Şimdi Ara

Cevat Yerli: 'Crysis 2'nin PC Sürümü En İyisi' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • waltran

    senin için önemli olan o ama benım ıcın değil
    senin cebinde para yok diye sana göre mi oyun cıkarıcak adam
    bu devirde hem kalite hem ucuzluk nerde
    ayrıca 2007'de cıkmıs bi oyunla zamanımız teknolojisini karıştrma
    biraz araştır sonra konuş .ilk oyunu gibi kasmıcağını kendi söyledi
  • Cevat Abi Büyük Konuşuyor = )
  • Hiç Bi Bok olmaz bu oyundan
  • quote:

    Hiç Bi Bok olmaz bu oyundan

    medal of honor/cod fan boy?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sheldoncooper

    quote:

    Hiç Bi Bok olmaz bu oyundan

    medal of honor/cod fan boy?


    Öyle bir şey sanırım
  • BENCE HANGİ KULVARDA OLURSA OLSUN TR ŞARTLARIN OYUN OYNAMAK BAYA BİR LÜKSE GİRİYOR.PC VE KONSOLA TABİKİ OYUNLARINA HARCADIĞIM PARAYI BİR BEN BİLİRİM BİRDE ALLAH.
  • Bu oyun asıl gösterisini Pc'de yapacak ama kaç kişi bu gösteriyi görecek işte sorun burada.
  • sadece V.I.P olanlar gorucek bu gösterıyı :D
  • @misafir 2007 de çıkmış oyun 2011 deki 5 bin liralık pc de zor çalışıyosa ben laf ederim arkadaş. ha sen kont sun zenginsin bizi anlamassın orası ayrı. ama 600 liralık konsolda 1280x720 de orta ayarlarda 30 fps de çalışan oyunun 600 liralık pcde de orta ayarlarda 1280x720 de çalışmasını isterim ama çalışmaz. yada warhead i açan pcde crysis2 yi akıcı oynatacakmış lafına neye göre söylenmiş? 800x600 demi akıcı oynatacak . crysis 2 nin optimizasyonsuz bir oyun olacağı büyük bir ihtimalle belli iken bana crysis ya da cevat yerli fanboyluğu yapmayın. yok oyun optimizasyonlu olacakmışta. görürüz onların optimizasyon anlayışını. elinde 5 bin liralık pc olursa tabi optimizasyonlu olur ona göre. ps3, xbox çıkalı 5 sene olmuş bugün 300 dolara alınıyor ama 2011 teknolojisindeki 300 dolarlık pc crysis2 yi açmayacak. bide 5 yıl öncekini düşünün bunuda yapabileceklermi bana madem o kadar iyilerse. bas grafiği bas grafiği bas grafiği sonrada biz en iyisiyiz. ne güzel dünyaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 23 Ocak 2011; 2:07:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waltran

    @misafir 2007 de çıkmış oyun 2011 deki 5 bin liralık pc de zor çalışıyosa ben laf ederim arkadaş. ha sen kont sun zenginsin bizi anlamassın orası ayrı. ama 600 liralık konsolda 1280x720 de orta ayarlarda 30 fps de çalışan oyunun 600 liralık pcde de orta ayarlarda 1280x720 de çalışmasını isterim ama çalışmaz. yada warhead i açan pcde crysis2 yi akıcı oynatacakmış lafına neye göre söylenmiş? 800x600 demi akıcı oynatacak . crysis 2 nin optimizasyonsuz bir oyun olacağı büyük bir ihtimalle belli iken bana crysis ya da cevat yerli fanboyluğu yapmayın. yok oyun optimizasyonlu olacakmışta. görürüz onların optimizasyon anlayışını. elinde 5 bin liralık pc olursa tabi optimizasyonlu olur ona göre. ps3, xbox çıkalı 5 sene olmuş bugün 300 dolara alınıyor ama 2011 teknolojisindeki 300 dolarlık pc crysis2 yi açmayacak. bide 5 yıl öncekini düşünün bunuda yapabileceklermi bana madem o kadar iyilerse. bas grafiği bas grafiği bas grafiği sonrada biz en iyisiyiz. ne güzel dünyaaa


    Tamamen katılıyorum. Grafiğe basmak, oyunda yapımında iyi olmak değildir. Şahsen ben, crysis(1)'de call of duty'deki silah tutuşunu, red dot'tan adam vurma zevkini alamadım. Adama bir şarjör tarayınca öldürülüyordu(Crysis).

    - Pc de oynamak isteyenler(en yüksek) 5850, phenom x4-core2quad,2-4gbram-gtx 460-470 gibi bir sistem kurmak zorundalar. Şuanki pahalı sistemler bunlar. Bu bakımdan Valve en akıllısını yapıyor. bkz:cs1.6,halflife2. Oyunda grafikler yeterli kadar. Cs 1.6 nın çıkışından 10 yıl sonra bile hala en gözde Türk oyunu. Çünkü sistem istemiyor. Ve valve bu işten hala biraz da olsun para kaldırıyor.


    - Bu arada, optimizasyon ne demek?




  • Sakin ol kardeş :D
  • sabah sabah valla deliriyordum, özür dilerim kardeşler
  • waltran

    kardeş bilmeden konuşyosun işte adam roportajında söyledi ilk oyun gibi acemi davranmıcaz optimizasyon sorununu hallettik yüksek grafiklerde oynayabileceksiniz
    zaten cryengıne 3 motorunun özelliği bu .hem 1. oyunu ben 1 mılyarlık makınede 1920X1080 p verh hgıhte oynuyorum 25 30 fps alıyorum bu kadar abartmayın.
    hiçbi şeyden haberiniz yok bol keseden atıyosunuz
  • ne saçmalıyosunuz siz ya ne çok bılıyosunuz
    3 bın 5 bın lıralık pc dıyosunuz.cevat yerli warheadı acan pc bunuda rahatca oynatıcak demiş.ben 1 mılyarlık sıstemımde full oynuyorum crysis 2 de öyle olucak.
    bilmeden atmayın bi zahmet.
  • oyun türkçe olacakmı ?
  • waltran

    dost ne alaka 5 bın liralık pc :D
    bu kadar abartma
    1.5 mılyarlık pcde full oynanıyodu ılk oyun 25 - 35 fps 'de...
  • Bunu söylemek tehlikeli değilmi sonuçta korsan en çok pc de var asıl kar edicekleri yer ps3tür sonuçta. Bu sözler ps3 sahiplerinin hevesini kırabilir.
  • Cevat abimiz doğru yolu bulanlardan.Pc için orj.alıcam.Konsol için korsana devam.Bakalım benim 6950 ile ne kadar güzel grafikler görebilecem..
  • cyhn90

    iyide neden tehlikeli olsun adam doğruları söyluyo
    oyunu beğenen alır beğenmeyen almaz
    sırf pcde guzel olucak dedi diye oyunu almayan varsa gitsin kendini camdan atsın:D
  • aydogdu1453
    6950 ile uçucan :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.