Şimdi Ara

Cevap: Fotoğraf kağıdı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğraf kağıdı tercih ederken yazıcınızın baskı teknolojisine ve kullandığı mürekkep türüne göre tercih ediniz.Fotoğraf kağıdı tercih ederken beklentiniz ne?onlarca yıl solmayan fotoğraf baskısımı yoksa canlı-parlak-keskin fotoğraf baskısımı?Bu her iki kriteri en iyi(en üst seviyede) sunan hiç bir fotoğraf kağıdı bulunmamakta.Tam profesyonel bir yazıcınız yoksa beklentinizi hiç bir kağıt karşılamayabilir...
    Şu an dolabilen 6 kartuşlu dye bazlı mürekkep kullanan(orjinal L800 mürekkebini kullanıyorum) epson rx685 yazıcıyı kullanmaktayım.Bugüne kadar denemediğim fotoğraf kağıdı kalmadı diyebilirim.En pahalı fotoğraf kağıdı Canon pro dahil, canon,epson ve hp nin tüm kağıtlarını kullandım.
    En iyi sonucu(Solma direnci çok yüksek ve keskinliği mükemmel canlı-parlak baskı) Epson Premium Glossy fotoğraf kağıdında aldım.
    Bulabilirseniz(zamanında ucuz fiyata Vatan'dan yüklü miktarda almıştım:) Epson premium glossy kağıdı tavsiye ederim.
    Bulamazsanız Cescesor Rovi premium kağıdı tavsiye ediyorum.fiyat performans oranı yüksek olup Epson Premium glossy e yakın sonuç veriyor.

    HP premium plus fotoğraf kağıdı ile ömür boyu solmayan baskılar alırsınız.Fakat bu kağıt full reçine kaplı bir kağıt olduğu için yazıcı ve mürekkep seçiyor, mürekkebi tam emmeyebiliyor.Bu kağıda termal baskı kafalı bir yazıcıda baskı almanızı tavsiye ederim.

    1. Epson Premium Glossy(fiyatı biraz pahalı olabilir fakat Solma direncinin çok yüksek olması, en keskin ve parlak çıktıyı vermesinden dolayı 1.liği hak ediyor)
    2. Cescesor Rovi Premium (solma direncinin yüksek oluşu ve parlak- çıktı vermesi, Fiyat/Performans en iyi kağıt)
    3. HP Premium Plus (en iyi solma direncine sahip kağıt olmasına karşın;fiyatının pahalı olması,kuruma süresinin çok uzun olması,yazıcı-mürekkep seçmesi ve çok parlak-canlı çıktı vermemesinden dolayı 3. sıraya koydum)







  • Verdiğiniz faydalı bilgileriniz için teşekkür ediyorum.
    Bu bilgiler ışığında bende seçimimi ikinci seçenek olan "Cescesor Rovi Premium" fotoğraf kağıdından yana kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.