Şimdi Ara

Co-working alanları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, uzun yılladır ofis ve çalışma ortamı ile ilgili sıkıntı çeken biriyim. Bu yaştan sonra pek başımda patron da istemediğim için freelance olarak orada burada takılıyorum lakin bu co working denilen ortak çalışma alanları dikkatimi çekti. Herkesin çalışma alanını, toplantı salonunu vs bölgeleri paylaşabildiği genelde tasarımcı, yazar, müzisyen, ressam vs türünden meslek erbabı insanların paylaştığı hoş ortamlar. Lakin sabit bir masa için istedikleri ücret 1200-1400 Tl arası. Benim geçen yıl tuttuğum çok merkezi 35 m2 lik büroda kira ve tüm masraflar hatta yol dahil masrafım bu kadar değildi. Her neyse siz ne düşünüyorsunuz ve bu tür alanlarda çalışma olanağınız oldu mu? Özellikle İzmir için tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Paylaşırsanız sevinirim.



  • Merhaba.Nasılsınız ?

    Çok geç oldu ama şimdi gördüm mesajınızı.

    Bu tür yerler öncelikle İstanbul'da çok artıyor artık.Zamanla diğer şehirlere yayılıyor.Çok şirket olunca rekabet olacaktır ileride biraz düşer abonelik fiyatları.Evet haklısınız üyelik pahalı.Ama bence getirisi daha çok.Hani kişiye göre değişir tabi ama rahatlık var en basitinden.Temizlik içme fatura derdi yok.Kargolarınızı alan var fotokopi zart zurt bedava falan filan..Tabi bazı yerlerin olumsuz yanları var bu biraz şans işi.

    Eğer insanlar ile bir arada çalışmayı tercih etmiyorsanız zaten en başta böyle bir yere gerek yok.Kendi başınıza bir yer tutmanın avantajı bu olabiliyor.Günün her saatınde istersen yayılabilirsin falan istersen tv aç müzik aç maç izle karışan olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.