Şimdi Ara

Çift Taraflı Cep Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gittigidiyor sitesinde çift taraflı telefon gördüm ve özellikleri baya bi hoşuma gitti üstelik 2 yıl garaantili bi inceleyip yorumlarsanız sevinirim..

    http://urun.gittigidiyor.com/CIFT-TARAFLI-CEP-TELEFONU-3G-CIFTSIM-TV-2MP_W0QQidZZ12543994

    Genel özellikler..

    - Çift taraflı bir tarafı PDA bir tarafı normal cep telefonu
    - çift kameralı 2 MP (Orjinal 2 MP anycoollardan farklı diyorlar)
    - TV , MP3 , Radyo
    - 3+1 hoparlör
    - 2 YIL GARANTİLİ
    - Çift sim kart desteği
    - 3G







  • Sakın alma, yalan bir telefon olduğu 3G yazmalarından belli bu telefon 3gyi desteklemiyor. 2 yüzlü telefonlardan istiyorsan WND firmasının (farklı faal distribitörlüğünü yapıyor türkiyede) telefonuna bak, ama gittigidiyordan telefon alma, elinde kalır yazık olur.

    3+1 hoparlör ne işe yarar bilmiorum, film seyredilmeyecek, ne etkisi olacak 3+1 nedir hatta??
    2 yıl neyin garantisi? hangi firma? ben firma görmüyorum, kişi garantisiyse, ben de 7 yıllık telefonumu 2 yıllık garantiyle satıyorum :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alageyik34 -- 21 Eylül 2008; 14:00:12 >
  • uyduruk markalara yönelmeyin boşuna elinizde patlar
  • Bizzat kişiyle konuştum 4. leventte garantor diye bir firma distrübütoruymuş alanların yorumlarıda orjinal kutusunda ve garanti belgeli geliyor dediler.. tabi forumda tecrübeli arkadaşlara sormak en mantıklısı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologist -- 21 Eylül 2008; 18:08:31 >
  • 3g 'si yok ilanından fake olduğu anlaşılıyor. Garantor adlı firmanın garantörü kim? Bir çok telefon günedoğu sınırından farklı (kişisel) distiribitörler tarafından dağıtılıyor tüm türkiyeye.
    Güvenme derim... Bu forum gittigidiyorda giden paraları çok gördü....
  • bu arada burdaki ilanda 3+1 hoparlör olduğuna dair yazı görmedim, orijinal 2mp kameralı (anycollardan ii olduğu gibi) olduğuna dair bir şey de görmedim. Yorumlarda hatta 5+1 gibi yorumlar da var. Biraz şişirme bi telefon gibi geliyor (umarım arkadaşları değildir yorumları yapan). Bence size bu bilgileri kim verdiyse satış yapmak için abartmış izlenimi yarattı. Yakınından geçmeyin bu telefonun....

    Edit: ürün tamamiyle türkçe die satılıyor, orijinal kutu deniyor, kutudan türkçe kullanma kılavızu çıkmıyor, sonradan postalanıyor (kullanıcı yorumlarından birinde sonradan postalanmasını istemiş)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alageyik34 -- 21 Eylül 2008; 18:39:27 >
  • Anlaşıldı zaten PDA olarak kullanma demek windows mobile işletim sistemi filan olması anlamına geliyor sanırım ama ilanda böle bişi yok... En iyisi biraz daha para koyup samsung d880 almak harhalde çift hatlı..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: technologist

    Anlaşıldı zaten PDA olarak kullanma demek windows mobile işletim sistemi filan olması anlamına geliyor sanırım ama ilanda böle bişi yok... En iyisi biraz daha para koyup samsung d880 almak harhalde çift hatlı..

    EN DOĞRU KARARI VERMİŞSİN AMA SAMSUNG UN D780 TÜRKİYEYE GELDİ BİR DE ONABAK DERİM.....SEVGİLER
  • Şuan d880 var piyasada ve özelliklerini incelediğimizde gayet tatmin edici TV haricinde.. Zaten TV evimizde TV varsa buna gerek yok sanırım.. d880 piyasada teknosa vb.. yerlerde 450 ytl ye alıcı buluyor..fiyatıda makul gibi 2-3 ay içerisinde dahada düşer sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.