Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün gece saat 2 gibi bana göre çok güzel bir domain ismi buldum ve bankamın internet şubesinden ödeme talimatı verdim. Sabah saat 9:00 da ödeme gerçekleşmiş. Ancak siteden domainlerime baktığımda göremedim. Emailimde ne göreyim : Sipariş verdiğiniz domain başka biri tarafından alınmış.

    Firmaya telefon açtım. Dialog şöyle :
    - Ben saat 2 ile 9 arasında benim ödemesini bile yaptığım sitenin o anda nasıl alındığını öğrenmek istiyorum.
    - Yabancı arama motorlarından arama yaptıysanız bot benzeri şeyler yakalamış ve kapmış olabilir.
    - İyi de ben sadece sizin siteniz yani isimtescil.net i kullanıyorum. Diğer domainlerimi de sizden aldım. Başka firma yok.
    - Saat 3 ile 9 arasında bir park sitesi tarafından satın alınmış. Fazla üstüne gitmezseniz 15 gün veya 1 aya kadar boşa çıkabilir.

    Fakat whois ile sorguladığımda DomainCannon.com adında Amerika'dan bir domain firmasının 1 seneliğine satın aldığını gördüm. Tamamen Türkçe olan domain adını böyle alel acele neden yabancı bir firma satın alsın???

    Şimdi birisi bana böyle birşeyin mümkün olup olamayacağını açıklarsa çok ama çok sevineceğim zira şu an çok sinirliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicL2 -- 22 Aralık 2008; 11:50:29 >







  • mümkünü var hocam,
    hatta isimtescil.net bile almış olabilir onu..
  • Bugün bu işlerle ilgilenen bir dostumu aradım ve baya faydalı bilgiler edindim. Anladığım kadarıyla isimtescil.net in bu işle bir ilgisi yok ( Olmaması da iyi çünkü ben hakkımı kesinlikle helal etmem. ). Böyle bir durumda havale ile satın almak yerine kredi yükleyerek ya da kredi kartı ile direk almak denenmeliymiş. Zaten böyle bir durum tekrar olursa bu sefer iyi niyeti bir kenara bırakıp direk firmayı suçlamak zorunda kalacağım. Umarım tekrarlanmaz...
  • belkide biri sahtecilik fln yaparak lendinni amerikada göstermiştir ..
  • Aynı durum ile karşılaşan arkadaşlarımız çok. Dedikleri gibi üstelemezseniz birkaç güne kadar veya 1 aya kadar domain tekrar boşa çıkabilir.

    Mümkün olduğunca sanal kredi kartı ile alışveriş yapmayı deneyin. Böylece almak istediğiniz domainde anında aktif olacaktır.
  • Tavsiyeler için çok teşekkürler. Bundan sonra kesinlikle sanal kredi kartı ile alışveriş yapacağım. İşi şansa bırakmamak lazım. Daha doğru şu güvensizlik ortamında işini sağlama almak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.