Şimdi Ara

Connected2 Me Hesabınız Engellendi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefona indirmiştim connected2me yi, böyle sıkılınca dalgasına girip eğleniyodum keyifli uygulamaydı ama bi ara ban yedim artık uygulamayı açtığım an hesabınız engellendi diyo sadece itiraz et tuşu var engel heralde direk telefona çünkü hiçbir şey yapamıyorum uygulama kilit.

    Bu sorunu nasıl düzeltirim bilen var mı?



  • Yok mu arkadaşlar hiç fikri olan?
  • Öncelikle bu uygulamayı kullanmayın. Kuzenimin en yakın kız arkadaşı bu uygulamada biriyle tanıştı ve sevgili oldular buluşmaya karar verdiler ki buluşacağı çocuğun tipini görmeniz lazımdı ve de kızı taa İstanbul'un bir diğer yakasına davet etmişti. Kız Allah'tan annesine yakalandı da buluşmaya gitmedi kız buluşmaya gitmeyince de aşk (!) bitti.
    Yani demek istediğim bu uygulama özellikle cinsellik üzerine kurulu başınıza gerçekten kötü şeyler gelebilir Dünya'nın çivisi çıkmış dikkat edin o çivi sizi incitmesin! Ve de hesabınız engellendiğine göre sizde bi haltlar yediniz. Şöyle salak saçma mesajlaşmaları kullanmayın. Zararını görürsünüz. Benden söylemesi..
  • Burtale B kullanıcısına yanıt
    Hahhahh yok hocam allah aşkına internet üzerinden buluşma aşk mı olurmuş ben vakit öldürmek sohbet için kullanıyorum bu uygulamayı erkek elemanlarla futbol sohbeti felan bile yapıyorum yani maksat akşam vakit ölsün.

    Yoksa aklımızı peynir ekmekle mi yedik internetten biriyle buluşacaz
  • kozmopolitan_ kullanıcısına yanıt
    Heh o zaman sıkıntı olmaz ama işte bu devirde bazı kişiler de aklı ermiyor yukarida anlattıgim gibi şeyler yapıyor ondan uyariyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    Tamamen saçmalık. Yeni nesil çok gereksiz işlerle uğraşıyor. Oysaki onlar bu ülkenin geleceği ama fayda sağlayanların sayısı her geçen gün azalıyor ne yazık ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burtale B kullanıcısına yanıt
    Çok çok çok çok haklısın. Bir şey yaptığını sanıyor. O derece uzak ki insanlardan, bizlerle değil not için hocalarla konuşuyor okulda da. Evde de Whatsapp'tan. Kesinlikle uzak durulacak bir tip.
  • Ban kalktimi suresi ne kadarr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.