Şimdi Ara

Cobra Kai ( The Karate Kid ) ( 2018 ) ( 5. sezon geldi 2022) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
4
Favori
6.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflixde gördüm izliyorum. Baya beğendim. Küçükken kareteye giderdim çocukluğum geldi aklıma, keşke bırakmasaydım kareteyi :(
  • 2. sezon finali çok fenaydı. İşte bu yüzden kareteyi bırakmıştım. Şiddet hiçbir şeye çözüm değil. İçim parçalandı izlerken bile dayanamadım.
  • Aşırı klişe ama sarıyor.
  • Bayıldım gerçekten. Dizi günümüzde geçmesine rağmen sanki 80 lerdeymiş hissiyatı uyandırıyor. 2. sezon finali ise aşırı güzeldi çok sevdim. 3. Sezon merakla bekliyorum.

    Zamanında Karate kid izlemiş herkesin mutlaka izlemesi gerekiyor.
  • Harika olmuş dizi 80 lere atıf yapan ve üzerine koyan, günümüzde geçen en iyi yapım bence

    Karate kid filminin görünmeyen yüzünü yer yer eğlenceli macera dolu bir dram la anlatmışar, 2 sezonu bir anda bitirdim, final harikaydı aşırı gaz ve dramatik... müzikler nostaljik sahneler, dövüşler, gençlerin değişimi, her bölüm ayrı bir heyecan gerçekten

    Bide o son sahneden sonra 3. Sezonda elisabeth shue görmessek kavga çıkartırım artık 😊Gelip iki ustayıda tam dağıtıcak gibi 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Eylül 2020; 21:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada Ali Mills in çocuk cerrahı olduğu konuşulmuştu Daniel ve Johnny arasındaki muhabbetten ( ikisi de halen Ali ye vurgun bu konu üstene de gidilecektir daha eminim :) ) Ali Mills in çocuk cerrahı olduğunu anlıyoruz, 3. sezonda
    Miguel Diaz ın tedavisi için de etkin bir rol üstlenebilir gibi geldi bana
  • Ne güzel,diziyi yeni keşfeden arkadaşların çoğu memnun kalmış.Son yılların en iyi dizilerinden biri.Artık şu 3.sezon gelse de izlesek.
  • Dizin en iyi anlattığı ve ona farklılık katan yanı ise hayattaki gri alanlardan bahsetmesi yani çoğu hollywood yapımında olduğu gibi tüm karekterler siyah veya beyaz değil ikisi arasında gidip gelen gri karekterleride izleyebiliyoruz,

    Kobra kai eğitimi almış bir çocuk merhametide öğrenirken, miyagi-do eğitimi almış bir çocuk öfkesine yenik düşebiliyor, bunu hem geçmişte siyahla beyaz olan daniel ve johnny den gördüğümüz gibi onların öğrencilerindende görebiliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anime vs sanıp şu konuya girip bile bakmamıştım meğer karate kid in dizisiymiş,videodan sonra haberim oldu ilk fırsatta başlayacağım

  • dizinin youtubedan netflixe transferi olacakmış diye dedikodular var.pandemiden ötürü normalde bu zamanlar 3.sezon yayınlanacaktı ancak kanal değişimi ile birlikte telif hakları ve diğer anlaşmaların aksaması dizinin en erken 2021 ilk baharında yayınlanacağı yönünde.

    Dizide ayrıca ileriki senaryo çalışmalarında 3. karate kid filminin kötü oyuncusu mike barns ın olma ihtimalininde yüksek olacağı konuşuluyor.Yani bu seri ile birlikte aslında tüm karate kid filmlerindeki farklı karakterler diziye döndürülmek ve senaryodada belli bir çizgide ilerlenilmesi isteniyor.

    genel hatları itibari ile temelde asıl kahraman larusso nun zaman içinde tüm düşmanlarını yenip çok ihtişamlı bir hayat yaşamasını önceki filmlerindeki kötü karakterlerin çekememesi ve topyekün güç birliği edip larussoyu indirmek istemeleri üzerine kurulu olacak ancak en büyük değişiklik ise larussonun kadim düşmanı johny in bu sefer larusso karşısında değil,yanında yer alıp mücadele edeceği yönünde zira cobra kai dizisi ile birlikte ilk filmin kötü karakteri johnny lawrance hayatın değişiminden kaynaklı kişiliğininde değişmesi seyirci tarafından çok olumlu karşılanmış ve çok entresan olarakda larussoya kaptırdığı sevgilisi ali nin seyirci tarafından tekrar johnny e geri döndürülmesi için yapımcılara mail yağmuru tutmaları olmuştu dolayısıyla dizide büyük bir hayat kuran ama geçmişini unutan larusso nun ali den zaman içinde ayrılıp başka biri ile evlenmesi ile zaten larusso manevi anlamda kaybetmiş bir adamı oynuyor şuan ve johnny gibi bir anlamda hayatın akışında bir kaybeden kişilik dolayısıyla dizinin uzun soluklu olması için senaristler farklı öyküleri derğerlendirme yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 14 Eylül 2020; 16:48:1 >




  • 2 sezonu 1 haftada bitirdim. bölümler löp diye bitiyor, valla doymak için bi oturuşta en az 3 bölüm izlemek gerekiyor, o derece güzel dizi.

    netflix de gezinirken denk geldim. yoksa hiç haberim olmayacaktı :)


    baya baya keyif aldım. ergen, aşk dramalarıda fazla olsada hiç sıkıcı olmadı.
  • İzleyecek dizi arayanlara tavsiye edebilirim. 7/10
  • 80 lerde yasayan bir adami her zaman takdir ederim.

    Bu diziyi ben de netflixte haftasonu kesfettim 2. sezon bugun yarin biter.

    Inanilmaz mutlu oldum benim gibi yasi 30 ustu olanlar ozellikle Karate Kid ilk ciktiginda dogmamis olsam da o filmlerle buyuduk. 20 kere en az izlemisimdir 3 filmini de. Sevincten kafayi yedim diziyi gorunce.

    Spoiler vermiym ama 35 yil oncenin filmlerinden 3-4 kisiyi getirmisler buyuk emek buyuk yapim takdir ediyorum ozellikle ilk sezonun sonunda gelen kisi spoiler vermeyeyim.

    Hayatimda ilk defa boyle bisey goruyorum Bir adamin ornegin filmini yapiyorsun sonra flashback gosteriyorsun 35 yil once hop adamin gercek gencligi. Film flashbackleri cok hosuma gitti super olmus.

    2000 ve sonrasi dogduysaniz once karate kid filmleri izleyip oyle izlemenizi tavsiye ederim. 40-50 yasindaki izleyiciler bile Amerikada sevincten kafayi yemistir.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    böyle bir dizi daha biliyorum oda güzeldir westwood diye dizinin son sezonu 10 sene sonra geldi aynı oyuncularla dizide 10 yıl sonrasında geçti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmin

    böyle bir dizi daha biliyorum oda güzeldir westwood diye dizinin son sezonu 10 sene sonra geldi aynı oyuncularla dizide 10 yıl sonrasında geçti.
    Dogrudur hocam, gerci Halloween serisinde de film tabi, 45.yil donumunde ozamanlar genc kiz olan aktris yine ayni sekilde oynadi fln westwood u da arastiracagim tesekkurler.
  • 3.Sezon ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
  • 4.sezon onayını aldı, 3.sezon 8 ocak 2021'de.

  • dizi efsane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört gözle bekliyoruz.gel artık.

  • EFSANE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.