Şimdi Ara

Ciklet Balıkları Konusunda Yardim Acil :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babamın Bir Arakdaşi Bize 75 Litrelik Bi Bombeli Bi Akvaryum Verdi Siz Tank Diyorsunuz Galiba :D İlk Kez Belsemeye Başladim. Daha Öncedende Besliyordum İçinde Gerekli Şeyler Var Temizleyici,Hava Vs. Ama 20 Kadarda Ciklet Baliği Verdi.Üretici Bana Onlar Onun İçinde Yaşar Dedi Korkuyorum Çok Fazlalar Ve Serçe Parmağin Yarisindan Biraz Büyükler Acaba Hepsi İçinde Yaşarmi ? Azaltmalimiyim. Benim Aklimdaki Fikir Hepsini Büyütüp Damızlık Olanlarin Çoğunu Atmak İçinde 4-5 Kişi 2 Erkek Birakmak Sizce Napmaliyim ? Ve Balıkci Yemi 2 Gün Sonra At Dedi Balıklar Kendi Dışkılarini Yiyiorlar Aciktilar Ama 2 Gün Bekle Dedi Çünkü Yeni Geldiği İçin Yemi Yemezse Üstünde Kalir Akvaryumu Kirtletir Fln Dedi Ölür Demişti Bide :) Yardimlarinizi Bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 12 Temmuz 2020; 0:31:11 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAktif

    Babamın Bir Arakdaşi Bize 75 Litrelik Bi Bombeli Bi Akvaryum Verdi Siz Tank Diyorsunuz Galiba :D İlk Kez Belsemeye Başladim. Daha Öncedende Besliyordum İçinde Gerekli Şeyler Var Temizleyici,Hava Vs. Ama 20 Kadarda Ciklet Baliği Verdi Bedavaya Hatta İstesem Dahada Verir Üretici Bana Onlar Onun İçinde Yaşar Dedi Korkuyorum Çok Fazlalar Ve Serçe Parmağin Yarisindan Biraz Büyükler Acaba Hepsi İçinde Yaşarmi ? Azaltmalimiyim. Benim Aklimdaki Fikir Hepsini Büyütüp Damızlık Olanlarin Çoğunu Atmak İçinde 4-5 Kişi 2 Erkek Birakmak Sizce Napmaliyim ? Ve Balıkci Yemi 2 Gün Sonra At Dedi Balıklar Kendi Dışkılarini Yiyiorlar Aciktilar Ama 2 Gün Bekle Dedi Çünkü Yeni Geldiği İçin Yemi Yemezse Üstünde Kalir Akvaryumu Kirtletir Fln Dedi Ölür Demişti Bide :) Yardimlarinizi Bekliyorum.

    75 litrelik akvaryumda 20 tane ciklet beslenmez.Birde ciklet balığı derken ne cikleti türleri ney. 100 000 türlü ciklet var afrika malezya amerika ttürleri vs...Birde 75 lt lik tankta sadece jaon balıkları yada canlı doğuran türleri yaşar.Ha eğer ben ciklet türleri isterim dersen illa o zamanda sana tavsiyem 75 lt ye sadece beyaz zebra al bir çift.üremelerinden bıkarsın bunların o derece yani.




  • Arkadaşlar bende 11 tane ciklet balığı var ama ne kadar yem atayım bilemiyorum bu konu hakkında yardım eder misiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chnerl123

    Arkadaşlar bende 11 tane ciklet balığı var ama ne kadar yem atayım bilemiyorum bu konu hakkında yardım eder misiniz .

    atabiliyorsanız günde 4-5 defa 1 dakikayı geçmeyecek sürede bitirelecek kadar yem atın. veya sabah akşam 2-3 dakikada bitirelecek yem yeterlidir.

    çok yem fazla yem herşeyi bitirir.
  • ByAktif kullanıcısına yanıt
    Üretici işte abi 75 litrede çoğu ciklet beslenmez.Onları verip japon falan düşün eğer çok klasik diyosan tecrübende varmış canlı doğuran olayına gir.Eğer onuda istemiyosan eş tutmuş bi çift zebra ciklet besle.
  • Şimdilik beslenir. Ileride 1 koloni yaparsın oda olur. Ama hangi ciklet ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.