Şimdi Ara

ÇİFTLİK KURMAK VE PARA KAZANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygıdeğer yatırımcılar bugün sizlere piyasada çok fazla bulunan sanal çiftlik oyunlarından bahsetmek istiyorum. Bazılarının ömrü maalesef 10 gün bile dolmadan kaybolup gidiyorlar. Yatırım yapmadan önce dikkatli olmak gerekiyor.
    Genellikle hepsinin mantığı aynı. Oyuna dahil olup bütçenize göre size sunulan hayvanlardan alıyorsunuz ve üretimine göre site içinde satış yapıp para kazanmaya çalışıyorsunuz. Kazanılabilir mi? Evet; doğru site ve doğru bir strateji ile kazanabilirsiniz. Eğer gerçekten bu işten para kazanmak istiyorsak ve site güvenilir bir sistem ise biz de istenen görevleri yapmak zorundayız. Şimdi size aylardır yayında olan ve ödeme aldığımız bir siteyi tanıtmak istiyorum. Güvenilir ve ödeme aldığımız sistemlerden bir tanesi. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.
    Site ÇİFTLİK.İM.http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=bidenem64
    ÇİFTLİK KURMAK VE PARA KAZANMAK
    Siteye Ücretsiz üye olduktan sonra yapmanız gereken Hesabım bölümünde bulunanan hesap türlerinden birini seçiyorsunuz. Hesapların her birinin değişik ücretleri var. Hesaplar: Standart,Bronz,Gümüş ve Altın. Altın paket en avantajlı olanı. Ayrıca sitede tavuk ve inek olmak üzere ili çeşit var. İnek satın alak için Altın hesap almanız gerekiyor.
    Hesabınızı belirledikten sonra paket seçimi yapıyorsunuz. Her bir paketin ve hayvanın satış ücreti ve üretim sonrası kazancınız farklı.
    Siz sadece günde bir kez siteye girip kümes ve ahır bölümünden üretrimi topluyorsunuz.

    Topladığınız üretimi hesabım bölümünden satarak paraya dönüştürüyorsunuz. Oyun bu kadar basit. Ama şu ayrıntıya dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer günlük üretimi toplamazsak üretim bir sonraki güne devir etmiyor. Bu yüzden günde bir defa siteye girip üretimi taoplamamız yeterli. Satış konusunda herhengi bir süre konusu yok. İstediğiniz zaman satabiliriniz. Aşağıdaki linkten hemen ücretiz kayıt olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Her türlü sorunuzda lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin. Hayırlı kazançlar.http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=bidenem64
    İletişim : bidenem64@gmail.com

    ÇİFTLİK KURMAK VE PARA KAZANMAKÇİFTLİK KURMAK VE PARA KAZANMAKÇİFTLİK KURMAK VE PARA KAZANMAKÇİFTLİK KURMAK VE PARA KAZANMAK







  • İngiltere Merkezli Ukash Bilişim Hizmetlerinden yeni nesil çiftlik oyunu. Hemen ücretsiz kayıt olun ve siz de kazanmaya başlayın.
    Çiftlikgeliri evinizde,işyerinizde,cebinizde ve hatta arkadaşlarınız ve aileniz ile vakit geçirirken bile oynayabileceğiniz oynarken Gelir elde edebileceğiniz yeni nesil bir çiftlik oyunudur.
    https://www.ciftlikgeliri.com/register.php?ref=3662
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.