Şimdi Ara

Çizgi İzleyen Robot Arduino Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çizgi izleyen robotlar siyah zemin üzerinde beyaz çizgi veya beyaz zemin üzerinde siyah çizgiyi izleyen otonom cihazlardır.



    ARDUİNO NANO
    Arduino Nano 3.0 (Klon) geliştirme kartı Arduino Uno’ ya göre daha fazla olan analog giriş pin sayısı ve dijital giriş/çıkış pinleri ile yine Uno’ya göre minyatür yapısı ile PCB devrelerinde yerini almıştır. Yaygın olarak kullanılmaktadır. Arduino Nano küçük yapısıyla hobi devreleriniz için ideal sayıda (8) analog giriş ve dijital giriş-çıkışa (14) sahiptir.
    Devamı İçin: http://www.robotyap.com/robotyap_blog/cizgi-izleyen-robot-arduino-programi#sthash.6MBIFAQI.dpuf


    //


    Merhaba çizgi izleyen robot sevenler,nasıl yapılacağını merak edenler,robot malzemeleri almak isteyenler,hızlı çizgi izleyen robot isteyenler kafanızdaki soruların cevabı için artık robotyap ekibi olarak biz yanınızdayız.Çizgi izleyen robot satın almak için veya da çizgi izleyen robot malzemeleri için artık sayfamıza ulaşabilirsiniz.Amacımız herzaman müşteri memmuniyetidir.Alışveriş yaptıktan sonra veya yapmadan önce herzaman çizgi izleyen robot ile ilgili sorularınızı bize sorabilirsiniz.Size herzaman en iyi şekilde destek verebilmek için facebook sayfamız ve web sitemiz ile 7/24 yanınızdayız.Hızlı çizgi izleyen robot ve çizgi izleyen robot kategorilerinde oldukça iddaalıyız.Bizi takip etmeyi unutmayınız. Çok yakında prof mini sumo robotlarımızda sizinle buluşacak bizi takip edin.http://www.robotyap.com/cizgi-izleyen-robot-teknoloji-hobi-robot







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.