Şimdi Ara

Chery Omoda 5 Kullanıcıları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110
Cevap
26
Favori
12.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yakin zamanda fiyat alan var midir? Araç alırken neye dikkat etmeliyiz? Tiggo 7 pro ile arasındaki temel farklar nelerdir?

  • Litityum kullanıcısına yanıt

    Tiggolar biraz eski seri Omoda 5 guncel teknoloji güncel kasa , ve tiggolar biraz ortayaş üzerine hıtap der gıbıyken omoda 5 sportif ve dinamik.

    Fark olarak da Omoda 5 daha guncel tabi hem dijital ozellıkler hem kokpit olarak.

    Aklınıza takılan bır seyler olursa ekstra sorabilirsiniz.

    1375'e çekmişler ancak 2 3 kişiden 1300 fıyat aldım dıye duydum bılmıyorum ne kadar gerçek ya da stok ne kadar. ( Luxury için )

  • Litityum kullanıcısına yanıt

    Avangart paket alırsanız içi omoda 5 benzeri şuan sizin ihtiyacınıza göre değişiyor sonuçta 1 serisinden geçince açıkçası çokta fark etmez bagaj harici ikiside mutlu eder sizi zaten yüksek araca alışınca bir daha zor dönerseniz yere yakın araca

  • Karşılaştırma yapılabilsin diye bu resmi paylaştım görüldüğü gibi daha araç yeni ilk başta biraz fazla yakması normal ama yoğun trafikte kullanılıyor ortalama hızdan anlarsınız. kısa mesafe birde ondan aracın ısınasaya kadar yakıtıda fazla olur onuda kattığında bu seviyeye geliyor.aynı şartlarda ibiza vardı daha önce ibizada 9.1 yakıyordu bu senaryoda. ama sanki bu yol bilgisayarında daha da fazla yakıyor gibi depoyu doldurduğumda 0 ladım ve görüldüğü gibi çeyrekten fazla gitmiş çeyrek desek 12.5 litre de 75 km se 100 de 16-17 oluyor :) ama tabi depo şekline göre değişir altı daha yayvansa üst taraf dar sa ilk başta daha hızlı düşüyor olabilir .



    Chery Omoda 5 Kullanıcıları




  • İyi akşamlar herkese. Araba değiştirme sürecindeyim. Chery Omoda 5 Luxury 1300-1350 arası fiyat veriyorlar. Sizler kullanıcı olarak tavsiye eder misiniz? Klasik bildik marka model dışında olan ve piyasa yeni girmiş sayılan Çin marka arabalar alınır mı diyen kişiler var çevremde. Bugün Omoda 5 Luxury test ettim. Yani hem sürüş hem konfor hem de teknoloji yönünden böyle bir araba görmedim ben. Muhteşemdi yani. Satış sonrası küçük ya da ciddi bir problemde servis konusunda sıkıntı yaşanır mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

  • resmus kullanıcısına yanıt

    Önceki aracım seat ibiza idi perte çıktığı için araç almak zorunda kaldık Bu süreçte çok araştırdım bütcem dahilinde. Eşime dedim chery diye bir marka var ama çin malı istersen bir onada bakalım dedik tamamen ön yargı ile gittik bayiye ama baktıklarımız içinde en kaliteli ve donanımlısı omada idi . benim çevremde aman uzak dur dediler , Risk değerlendirmesi yaptım en kötü ihtimal zararına satarım ama o süreçtede donanımlı bir arabaya binmiş olurum dedim. Uzak dur diyenler araca binince fikirleri değişiyor. Aracı birebir görmeyen kişilerin dediklerini dikkate almayın. Aracım 1000 km ye yaklaştı şimdilik çok memnunum.

  • resmus kullanıcısına yanıt

    Kasımdan beri kullanıyorum orta paket omoda arabanın hakkı gerçekten iki katı fiyat bedavaya bu aracı veriyorlar şuan gidişi vs söyleyecek birşey yok spor araba gibi hızlanıyor,bu arada bi tanede düşük tüketim koyalım,


    Chery Omoda 5 Kullanıcıları
  • atabr kullanıcısına yanıt

    Şehir içi ortalama hızım 14.5 km 12.9 lt değerlerde. 350km lerde 2. depoyu fulleyince yolculuk A bilgisine değil B bilgisine bakmam gerektiğini farkettim. A bilgiside ortalama 7.3 ile 8.4 arası gösteriyordu. A bilgisi niye var o da ayrı bir saçmalık. Ortalama bu alınacaksa 12.9 lt çıkması mümkün değil. Tabi ben yanlış yorumlamıyorsam.

  • heroesx kullanıcısına yanıt

    A bilgisi o sürüşteki ortalama ama bir garip ölçüyor hep düşük gösteriyor arabanın ısınana kadarki yakıtını filan hesaba almıyor diye düşünüyorum yoksa dediğiniz gibi kullanım ortalamaları 7-8 iken genel ortalama çok daha gazla oluyor

  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Ne yaptın hocam dağdan aşşağımı indin :) bende uzun yola çıktım 140-150 bandında kullanımda 9.5 yakıyor sonra benzin aldım otobandan çıktım 110 sabit hızda ışıklar filanda vardı 6.8 yaktı şehir içi12.9 dan sonra bu değerler güzel oldu .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atabr

    Ne yaptın hocam dağdan aşşağımı indin :) bende uzun yola çıktım 140-150 bandında kullanımda 9.5 yakıyor sonra benzin aldım otobandan çıktım 110 sabit hızda ışıklar filanda vardı 6.8 yaktı şehir içi12.9 dan sonra bu değerler güzel oldu .

    Chery Omoda 5 Kullanıcıları biraz öyle oldu evet şaka bir yana genel ortalaması 9.5 şuan 3.400 km nin İstanbul içi yoğun trafikte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 11 Mart 2024; 19:56:2 >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Chery Omoda 5 Kullanıcıları

    Yok sana yaklaşamadım shell le kadar benzin yetsin diye 100 e sabitleyip geldim yinede senin rekora yaklaşmadı

  • atabr kullanıcısına yanıt

    Ortalama hızın fazla ondan sanırım Chery Omoda 5 Kullanıcıları 

  • Arkadaşlar merhaba, dün itibariyle 2024 luxury omoda 5 ile aranıza katıldım. Araçla ilgili bir kaç sorum olacak.

    1. Luxury pakette yorgunluk tespit sistemi yok mu? Direksiyonun üzerindeki sürücüyü izleyen kamera bende yok. ( donanım eksik)
    2. Araç menüsünde trafik işaret takip sistemi nedense çıkmıyor. (Sistem yazılımı güncel) Chery Omoda 5 Kullanıcıları Bu nedenle trafik işaretlerini ve otonom sürüşü göremiyorum.
    3. Sağ ön yolcu tarafındaki kelebek camının oralardan ya da ön camdan tam anlayamadım, hava alıyor araç, hızlandıkça ses artıyor.

    Böyle bir problem yaşayan daha önce oldu mu? Teşeklürler




  • gavin G kullanıcısına yanıt
    1. sizin paketde yok donanım
    2. trafik işaretlerini tanıma sistemide yok araçlarda ama otonom sürüş direksiyondan sol taraftaki tuşlarda üst ortadaki tuşa uzun basarak adaptif hız kontrole ek şerit takibide açmış oluyorsunuz açınca ön panelde şeritlerin içinde direksiyon ikonu çıkıyor. o yeşil iken aktif demek.(ben bir resim paylaşmıştım bir iki üste orada hem adaptif hem şerit takip sistemi aktif iconları gözüküyor)
    3. Bende öyle bir ses gelmedi
  • atabr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gördüm o resmi ona istinaden sordum. Uzun bastım mı hatırlamıyorum eve geçince bi deneyeyim teşekkür ederim.

    Ses için de ankarada servisleri aradım 1 ay sonraya gün veriyorlar 😅 yarın gidicem kapılarına, çok zor ve uzun bi işlem olduğunu düşünmüyorm
  • merhaba arkadaşlar aracımda iki kez arıza ortaya çıktı ilki start stop sisteminde şöyle yokuş aşağı giderken trafikten ötürü durdum stop etti sonra frenden ayağımı çektim çalışmadı araba ama yokuştan dolayı hareket etti bende hareket halindeyken tekrar start tuşuna basarak çalıştırdım yine gitmedi meğer arabayı N ye almış ondan D ye alıp devam ettim ama önde start stop sistemini kontrol edin gibi birşey yazıyordu arabayı stop edip tekrar çalıştırınca hata kalktı ama aracı eşim daha çok kullanıyor onun başına gelmesin diye start stop u iptal ettim.


    ikinciside şu aracı çalıştırdım turuncu bir işaret çıkıyordu ne anlamadım stop edip tekrar çalıştırdım gitti daha sonra klavuzdan baktım şanzıman sistemi hatasıymış birkez karşıma çıktı ama ilk 5000 de servise söyleyeceğim bunları.


    fikir ve öneriniz varmı sizde de denk geldimi böyle şeyler.

  • atabr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bugün eşim arabayı ilk kez kullandı. Benzin almaya gittik, aracı tekrar çalıştırdığında şanzıman göstergesi ve start stop göstergesi sarı yandı. İstop edip tekrar çalıştırdığımızda düzeldi, bir kaç kez daha denedik bidaha yapmadı. Arabayı durdururken şanzımanda yük kaldığı için mi böyle oldu anlamadım
  • gavin G kullanıcısına yanıt

    benzinlikte şanzımana yük binecek bir yokuş olmayacağından yük bindiğini sanmam. önceki aracım dsg şanzımandı 170 bin km sorunsuz bindim ama alışkanlık haline getirmiştim yükü elfreninde bırakmayı ama o tamamen mekanikti alışkanlık kolay olmuştu bunda zor yok n ye el elfrenini çek frende ayağını kaldır sonra p ye al. elektronik oldumu yaptımı diye kontrol gerekiyor.


    neyse şöyle bir ipucu vereyim durdurktan sonra direk p ye alıpfrenden ayağınızı çektiğinizde araç hafif kıpırdamışsa o gerginlik şanzımanda kalmış demektir öyle durumlarda o zahmetli rutüeli uygulamanızı öneririm özellikle yokuşlarda park ettiğiniz zaman.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.