Şimdi Ara

CoD: Black Ops 3'ün Hikaye Videosu Oldukça Gizemli ve Heyecanlandırıcı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Black Ops'un senaryosunu daha başarılı buluyorum bence Treyarch ilk Black Ops dan beri bu işi iyi yapıyor ve sonunda senaryo ile ilgili bir video gösterdiler. Oyun hakkında kafama takılan iki durum birincisi Black Ops serisi ile ne bağlantısı olacak umarım sadece yok bu onun çocuğu, torunu diye geçiştirmezler umarım, videoda bir bağlantı da göremedim. Şu an için konuşursam Black Ops iyi satıyor diye bunun da adını Black Ops koyalım demişler gibi duruyor. İkincisi iki firma birden oyun geliştirirken ikisininde geliştirdiği oyunun birbirine bu kadar çok benzemesi AW'in devamı gibi duruyor.
  • Trailer ortalara doğru ''King Tiger'' tank evin içine dalıyor,ne ayak ? zamanda yolculuk gibi bir konsept olabilir oyun içinde.
  • Yıllarca billur geçtik grafik konusunda adamlarla . Cod aw den beri utandırdılar bizi. Pc de iyi sistem olsa da ultra da oynasak dedirten ender oyunlardan biri olacak gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Harbi sıktı artık, biraz modern savaşlardan yada 2. dünya savaşında felan geçsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hikaye %90 güzel olur ama mp hiç ilgimi çekmiyor. COD benim için fazla hızlı, reflekslerim o kadar iyi değil. Biraz taktik yapma imkanı olsa keşke.


    benimde tepkim iyi degil,,, yere yatiyorum yada psiyorum geleni indiriyorum habersizce yani tabakhaneye tabak yetistirmeye gerek yok saklan bi koseye geleni indir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vipersix

    sen o kadar emek vereceksin insanlar çıkıp aptalca konuşacaklar oyunun hakkında. dünyanın en b.ktan oyununa bile kimsenin laf atmaya hakkı yok. uzaktan eleştirmek kolay siz oyun yapımcısı olup sizin oyunlarınız korsan indirilse oyununuza haaret etse neler yaparsınız kendinizi onlar yerine koyun öyle konuşun

    Kardeş oyun için para veriyoruz biz. Adamların işi bu zaten buradan para kazanıyorlar. Çürük elma satan adamdan elma almıyorsan bunu da almayacaksın. Ki bende küçük bir oyun yapımcısıyım, eğer yaptığım oyun kötüyse millet eleştirebilir hiçbir sorun yok bunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deus Ex oyunları zaten aynı konuyu işliyor. Adamlar resmen kopyala-yapıştır yapmışlar, ayıp be.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2. Dünya Savaşı temalı oyunlar seneler önce modaydı. Bir çok oyun yapımcısı aynı konuyu işleyince bir noktada gına gelmişti. Hatta o yıllardaki eleştiri ve yorumlarda yine mi 2. Dünya Savaşı yeter şu nazileri öldürmekten bıktık gibi cümleleri çok görüyorduk. Sonra konu ve geçtiği zaman dilimi zamanımıza daha yakın tarzda oyunlar çıkınca yeni bir soluk ve heyecan getirmişdi. Fakat kimsede herhangi bir sıkıntı yok iken birden gelecek temalı oyunlar çıkmaya başladı. Hoşlanan ve severek oynıyan lar mutlaka var. Fakat ben bir çok arkadaşa katılıyorum ve eminim o yorum yapanların çoğu eski codcular. Bu cod inanın baydı artık. 2. Dünya savaşının tadı ve ve atfosmeri yok modern warfare 1 ve 2 bir başka idi. 3 ile bozmaya başladılar. Multiplayer moddaki hilelerde cabası. Oyun hem kişiliğini kaybetti hemde yeni bir oyun çıkarmaya yakın bir eski oyuna ne ilgi gösteriyorlar nede yapılan hilelere tedbir alıyorlar. Buda yeni oyunu bir an önce kakalama zihniyeti. Arkadaşa katılıyorum efsane bir seriyi batırdılar. Ha bu arada genç arkadaşlar bu yapılan yorumları anladığım kadarı ile beğenmiyorlar:)) Sizi anlıyorum gençler yanlış anlamayın ama inanın eski nesil oyunları bir alıp oynama şansınız olursa bu yaşlılara hak verirdiniz. Tabikide bu oyunu alıp oynıyacak arkadaşlara gençlere saygım sonsuz hayatın kendisi deneme yanılma değilmidir. Fakat bir noktada eski bir çok seriyi oynamış tecrübeli bir oyuncu olarak ve kıyaslama yapma hakkımı kullanarak bu oyun serisini satın almadan önce 2 kere düşünmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü satış sonrası ilgi ve alaka yetersiz multide her türlü hile serbest ve efsane seri artık ruhsuz ve kişiliksiz yinede tabiki siz bilirsiniz. Naçizane yorum yanlış varsa affola..




  • Aslinda bu video ya ragmen heyecanlanmazdim ama isin icinde treyarch ve black ops olunca insan bu oyun icin beklenti icine giriyor su an cod u tasiyan tek firma treyarch bence ilk 2 bops oyunu gibi bu da basarili bir oyun olacak. Grafikleride adam etmisler sonunda film fragmani gibi olmus ve hikayede ilginc gibi gozukuyor. Ve hikayede sanirim yine eski zamanlarada donusler olacak 2. Ds gibi, ben heyecanliyim bu oyun icin sahsen.
  • Video iyi olmuş da askerler odun gibi duruyor. Konuşurken sadece ağızları oynuyor. Yürüyüşlerde hiç bi estetik yok ya da ben kafaya takıyorum :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hikayesi sene aynı aslında

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    hikayesi sene aynı aslında

    Dimi ya. Oysa silahlarla savaşmak yerine elimizde su hortumuyla bahçe sulamalıycık codun bu sürümünde.
  • baştaki sigara içen adamı reznov a benzettim. işallah onla bi alakası vardır. zaten ruslar oyuna dahilse kesin soğuk savaş dönem tarzı bi konusu olur. buda cod ye en çok yakıştırdığım temadır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.