Şimdi Ara

cok acil noter satisi hakkinda bilgi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Passat 1.8 t arac alacagim yarin ben ankaradayim adam tir kullaniyormus ve suan adanada bi tanidik sayesinde buldum araci esinden alip araci gosterdik problem yok aracta yalniz adam adanadaki notere gidip bende ankaradaki ( benle esi gelecek parayi esine verecem ) notere gidip araci uzerime alabiliyormusum mumkun mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vallahi ilk defa duyuyorum böyle birşeyi Adana'daki noter gıyabında mı satış işi yapacak yani? Bana pek mantıklı gelmedi. Riske atmaya değmez bence hocam, bir gününüzü ayırıp adana'ya gitmek daha sağlıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mathematician_01

    Vallahi ilk defa duyuyorum böyle birşeyi Adana'daki noter gıyabında mı satış işi yapacak yani? Bana pek mantıklı gelmedi. Riske atmaya değmez bence hocam, bir gününüzü ayırıp adana'ya gitmek daha sağlıklı.

    Arac ankarada. konustum adamla sen oraki notere git esimle dedi ben adanada ki noterden verebiliyorum dedi satisi sonucta notere gidecem olumsuz olursa adanadan gelmesini beklerim adamin artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir seyi ilk defa duyuyorum ama satici esine vekalet verip satis yapabilir.Vekaletle satista bir sorun cikmaz.Sizin belirttiginiz sekilde oluyorsa zaten noter de durumu teyit eder, islemi yapar.Olmuyorsa gidin kardesim oyle sey olmaz der.Bence sikinti olmaz, en fazla satis gerceklesmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panisher

    Boyle bir seyi ilk defa duyuyorum ama satici esine vekalet verip satis yapabilir.Vekaletle satista bir sorun cikmaz.Sizin belirttiginiz sekilde oluyorsa zaten noter de durumu teyit eder, islemi yapar.Olmuyorsa gidin kardesim oyle sey olmaz der.Bence sikinti olmaz, en fazla satis gerceklesmez.

    En azindan notere gidip bi soralim sonunda kaybedecek birsey yok o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.