Şimdi Ara

Çoklu ekran kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yada daha fazla lcd monitörü aynı anda kullanabilceğim bi sistemi nasıl olusturabilirim ? örnegin 3 monitor panaromik bir ekran goruntusu olusturmalı diledigimde 3 unede ayrı uygulamaları yonlendirebilmeliyim . mesela 1. ye firefox 2. ye desktop 3. ye de herhangi bir çalısma yaptıgım programı . bunu nasıl yapabilirim arkadaslar

    şimdiden tesekkurler



  • tek ekran kartıyla oluyor mu denemedim ama 2 ekran kartıyla (biri ankartın ekran kartı diğeri normal) bunlara birer adet 2 ayrı lcd bağlanabiliyor. son işletim sistemleri açılışda direk tanıyor. bunlardan birindeki görüntüyü fare ile tutup diğerine taşıyabiliyorsun.
  • Ati ekran kartlarının yenilerinde eyefinity olanlar var. 5 veya 6 monitöre kadar destek var.
  • Ekran kartınızda 2-3 çıkış varsa, hemen 2-3 monitör bağlayıp, extend desktop seçeneği ile bahsettiğinizi yapabilirsiniz, ben o şekilde 2 monitör ile kullanıyorum.

    Tek ekran kartı ile 4 ve üzeri monitör bağlamak için Eyefinity gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 22 Eylül 2010; 17:41:42 >
  • bende 2 monitor kullanıyorum.birinde film izlerken digerinde nette dolanıyor yada birinde pc ile alakalı bir is yaparken digerinde ps3 calıstırıyorum ps3 calıstıtırken istersem monitor ustundeki bir tusla zaten acık olan pc ekranına tekrar donus yapabiliyorum.ama oyunlarda goruntuyu 2 monitore birde yayamıyorsun ana ekran olarak belirledigin ekranda oyunu oynuyorsun.tabii oyun oynarken diger monitorde hangi uygulama var ise o calısıyor.oyun esnasında diger monitore gecis yapamıyrrsun win tusunyla msas ustune donup monitorde yapmak istedigin seyi yapıp tekrar oyuna gecis yapıyorsun.

    ama yukarıda soylendigi gibi ati ekran kartı ile (5000 serisiile baslamsıtı sanırım) istedigin monitorde istedigin gibi hukmedebiliyorsun sanırım.en azından oyun onarken oyunu tum monitorlere yayabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.