Şimdi Ara

Cevap: Cevap: OTO DERİ DÖŞEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: razumuhin

    gercekten 9 sene sonra bu şekilde kalması harika..
    ancak merak edip girdim art car sitesine..
    son zamanlarda gezindiğim en berbat site diyebilirim.
    nacizane önerim sayfayı bu kadar küçük tutmak yerine yaptığınız işleri göğsünüzü gere gere kocaman kocaman gösteren bir site tasarlanması.


    Merhabalar ;

    9 sene sonra aracın tekrar gelmesi ve bunu görebilmek yaptığımız işin testi olarak bana da büyük bir zevk verdi..

    ART CAR sitesi siteyi yapan arkadaşın ilgisizliği ve benim donanimhaber ve ARTCAR Face sayfama daha fazla ilgi göstermemden dolayı biraz geri kaldı..Esasında dikkatli incelerseniz göreceksiniz , sitenin yapısı , diğer sitelerden kopya alt yapı alınarak yapılan bir site çalışması değildir.Site basit görünümü altında tamamıyla ART CAR a özel hazırlanmış farklı bir sitedir..ilk sayfasıda gördüğünüz görsel Mağzamızı görmüşseniz , ART CAR ın mağza vitrini dizaynıdır... Yani ART CAR'ı bilen ve görmüş biri için hayli esprili bir site ... Beni sitede tek rahatsız eden ise fotoğrafların eski sistem kodlarla yüklenmesi ve bunun zorluğu..Şu an ART CAR ın sitesinde en az 4000 fotoğraf var bu arada onuda belirtmemde fayda var sanırım... Tabi 2-3 senedir yenileme yapmadığımdan üç sene geriden geliyor ;-)) çünkü şu anda zaten 21 sene yapılan güzel işlerin geri dönüşleri fazlasıyla oluyor ve bu gün , 21 sene sonunda artık otomobilleri seven ART CAR ı bilmeyen çok az insan var kanısındayım..Site şu an sadece ART CAR ın geçmişi , adres ve iletişim bilgisi vermek babında orda duruyor ..Tabi 3 sene evvel son güncellenen tüm markalardan 4000 den fazla fotoğrafta orda dediğiniz gibi dimdik durmaktadır.....

    Fakat sizin dediğinize de hak vermemek mümkün değil..çünkü dediğiniz çok doğru , ART CAR ın sitesi zamanında seneler evvel daha siteler yeni yeni yapılırken yapılmış bir site olması itibariyle , ART CAR ı tanımayan , bilmeyen bir kişi için site gerçekten ART CAR ı tanıtabilmek babında çok yetersiz bir sitedi.. Dediğinizi dikkate alacağım , siteyide bir ara ele almam gerekecek sanıyorum ..Bu arada ART CAR Facebook sayfası nerdeyse her yeni farklı araçta güncelleniyor ordanda takip edebilirsiniz o sayfa gayet şık oldu... içeriğide ART CAR internet sitesini çoktan geçti..Bizzat devamlı ilgilenip yeni güncellemeler ve fotoğraflarıda bizzat ekliyorum ..Size Facebook sayfamıza bekleriz ..

    Bu güzel , içten yapıcı eleştiriniz içinde çok teşekkür ederim.

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.