Şimdi Ara

Cevap: OTO DERİ DÖŞEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supremum


    quote:

    Orijinalden alıntı: ART CAR

    quote:

    Orijinalden alıntı: supremum


    quote:

    Orijinalden alıntı: ART CAR

    quote:

    Orijinalden alıntı: supremum

    Cem Bey selamlar.
    Bu fotograflarini koydugum bir E90 koltugu yan taraf deforme olmus. Zamaninda sprey vs bi uygulama yapılmış ama beni tatmin etmedi. Ayni asinmanin alt tarafinda da küçük bi yirtik var. Bu koltuğun deri tamiri cikarip parca eklemek suretiyle mi yapilir yoksa farkli alternatifler var mi?
    Asinan parca degisirse renk farki olusur mu? Bunun icin kapinizi calmak istiyorum. Bana hafta ici bir gune randevu ayarlarsaniz sevinirim.
    Iyi calismalar dilerim.
     Cevap:  OTO DERİ DÖŞEME


     Cevap:  OTO DERİ DÖŞEME


    Merhabalar ;

    BMW E90 ın orj alman sensotec siyah derisi elimde depoda olması lazım.. Parçalar değişir ve sıfırdan farksız olur .Renk farkı olmaz fakat parlaklık farkı olabilir , o da kısa bir sürede kullanılınca aynı parlaklığa gelir .. Sıfır orj deriler daima daha mattır.Annemin rahatsızlığından dolayı bu aralar hastanede kalıyoruz , fakat siz uğrarsanız , uğramadan evvel bana haber verin , ben çocuklara söylerim sizinle bizzat ilgilenirler.

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI

    Öncelikle geçmiş olsun. Acil sifalar dilerim.
    Bi aksilik olmazsa bu aksam is cikisi uğrarım. Sizin numaraniz bende vardi ama eski telefonumla birlikte gitti. Sahin Bey'in numarasi var ama hala sizle çalışıyor mu bilmiyorum.

    Selamlar ;

    Çok teşekkür ederim , annem 85 yaşında olduğundan son yıllarda çok sık sıkıntılarımız oluyor .. Eksik olmayın.Uğrayabildiniz mi ? ben bir haftadır felaketim şu anda dahi annemin yanında diyaliz için takılan katater sargılarını açmaması ve sökmeye çalışmaması için başındayım ve daha da uyumuş değilim.bütün felaketler üst üste geliyor .. birde hafta sonu telefonumda çalındı .. şimdi yeni alana kadar eski bir telefonumla idare ediyorum .. whatsup ı dahi henüz açıp aktif edemedim .. Ama telefon numaram şu an faal .. zaten numaram için google a cem adalı cep deseniz çıkar .. herşeyim açıktır .. şahin bana söylemediği için soruyorum çünkü bu aralar rahatız , işler durgunken hazır hemen yaparlardı sizin işi...


    Ilginiz için teşekkürler.
    Cuma is cikisi uğradim. Bu akşam hallederiz deyince tamam dedim. Bir kac saat içinde aradan cikardilar.
    Sonuctan memnunum. Parcalar degistirildi. Asinan kisim icin ince bir sunger astarda konuldu. Suan icin parlaklik farki disinda bi sikinti yok. O da zamanla gececek zaten.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     Cevap:  OTO DERİ DÖŞEME Cevap:  OTO DERİ DÖŞEME

    Tekrar Merhabalar ;

    Memnun olduğunuza bende çok memnun oldum.Aracınızda kullanılan deri Bmw e90 ın orj alman sensotec derisidir.Daha evvelde dediğim gibi sadece yeni olmasından dolayı ancak matlık olur .. Desen , kalite ve özellik olarak aynı ; çünkü deri bmw nin orj derisidir.Şu an koltuğunuz un döşemeleri fabrikadan çıktığı dikiş atlamaların , orj malzemesine kadar sıfır ve orj olmuştur.Güle güle sağlıklı günlerde kullanın.. Bu arada başka bir işlem daha kalmış , sanırım onun içinde gelecekmişsiniz , işiniz tam bitmemiş sanırım....

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI







  • Merhaba, 2005 model audi a3 model aracımın iç döşemelerini komple yenilemek istiyorum lakin bazı iç parçalarda aşınmış yıpranmış olanlar mevcut örnek verecek olursam sağ kapı iç kısmındaki tutacak çatlak durumda. Döşeme öncesinde aracın iç parçalarında değişim konusunda yardımcı olabiliyormusunuz ? zira döşeme yapılmadan önce bu parçalarında değiştirilmesini isterim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.