Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.221
Cevap
90
Favori
1.057.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Captivanın ful 7 kişilik versiyonu için 74.000 tl fiyat verdiler. Az kalsın alıyordum ama beni almadan vazgeçirdiler. Çünkü çok düşük kilometrede captivanın ikinci el satışı var. Ayrıca Captivalarda akis kesme probleminin olduğunu , eksantirik zincirinin çok düşük kilometrede koptuğunu bizzat motor tamircisi arkadaş söyledi. Bu da beni Captivadan soğuttu.
  • Aralıkta 2010 captiva aldım. ege-men'in soylediklerine %95 katılıyorum. sadece ses yalıtımı konusunda malesef katılmıyorum.
    şehirler arası yolda belli oluyor , ses yalıtımı başarısız. onun dışında cok kullanıslı bir arac.
    fazla yakma konusuna gelince araç 1850kg ve hacim olarak sportage , kuga ve sorento dan cok daha buyuk. bagaj hacmi q7 boyutunda. o yuzden 9-9.5lt tuketim bana gore normal.

    ayancıklı aracın 3 sene garantisi var. ayrıca 1.000-2000tl fark ile bu 4-5 seneye cıkartılabiliyor.

    ben cok memnunum. kullanırkenki kalite hissi cok keyifli. zaten bu donanımla bu hacimle 2.0 dizel otomaik olarak rakibi yok bu fiyat kategorisinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamanel -- 20 Mart 2010; 9:20:45 >
  • Merhaba arkadaşlar. bugün siparişimi verdim. 10 nisanda captiva 2010model inci beyazı hich 7 koltuk sunrooflu aracımı alıyorum.... 2008 model aracım vardı aynısı... yüksek seviyede bu araca aşık olan biriyim...... her konuda bilgi paylaşımına açığım.. saygılarımla
  • Subaru Forester düşünüyordum ama yazılanları okudukça fikir değiştirmeye başladım :)
  • captivanın süspansıyonları nasıl acaba ? kasislerde ufak cukurlarda fılan.
  • captivanın yol tutuşu bence çok iyi . lakin suspansiyonlar yumuşan denemez. orta. test edip karar vermek gerekir.
  • merhabalar bende bir captiva sipariş ettim bi miktar iskontoyla navitech navigasyon önerdiler kullanan varmı yorumlarınızı ve varsa detaylı menü görsellerini palaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • bana da onerdıler. bende nısanda laıyorum aacımı. aldım da nısanda teslım edecekler. kaça bıraktılar cihazı ? ve sızın arac ayın kacında teslım olacagını soyledıler ?
  • biz mart ortası sipariş ettik nisan 15 en geç dediler. aracı 75300 e almıştık araca 1000 tl daha iskonto yaptılar cihazada 2150 falan olur dediler geri vites kamerası dahil. lastik basınç sensorleri için de fiyat vericekler. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
  • forester da fiyat olarak aşağıda bir araç değil. tercihinizi erkilemek istemem ama captivayı tavsiye ederim. ahh inci beyazı high 7 koltuk...
    kısmet, olmadı, olduramadım...
    quote:

    Orijinalden alıntı: zeytinpark
    Subaru Forester düşünüyordum ama yazılanları okudukça fikir değiştirmeye başladım :)
  • Arkadaşlar,

    Biraz önce forumlara genel olarak göz attım. Anladığım kadarıyla 4*4 işinde Kore markaları arayı iyice açmış. Sorento,Captiva,Kyron, Santa fe hepsinden herkes açık ara memnun. Artık devir değişiyor. Kore araçları gerçekten liderliğe ilerliyor galiba.

    Belirtmem gerekirse ben uzun süre Captiva almayı planlayıp sonra 4*4 Ssang Yong Kyron alan ve bu araçtan da çok memnun olan bir kullanıcıyım.
  • Bugün görüştüm. Opak beyaz 7 koltuklu high için 74 e kadar inebildiler...
    Ne dersiniz?
  • opak derken inci beyaz ise su fiyat bence gayet uygun istanbulda iseniz hangi bayi acaba? ve teslimat için bişey söylediler mi ? biz siparişi verdik nisan 15 dediler bende geciken askerliğim için karar aldırmıştı aracı ancak yemin törenimde görebilicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guldask

    opak derken inci beyaz ise su fiyat bence gayet uygun istanbulda iseniz hangi bayi acaba? ve teslimat için bişey söylediler mi ? biz siparişi verdik nisan 15 dediler bende geciken askerliğim için karar aldırmıştı aracı ancak yemin törenimde görebilicem



    İnci beyazı da metalik sanırım. Bu düz beyaz. Bursa Neskar.
    Bu ayın 10 unda falan yeni gemi geliyormuş. Yani sipariş verenler muhtemelen ayın ortalarında teslim alabilecekler.
  • almaya kesin niyetlenirseniz. ini beyazı aynı fiyata zorlayın derim. biz istanbul odaktan 75300 e almıştık inci beyaz, daha sonra kendileri arayıp 1000 tl iskonto yapacaklarını söylediler yani 74300 tl ye geldi 300 tl için üzmesinler sizi. bence kum bej ile beraber aracı ın güzel gösteren renk inci beyaz. hem de daha geniş duruyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=7J4ATgc01dM&NR=1

    yukarıdaki link ilginizi çekebilr aracın fonksiyonları güzel anlatılmış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: guldask

    almaya kesin niyetlenirseniz. ini beyazı aynı fiyata zorlayın derim. biz istanbul odaktan 75300 e almıştık inci beyaz, daha sonra kendileri arayıp 1000 tl iskonto yapacaklarını söylediler yani 74300 tl ye geldi 300 tl için üzmesinler sizi. bence kum bej ile beraber aracı ın güzel gösteren renk inci beyaz. hem de daha geniş duruyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=7J4ATgc01dM&NR=1

    yukarıdaki link ilginizi çekebilr aracın fonksiyonları güzel anlatılmış


    Verdiğiniz linki seyretmiştim. Hoş youtube'ta captiva ile ilgili tüm videoları izledim gibi bir şey zaten :)
    Aklım ikinci ellere de gitmiyor değil. Ama az para da istemiyorlar. Bu şartlarda sanki sıfır daha mantıklı gibi. Ama olanakları bir hayli zorlamak gerekecek. Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.




  • ikinci eller biraz kalın çünkü bu arabayı 90000 tl ye alan tanıdığım var kalın fiyat çekmeleride bundan sanırım
    bana kalsa bende megan alacaktım ama peder bey saolsun iyi gazladık birbirimizi.iyikide gazlamış. bizimde sonumuz zhayrolsun.
  • 2011 gibi yeni kasanın çıkacağını duydum. Sizin böyle bir duyumunuz var mı?
  • valla 2011 için bikaç yeni chevrolet modelinin geleceği söyleniyor ama captivanın yeni kasasını duymadım. bunun yanında fiyattaki ciddi indirim ve aracın kasasının 3 yılı devireceği düşünülürse muhtemel. sabredebilirseniz bekleyin derim şu da var eğer çıkarsa ağustos 2010 da çıkar fazla da bi zaman yok aslında.
  • aradaşlar ben,m sipariş ettiğim aracı 13 nisanda teslim ediyorlar. 75.000 ' e aldım . captiva hich 7 koltuk sunroof ve tabiki inci beyazı. bu arabaya giden tek renk inci beyazı ve içi bej deri koltuk olanı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.