla öldürebilirsiniz, siz pro oyuncusunuz kendinize güveniyorsunuzdur heralde değil mi? Profilimi de inceleyin ne kadar ayrıntı var değil mi? k/d oranım hiç fena değil ve rpg ile bile dünya sıralamasında üstlerdeyim değil mi?

    http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/xX_3B_Xx/stats/926100718/pc/




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.