Şimdi Ara

CoD2 oynayan en iyi oyuncular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
21.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakikaten yani ogün destan yazmışsın
  • TCH ye saygım var .
  • Aboooov Grant 13 yaşındamı ,daha bebeymiş ben en az 20 falan sanıyodum,
    işte benim dediğimde bu, yaşa çok takılmamak lazım,bazıları 13-14 yaşındaki oyuncular oyunu batırıyorlar diye şikayette bulunuyorlar ve küçük yaştaki oyuncuları küçümsüyorlar,sayıları çok az da olsa Grant gibi kaliteli oyuncular da var,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SealKing.TCH

    Evet değişik yorumlara acigiz her zamanda insanlari kiracaksa en iyisi konusmamak degil mi
    Emek calmak birisinin hakkini yemek kötü şey ki sen birilerinin yiyorsun burada dostum.. Hileci bunlar diyen arkadaşaydi bu..

    Arkadaşlar görüyorumki bir cogunuz bu oyunculari gormediginizden şikayet ediyorsunuz , ben coook tecrubeli olmayan arkadaşlarimin bizim demolarimizi indirip izlicegini de sanmiyorum onun için direk ip leri vereyim. Aleme yeni giriş yapan oyuncularla birlikte olmak isteriz ;) Bu siralar gerek mix'in gerek diger sunucularin kendilerini bozmalari sebebiyle 212.175.20.202:28960 yani TCH yani bizim serverda takiliyor bu kişilikler eheue. Gerek fake gerek gerçek nickleriyle :P Bu arada bunlar insan mi nasil bi tipleri var diyenler varsa oyuncularin kişisel bilgilerini içeren linkleri de vereyim >>

    http://www.tchclan.org/portal/viewpage.php?page_id=6

    http://www.naclan.com/content/view/9/42/

    Benim bildigim bu kadar diğer iyi clanlarin düzenli bi sitelerine ulasamadim henuz..

    Yaş konusunda iyi oynayanlar arasinda gosterilenlerin cogu artik yaşini almiş euhue mesela bizim Turk(tr) 30 civari , bazilari üniversite ogrencisi , lise ogrencisi var tabi ama hiç mi 12-15 yaş grubu yok derseniz var ne mutlu ki bu yurda var :P Ve zaten bu arkadaşlarim cok yakinda en iyi clanlara girecek belki gelecekte en iyi clanlari kuracak bizim teknik sorunlar yuzunden adam akilli yapamadigimiz avrupyayi kokten sallama işini onlar yapacak. Tabi abileri onlara destek ve ornek olursa :)) Ornek vermek gerekirse benim clanimda bir yaş sınırı var ama henüz 13 yaşinda olan ve sınırımızdan 4-5 yaş aşagi olan bi oyuncumuz var. Körpeden yetiştiriyoruz onu :)) Grant.'i tanirsiniz az cok.. Eğer bu ulkede de progamer kavrami olusursa ilerde (biz goremeyiz bu gidişle , deginirim bi ara bu konuyada) onun onculerden biri olacagini biliyoruz ;) Aslında bizim içinde moral oluyor euhue , 4-5 kişi konusuyoruz mac sirasinda gorgor sesimizle , incecik bi ses atlior , cogu defa gulmekten ölüyorum şahsen :)) Bu arada TCH clani olarak maçlardaki SS ve demolardan sonra bundan sonra TeamSpeak konuşmalarimizida yayinlayacagiz. Umarizki yeni oyunculara ornek olur..

    Ben yine çok konustum euhue bunun için sevmiyorum forumlari bi yazmaya başladim mi oyun kadar zevk veriyor saatler geciyor :P Ama her hangi bir sorusu olan arkadaşlarim olursa , boyle uzuuun uzun anlatirim yine euhue.Veya benimle beraber 3 yildir cod oynayan Turk , Wrath , Komikaze , UnderCat. gibi arkadaşlarimi buraya yonlendiririm.

    İyi geceler..



    Öncelikle böyle bi topic açılması iyi olmus evet burda iyi denilen oyunculara katılıyorum fakat N/A Bxpace i tek geçerim.
    Mix'in kendisini bozmus derken kapalı olmasınımı kast ettin onu anlamadım yoksa seviye olarakmı düştü onumu kastettin ??

    Birde sadece kendi siteni ve N/A sitesini vermişsin halbuki baya ir klan sitesi var bunlardan biride bizim klan sitemiz
    www.rndclan.com/takim.html




  • kapandi bi ara acildi yine baktim acayip lag var loss var herkes soyledin soylendi cikti. simdi yine acilmis bilmiyorum ne durumda bi ara bakmak lazim.
    iyi olmus yazdigin hammer bilmiyordum sizin siteyi ya varda sadece forum olarak kullaniliyor bir cogu takim oyuncularini tanitan az var. cunku coguna hergun oyuncu aliniyor birileri ayriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SealKing.TCH -- 10 Ağustos 2006; 12:13:30 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SealKing.TCH

    kapandi bi ara acildi yine baktim acayip lag var loss var herkes soyledin soylendi cikti. simdi yine acilmis bilmiyorum ne durumda bi ara bakmak lazim.
    iyi olmus yazdigin hammer bilmiyordum sizin siteyi ya varda sadece forum olarak kullaniliyor bir cogu takim oyuncularini tanitan az var. cunku coguna hergun oyuncu aliniyor birileri ayriliyor

    Su anda iyi durumda server.
    Adam gibi klan malesef çok az ama olan klanlarında siteleri var ve faal durumda ama kimi çok iyi kimide çok acemice :)
    zaten su ara o kadar çok klan kurulduki valla hızına yetişemiyoruz serverda oynarken hadi kuralım diyolar hoop tamam oldu aradan 2 gün geçiyo sıkıldım ben başka yere gidicem diyo birisi hopp klan daalıyo




  • www.kanklan.tr.cx


    bekleriz
  • Call of duty 2 i yüklerken 1628:failled to installation hatası werio nasıl çözebilirim
  • Deoden.TCH olarak duygulandim.(Adimin geçmemesine de bir okadar içerledim : P ) TCH'nin en yasli uyesi olan Turk'un yasi herzaman gizemini korumuştur.Kimisi 30 der.Kimileri ve ben 35 oldugunu soyleriz.Hakkatten, 35 diye biliyorum ben onu ayrica yaş olarak 2. buyugumuz sanirsam 26 yaşında olan captan'imiz Wrath'dir.Sanirim 23 olarak da sonra ben ve Deadlands geliyoruz (Undercat 1984 dogumluydu yanilmiyorsam) Yani klanin yaş ortalamasi 20'nin gayet ustunde.Hatta 22-23 arasi birsey(Turk sagolsun, ortalamayi yukari cekiyor).Hele ki zamaninda World SUGAR diye 43 yasinda şeker bir abimiz vardi, ozaman yaş ortalamasi 30'lara vuruyordu : P Diyecegim o ki, TCH profesyonelligini, bukadar sure ayakta kalmasini yaş olarak da olgunluğuna borçlu.(kucuk uyeler alınmasınlar sakın ; )

    Benim favorim, diger iyi oyunculardan açık ara ayrilan isimler yok kafamda.İyi oyuncu olmak aim'le, nade'lerle olmaz.Onlar biryere kadar işe yararlar.Oyun zekası cok onemlidir.Ve Klanimdaki oyuncularin-samimi soyluyorum- oyun zekalari cok yuksek.Zaten iyi klanlarin demolarini izlediginizde iyiliklerinin takim oyunlarindan ve oyun zekalarindan geldigini anlarsiniz.Bir oyuncu gunde 5-6 saat cod2 oynarsa aim'i de gelisir.Nade calisir, her haritada mukemmel nade'ler atar.Ama asıl oyun zekasi yuksek insanlar bu oyuncularin da arasindan siyrilir.NA'nin, TCH'nin ve diger butun iyi klanlarin sırları budur.

    Ayrica 12-13 yasinda olup da oyun oynadiginin farkinda olan, karsisindakinin bir makine degil de insan oldugunun bilincinde olan genc arkadaslarimiz da vardir.Herkesi ayni kefeye koymamak gerekir.Oteyandan server'lardaki seviyesiz yazilardan, hareketlerden (ki son zamanlarda çığ gibi artti) ben de çok rahatsızım.Bunun yaşla degil etik ahlakla alakası wardir.Hile konusunaysa hiç girmiyorum.

    Seal'in yazisini gecsem mi diye dusundum ama sonra vazgectim. Laf salatasi yapmaya gerek yok.Hepinize iyi oyunlar.Ve sakın unutmayın, dışarıda geçek bir dünya var.Oyunların dışındaki gerçek dünya.Sakın onunla bağlantınızı kopartmayın.




  • benim listem:

    Knuckles
    Digitalmix
    VendeTTa
    Bxpace
    zXc
    Musakka
    Turk(TR)
    Grant.
    AsLan
    NeXus
    Cellat

    benim listem böyle
  • örnek aLdığım ve oyununu sevdiğim tek kişi TURK(TR) dir.
    TCH ve NA klanları pro. seviyesine nadir ulaşabilmişlerdendir ve onları tebrik ederim buradan.

    ayrıca serverlarda takılan arkadaşların şu lafı unutmamaları lazım:
    .kendine yapılmasını istemediğin bir hareketi başkasına yapma.
  • yanliş bilgilendirmeyi ne kadar erken durdursak o kadar iyidir pro luk için 1 kaç aciklama yapmam gerek snrm.

    arkadaslar uzulerek soyluyorum ki turkiyede ''pro'' veya progamer diye bir kavram yok ve gorunuse gore uzuuun bir zamanda olamiyacak. oncelikle progamer olmak icin nelere sahip olmak gerekir ? birisinin ben progamerim diyebilmesi icin oncelik (codu ornek veriyorum) bu oyunun orjinaline sahip olmasi gerekir , sadece onun degil ulkede elektronik oyunlarla ugrasanlarin -pc , xbox , ps vs..- cogunun orjinal oyunlara sahip olmasi gerekir. ancak biliyorsunuz bizim ulkemizde gelir dagilimi oldukca adaletsiz ve düşük oldugu için 2 yil bekleyip 1.500 , 2000 ytl ye bilgisayar alabilen birinin sık sık cıkan bu oyunlari 100 ytl ye almasi imkansiz gibi duruyor. bunu yapabilen cok az oyuncu veya clan var. benim bildigim 2 clanin memberlarinda orjinal key bulunuyor tch ve n/a. bunuda esl ye (electronic sport league) kayit yaptirdiklarinda gordunuz. bu clanlar veya 2-3 tane daha clanimiz var bu kapasiteye sahip ama orjinal oyunlari varmi pek bilgim yok avrupaya acilmak istese zaman icerisinde başarilara imza atabilecek kapasitede oyunculara sahipler. ancak burda da bir engel cikiyor karşimiza baglanti sorunlari.. biz turnuvalarda 100-150 pingle oynarken -en iyi baglantiyla olan 2mbitle bile 70-80 ping alabiliyorum minimum- rakip takim 20-30 larla oynuyor. size publicte takildiginiz icin büyütülmemesi gereken bir sorun gibi gelebilir ancak oynayacagimiz clanlar pubda takilan yeni başlayan arkadaslar gibi degil. tek kursun sansinin oldugunu bildigi icin bunu en iyi sekilde degerlendiriyor ve sizden herzaman 1 sn onde. yani ayni anda birbirinizi gorseniz siz once ates etseniz bile o sizi vuruyor.

    progamer lik konusuna dewam edeyim.. herkesin orjinal oyuna sahip oldugunu farzedelim Türkiye'de. iyi cok guzel ama o da yeterli bir gelisme degil. progamer bir kisilik rakibinide kendi takimindan biri olarak goruyor sanki. final macinda bile arkadasca , bizim kahvehanelerde yaptigimiz gibi samimi hatta bel alti sohbetler yapiyor. ornegin clanbase in final macinda ki kazanan takim yanliş hatirlamiyorsam , size yanliş bilgi vermek istemem ama 3000 avro snrm , 2. olan takim 1500 avro alacakti , adamlar mac başlamadan once cok guzel sohbet ediyorlar birbirlerine satasiyorlar , birbirlerini ovuyorlar , hatta birini pb atmisti sıradan bir sebepten , yakalandi gibi muhabbetler yapiyorlardi cok guzel gelmisti bana :P nys mac basliyor vuruslarini t'den konusarak övüyorlar. gayet zevkli funwar tadinda kimsede fazla hirs yok , kasmadan etmeden maci tamamliyorlar adamlar teşekkür edip ayriliyorlar ve o macla ilgili yorumlar orda kaliyor. geriye sadece tek şey kaliyor bunu forumlarda , oyun sitelerinde haber olarak duyuruyolar herkes demoyu izleyip gg diyor unutuluyor. ama bizim ulkemizde boyle degil arkadaslar. en kıytırık turnuvaya girersin ezmen gereken bir macta 2-3 el farkla kazanirsin cod piyasasi karisir. imkb gibi en ufak birseyde hersey altust olur. hadi dis tepkileri gec mac yaptigin takim elemanlari sacma sapan konusuyor ya! gecenlerde mac yaptik isim vermek istemedigim bir clanla 24-24 berabere kaldik bazi sebeplerden dolayi. adamin serverda dedigi laf su : lol , biz taktik bile yapmadik matmata icin ama berabere kaldik taktik yapsak ezeriz noob onlar. bu mudur yani oyunculuk anlayisi ? bunlari gordukce insanlari oyundan sogutuyorlar. al işte ertesi gun bi daha mac aldik onlarla kendi maplerinde 20-4 toplamda 37-11 galibiyetle ayrildik. bu seferde 1 el yanliş anlama sonucu 2 tane sniper almişiz onu anlatiyorlar serverda. sacma sapan sebeplerle insanlari kandirmaya calisan , zeytinyagi gibi uste cikan insan degildir progamerlar. ki bahsettigim clan ulkemizde en iyilere rakip olabilecek oyunculara sahip ve hatta sizin burda en iyi oyuncu olarak gosterdiginiz ama bunu haketmeyen insanlar arkadaslar !!

    gelip msn de bana soruyor bir cok insan abi siz niye n/a yle mac yapmadiniz daha diye. neden yapayim ki ? ben bu oyunu zevk almak icin oynuyorum. clanimdaki herkeste oyle. eger ben zevk almissam yenmem veya yenilgi almam 2. plandadir. ben mac yaptigimda sonucu ne olursa olsun bu adamlar bana guzel oyundu , tebrikler demezde gidip serverlarda tch yi ezdik , biz en buyuguz diye konusursa yemin ediyorum ben bu oyunu birakirim. cunku bu oyundan artik kazanabilecegim hicbirseyim kalmamistir. aranizdan cikipta n/a yde sizin gibi dusunuyordur bence , cunku onlarinda yasi buyuk , dusunceleri sizin gibi diyen birileri cikarsa daha 2-3 ay oncesine kadar bu insanlarin mix serverlarinda benim 15-20 snlik bir demomu alip aim yapiyor diye millete rezil ettigini ama bugun gelip hileci dedikleri insanlarin serverlarinda beraber oynayip eglendigini hatirlatmak isterim. dengesiz bir tavir bana gore. kimseyide kirici tartisma yaratici sozler etmek istemiyorum ama bunu sadece 10 kisinin degil butun cod aleminin bilmesini isterim.


    progamerlar ayrica bu isten ekmek yiyen insanlardir bunuda belirteyim.

    sonuc olarak : BU ULKEDE PROGAMER , PROCLAN DİYE BİR KAVRAM YOK! BAHSETTİGİNZ CLANLAR VEYA KİSİLER SADECE OYUN OYNAMAYİ BİLEN İNSANLAR ARKADASLAR. KİMSE KİMSEYİ KANDİRMASİN. TEMİZ BİR CoD İCİN ONCULERDEN OLDUK DAİMA VE SİZDEN TEK İSTEGİM LUTFEN TURK OLAN KİMSENİN ADİNİN ONUNE ''PRO'' İFADESİNİ YERLEŞTİRMEYİN.

    iyi gunler.




  • sealking i tek geçerim az bug göstermedi bana
  • Shipwhacked
  • seal gercekten soyledıklerınde dusunduklerınde haklısın...bende gordum o dedıgın en buyuguz vs... cok yasnıyor olaylar...konusmanın tumune ıctenlıkle katılıyorum ve haklısın dıyorum...


    p.s:clanbase ladder final macını bende ızledım..gercekten cok zevklı bır mactı..(maclarda t den konusmayın dıye admınlerımız bızlere yada sole dıyım t den konusana kızarken) orda 6 tane ızleyıcı admın var ama hıcbırı de cıkıp vay sen nıye t den konusyorsun demıyor...valla avrupada olup boyle ınsanlarla oyun oynamak var...ama hep engel cıkıyor karsımıza...(TTnet,para vs...)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arakabdullah

    p.s:clanbase ladder final macını bende ızledım..gercekten cok zevklı bır mactı..(maclarda t den konusmayın dıye admınlerımız bızlere yada sole dıyım t den konusana kızarken) orda 6 tane ızleyıcı admın var ama hıcbırı de cıkıp vay sen nıye t den konusyorsun demıyor...valla avrupada olup boyle ınsanlarla oyun oynamak var...ama hep engel cıkıyor karsımıza...(TTnet,para vs...)



    Neden demiyor söyliyim.Çünkü oradaki 2 takımdaki oyuncularda birer progamer ve nasıl konuşulması gerektiğini biliyorlar.Ama Tr'de maç sırasında T'den yazan bir adam "vay efendim nasıl vurdum" "vay efendim nasıl çaktım" gibi ifadeler kullanınca doğal olarak kimse T'den konuşulmasını istemiyor




  • yani tam ustune bastin.. bı kere bırak progamer ı olmayı oyuncu olmayı bılmıyor hala bızım mılletımız ana avrad kufur ler vs...
  • Geçenlerde bir serverde tdm oynuyorum. İki kişiyi thompsonla öldürdükten sonra adamın biri bana arkadan dipçik vurdu ve söylediği laf aynen şu "offf ne pis geçirdim". Şimdi bu adamla hiç tartışmaya bile değmez ben bunu oyuncu da kabul etmiyorum.
    Bana göre progamer=sporcu. Progamer sporcu ahlakıyla hareket eder. Ne kafası yerde dolaşır, ne de burnu havada. Mütevazidir ve akıllıdır. Herşeyi soğukkanlılıkla karşılar. Ve herşeyden önemlisi ahlaklıdır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

    Geçenlerde bir serverde tdm oynuyorum. İki kişiyi thompsonla öldürdükten sonra adamın biri bana arkadan dipçik vurdu ve söylediği laf aynen şu "offf ne pis geçirdim". Şimdi bu adamla hiç tartışmaya bile değmez ben bunu oyuncu da kabul etmiyorum.
    Bana göre progamer=sporcu. Progamer sporcu ahlakıyla hareket eder. Ne kafası yerde dolaşır, ne de burnu havada. Mütevazidir ve akıllıdır. Herşeyi soğukkanlılıkla karşılar. Ve herşeyden önemlisi ahlaklıdır

    çakal adamım haklısın bende çok böle laf yiyorum.
    benim favorilerim
    Turktr
    Hector
    Aslan
    Ben Uo da çok etkiliydim şimdi sorunlar yaşıyorum
    Nexus
    clink
    m@t
    bu listedekilerin hepside kankim hala devam ediyoruuz görüşmeye




  • efe diye bir adam war abı adam manyak kasıyoo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.