Şimdi Ara

Ciddi sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaşım 33 çok kız arkadaşım ilişkim oldu. Hepsi birşekilde bitti. Ama 4 yıldır kız arkadaşım yok. Bi bayanın elini tutmayı özledim, özel şeyler paylaşmak sevmek sevilmek. Çok özlediğim duygular bunlar. 2011 yılından beri bunları yaşayamıyorum. Nedense müthiş bir durgunluk dönemimi desem kısmetsizlikmi bilemiyoru, ama artık bayanlar yüzüme bakmıyor. Yani tanışamıyorum artık bi bayanla. Sorun bendemi bilmiyorum. Sanırım artık hiç kız arkadaşım olmayacak ve öyle yanlız yaşayıp yanlız ölecem.. Yardımcı olun beyler ne diyosunuz bu konudaki fikirlerinizi esirgemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MERABA ABİCİM 17 YAŞINDA BİRİ OLARAK BUNUN İLACINI BİLİYORUM ÖNCE Bİ SAKİN OL ERGEN ERGEN TİRİPLERE GİRME KIZ MI BULMAK İSTİYOSUN ONCELİKLE ŞU HATAYI YAPMA YAVŞAKLIK FACEDE MESELA HER KIZA YAZMA NE BİLİYİM İLTİFAT ETME HİÇBİ KIZA ÖKÜZ GİBİ DAVRAN AMA ABARTMA SEN KARŞI CİNSLE İLETİŞİM KURMA ONLAR SANA GELSİN SABIRLI OL ŞİMDİ KENDİNE HOBİLER EDİN FİTNESS SALONUNA YAZIL ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZAN OMUZLARI GENİŞLET KANAT BAKLAVA BİLMEM NE SABAHLARI KOŞUYA ÇIK SAHİLE FALAN TAKIL SONRA ARKADAŞLARINLA GEZ ÇIK DIŞARI İNSANLARLA KAYNAŞABİLECEĞİN YERLERE FALAN TAKIL OLMADI FACEDEN KONUSALIMMI DİYE DURUM AT EN AZ BİKAÇ TANE KIZ DAMLAR AMA EN ÖNEMLİSİ KENDİNE GÖRÜNÜŞÜNE İYİ BAK VE BURCUNA UYGUN BİRİNİ BUL UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN VE KIYAFETLERİNE GİYİMİNE DİKKAT ET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaZenci000 -- 11 Ocak 2015; 21:25:09 >
  • Abi sana akıl verecek değiliz ama artık ciddi şeyler düşünmen lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ciddi düşünüyorum zaten yaş kemale erdi 33 az değil. Ama bulamıyorum işte artık nedense? Eskiden ayda bir sevgili değiştirirdim. Ana artık bulamıyorum tuhaf bir sorun var bende bulamıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kızı bu yaşına kadar harcamayaydın, geleceği düşünmeden şimdiki zamanını hor kullanırsan olacağı o. Çıtır da değilsin, kart sayılırsın. Durgunlaşma normal. Çok dert etme derim, açılır bir gün kısmetin.
  • Öyle ama zaman akıyo evet kız arkadaşlarım oldu, ama bintürlü istikrarı yakalayamadık. Ve hep geride kaldı şu kadarını söyleyim. Resmen kısmetimiz bağlandı ya sanki. Ve 4 yıldır kız arkadaşım yok. Eskiden zorlanmıyordum bu konuda çapkındım. Ama bitti sanki herşey. büyü bozuldu resmen hayat sıkıcı berbat şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.