Şimdi Ara

Chrome Pencere Sorunu..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..
    Chrome kullanıyorum fakat garip bir sorun vermeye başladı.
    Chrome açıkken simge durumuna küçültüyorum tekrar açacağım zaman ise ekran tam açılmıyor sadece sol üst köşesi gözüküyor ve haliyle de açıtğım sayfaya geri dönemiyorum. Ancak üst üste tıkladığım zaman chrome un canı isterse pencere tam açılıyor..
    Resmini çektim, çektiğim resim chromun açılmış hali ve yazıda da görüldüğü gibi forum donanımın sitesi açıkken simge durumuna küçülttüm fakat tekrar açmak istediğimde pencere tam açılmıyor, sorunun ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok yardım eder misiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.. Chrome Pencere Sorunu..!!







  • Silip tekrar yüklemeyi denemişmiydin ?
  • Aslında çok sorun etmiyordum alışmıştım ama bilgisayara format attığım halde bile devam edince (bi de başka bir bilgisayarda da aynısını yapmıştı ki o bilgisayar canavar gibiydi) kafam attı internette biraz araştırayım dedim ne yazacağımı bile bilemedim :D buraya görüntülü olarak yazmak en iyisi diye düşündüm. Sadece sorunun ne olduğunu merak ediyorum yoksa mozilla veya başka bir tarayıcı da kullanırım sıkıntı değil. Defalarca silip yeniden yeniden kurdum böyle bana takmış gibi sanki :D bu sorunu çıkarıyor namıssız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.