Şimdi Ara

Chery Ant Oto personel davranışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu gün başıma gelen trajikomik olayı anlatmak için bu konuyu açıyorum, yaklaşık 2 aydır araç arayışı içerisindeyim ve sizlerinde görüşlerinizi almak için konu açmıştım kendimde araştırmalar denemeler vs. yaparak Tiggo 8Pro Avangarde paket almaya niyetlenmiştim.

    https://forum.donanimhaber.com/5-kisilik-aile-araci-hangisi-olmali--158020765


    Az önce dükkan komşumuzla konuşurken gel test sürüşü yapalım sende bak araca sende ikna olursun ikimizde aynı anda alırız diye Antoto'yu arayıp test sürüşü randevusu aldım ve gittik.


    Aracı Showroom'un önündeki otoparka değilde sol tarafta müşteri otoparkı iye bir yer ayırmışlar oraya yönlendirdi bi şahıs bizde döndük dolaştık yer bulamayınca Showroom'un önündeki otoparka aracı çektik tam içeri gireceğiz bizi diğer otoparka yönlendiren şahıs ukala bir şekilde "Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz ben size oraya gidin demedimmi buraya neden koyuyorsunuz" diye saçma bir şekilde yanımıza doğru geldi. Aracı kullanan komşumuz da "Orada yer yok siz gelenleri oraya yönlendirmeyin buraya girsin" dedi eleman hala saçma sapan münakaşaya giriyor bizimle, "Arkadaşım biz buraya araç denemeye geldik senin bize konuşma tarzına bak" dedim "İsterseniz satın alın fark etmez bir daha olmasın" diyo, zaten buradan sonra film koptu bende, komşumuz güzel güzel durumu izah etmeye çalışıyor bu hala saçma sapan konuşuyor. Yahu ben oraya aracı adama denettirip onada aldımak için gelmişim, ellerinde Avangarde paket yok ben kapora verip gelecek olan aracı kendi adıma ayırttırmak için gelmişim saçma sapan bir tip yüzünden "Abi bırak neyini alıcam bu arabanın" dedim çıktık oradan. (Komşumuz normalde çok sinirlidir Ramazan ayı ve oruçlu olduğu için beni şaşırtacak şekilde sakin durdu)


    MG HS modeline iyi fiyat vermişlerdi benim aracıma da takasta iyi fiyat verdiler, ben Tiggo 8Pro Avangarde paketini çok beğendiğim için limitimi yaklaşık 200.000TL yukarı çıkarttım çok yakmasına rağmen buna yöneldim ama bu saçma tavır yüzünden hayatta oraya bir daha adımımı atmam.


    Başka bölgeden aracı alın diyenler olur ama servis vs. için yine mecbur oraya gitmek durumunda kalıcağım bu durum beni deli etmeye yeter.


    2 ay boyunca baya yer gezdim çeşitli araçlar denedim, satışa doymuş müşteri temsilcisi ilede karşılaştım çok kibar, güler yüzlüleriylede ama bu şahır nirvanaya ulaşmış bir üstü ile karşılaşacağımı sanmıyorum.


    Siz siz olun paranızla rencide olmak istemiyorsanız oradan uzak durun.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.