Şimdi Ara

checkra1n ile jailbreak yaptım telefonda açıp kapadım cydia açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bugün ilk defa iphone cihazıma jailbreak yaptım checkra1n ile. sonrasında telefonda cydia ya falan girebiliyodum. hatta checkra1nin uygulaması dahi vardı. telefonu kapatıp açmak istedim. bu sefer checkra1n uygulaması yoktu cydiayı da açmak istediğimde açılır açılmaz kapanıyor. ne yapmam gerek bana bu konu hakkında yardımcı olucak kişiler olursa çok harika olur



  • Sen jailbreak konusunu tekrar araştır çünkü eksik araştırmışsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0667FD738

    Sen jailbreak konusunu tekrar araştır çünkü eksik araştırmışsın.
    hocam yardımcı olabilme imkanınız var mıdır sabahtan beri uğraşıyorum
  • telefonu kapatıp açınca yeniden jailbreak yapman gerekiyor (bilgisayardan)
  • Pekala indirmiş olduklarımıda mı tekrar indirmem gerekiyo. Birde checkrain en iyisi midir
  • Mandalena M kullanıcısına yanıt
    bu soruları soruyorsanız jb yapmanızı tavsiye etmem, telefonunuza bir şey olursa olan fotoğraflarınıza, uygulamalarınıza olur
  • akzidenz A kullanıcısına yanıt

    ya iyi hoş da adamın son sorusuna cevap vermemiş, yanıtsız bırakmışsın. taş üstüne taş koymamışsın. önce yanıtı verirsin sonra uyarını yaparsın ki öğrensin. sen kalkıp yanıtlamazsan bir başkası yanıtlamazsa herkes böyle yanıtlamadan bilmiyosan kurcalama derse kim neyi nasıl öğrenecek.

    Forum demek budur zaten.. zira verdiğiniz cevap ne adamı tatmin eder, ne de bir anlamı olur önerinizin. neyse ki lütfedip ilk soruya yanıt vermişsiniz ama tebrik ederim.


    soruya gelince, telefon kapanıp açıldığında jailbreak kaybolur fakat indirdiğin tweak ve uygulamalar kaybolmaz, jailbreak ile yalnızca aktifleşir. jailbreak demek yönetici izni almak demek temel anlamda, root yetkisi yahut super user olarak telefon ya da mevcut cihazı kullanmak demek. dolayısıyla indirdiğin uygulama besmele çeker gibi en başta kök dizine erişim olup olmadığına, yani senin superuser olup olmadığına bakar. eğer sen yetkili bir kullanıcı değilsen (yani jailbreak yapılı değilse telefonunda) "ben seni dinlemem kendimi de sana kullandırtmam bilader" der, çekilir köşesine oturur çalışmaz. ama sen yeniden jb yaptığında "ooo kral hoşgeldin var mı bi emrin" deyip çalışmaya devam eder. yetkili bir giriş yaptığını anlar. özetle uygulamalarını yeniden yüklemen gerekmez. ama kapanıp açılınca yeniden jb yapman gerekir kardeşim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalende -- 10 Temmuz 2022; 0:25:6 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.