Şimdi Ara

Cory Barlog: Yeni God of War Oyunu Bittiği Zaman Çıkacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiçbir zaman ikinci yapımlar ilk yapımlarını yerini tutmuyor muhtemelen Thor gibi falan filan düşmanlar sokarlar, daha fazla savaş olacak ama ben ilk oyunun yerini tutmayacağını düşünüyorum. Umarım kötü bir yapım çıkmaz bir Last of Us 2 vakası yaşamayız diye düşünüyorum.
  • 2021'de çıkacağına inanan var mıydı?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: aykut291

    Ya bırakın bu ayakları artık.Kaliteli bir Ürün istiyorum die beni bencillikle suçluyorsun.Hiçde öyle olmaz boşuna kendini kandırma .God War 3 le God of War Ascension arasında fark varmıydı? Bu Oyunda böyle olur tahminen.God of War ps4 le nekadar sıçrayış yaptıysa aynısını ps5 dede yapabilir bunu istemek sizin bakış açınızla bencillikse yapacak birşey yok.Ps4 de çıkarsada sizin gibi kalkıpta yaygarada koparmam ayriyetten.Umarım sadece ps5 e çıkarda kaliteli bir iş görürüz hem konsolda sattırır insanlara.Dramadan duyar kasmadan vazgeçin artık.Bu Ülkede insanların hayatı duyar kasmadan ibaret.Kimse kalkıpta God Of War 2018 ps3 de çıksaydı die ağlamadı boş yapma yani.


    Boş yapan sensin.Yapimcisi istediği platforma çıkartır sen de elindeki konsolda oynarsın. PS4 e çıkmasın diye yaygara koparan da sensin. Duyar drama gibi bir durum yok olan durumu söylüyoruz. Hadi sana konsolunda iyi oyunlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hiçbir zaman ikinci yapımlar ilk yapımlarını yerini tutmuyor muhtemelen Thor gibi falan filan düşmanlar sokarlar, daha fazla savaş olacak ama ben ilk oyunun yerini tutmayacağını düşünüyorum. Umarım kötü bir yapım çıkmaz bir Last of Us 2 vakası yaşamayız diye düşünüyorum.


    Last of us Part 2'nin hikaye dışında neyi daha geriydiki zaten..GOW 2'de hikayede saçmalamadıkları sürece kimse bu adamları tutamaz..
  • Olay sadece Grafik farkı meselesi değil, PS4'ün sınırları içinde yapılacak bir oyunun nasıl olacağı aşağı yukarı belli zaten..Ama PS5 için yapılacak bir oyunda çok daha farklı Dinamikler, Boss'lar, Bölüm tasarımları görebiliriz..SSD'si sayesinde Anında boyut değiştiren Boss mücadeleleri gibi mesela..Savaş esnasında Mekanların değiştiği, Bambaşka bir Epiklikte oyun görebilecekken..Ne diye PS4 ile bu potansiyelin harcanmasını isteyim..Asıl bencil sizsiniz..Umarım sadece PS5 düşünülerek yapılan bir oyun olur..
  • Bu sony fanları beni çok güldürüyor sony ne derse tamam abi 2021 yazısı çıktığında hepsi gözünü yumdu bağırdı evet geliyor diye şimdi tarih bile yok hemen tamam abi önemli değil şaka gibiler
  • Merak edenler 4'ün yapım aşaması belgeselini yt'den izlesin, adamlar resmen tüm günlerini 2-3 sene boyunca buna adıyorlar, aileleriyle görüşemiyorlar. 3A oyun yapımı inanılmaz zor bir iş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kataaay

    Dediklerine kimse itiraz etmezdi ancak bir yıl önceki Playstation sunumunda gidip 2021'de çıkacak diye duyurursanız insanların da tepki gösterme hakkı olur.

    istedigin tepkiyi goster. boyle bir oyunu almama ihtimalin var mi ? bazi seyleri abartiyorsunuz bi yaptirim uygulayabilecek gibi :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yazdığımda almayacağıma dair bir ibare göremiyorum.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Nerede yaygara koparmışım hiç bilmiyorum kendi kafandan sallamaya devam et.Ben yapımcı istediği platforma çıkaramaz die birşeyde demedim.Neymiş efendim bu Oyunun sadece ps5 çıkmasını istiyoruz die bencilmişiz birine gôre buna cevaben yazdım.Oyun ps5 de her halukarda çok daha yenilikci olur bu belli birşey saçmalıklarına kendine sakla boş yaptığın sôzlerindem belli.Evet konsolumda oynarım sana soracak değilim ergence yorum işte yazık.
  • Bence ps3 e gelsin ps4 ve 5'ciler avcunu yalasın.piyasada ps5 fahiş fiyata satılıyor.konsol satılsın diyen arkadaş senin paran olabilir. Ama o kadar parası olmayanlar var. Oyunun fiyatı eşit olduğu sürece her iki platformda olsa iyi olur
  • Artize bak. Istersen cikartma sampiyon.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.