Şimdi Ara

Corsa Donanım Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    2020 Haziran ayında corsa aldım. Ruhsatta Dynamic diye yazıyor ama broşürlerde veya başka yerde dynamic paket diye paket bulamadım. Böyle bir paket ve bu pakette hangi özellikler olduğu yazmıyor.


    Mesela, Ultimate donanım için broşürde özel spor ön/arka tampon yazıyor. Bende var ama ultimate değil.


    Yeni broşürde GS Line paket spor koltuk, alümünyum pedal, spor ön arka tampon, spor modu, krom egzoz falan yazıyor. Bende var ama GS Line diye bir donanım paketi yok.


    Benim arabamda kör nokta, karartılmış camlar, katlanır aynalar, spor ön arka tampon, spor modu, krom egzoz, spor koltuklar hayalet ekran, 7" medya ekranı var. Daha doğrusu şunlar yok: Anahtarsız giriş, çalıştırma, led matrix farlar, krom çerçeve falan yok. Dizel olduğu için zaten otomatik değil, manuel. Bu farklı konu.


    Bu arabanın donanım paketini gösteren bir belge, broşür yok. Dynamic diye sadece sahibinden sitesinde bir branş var. Baktığımız zaman benim aracımdan boş araçları innovation diye koyanlar var çünkü edition en boş paket, innovation en dolu paketse, benim arabamdan daha boş olan arabayı adam 4. bir kategoriye koyabilmeli ama seçenek yok. Belki ruhstaında innovation diye yazıyordur.


    Ama mesele şu ki; benim aracımın donanım paketini gösteren bir belgeye ulaşamadım. Dynamic S2 yazıyor satın aldığım belgelerde.


    Donanımda yok yok, ne ararsan var ama broşür yok. Aldığımız dönemde Ultimate donanımla eşdeğer olup dizel manueldi. Yani sadece birinin benzinli ama otomatik, diğer,nin ise dizel fakat manuel olması hariç fark yoktu.


    Bu aracın donanım paketi ne oluyor? Krımızı renk, kör noktalı, en dolu dizelin broşürü lazım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.