Şimdi Ara

Cem Bölükbaşı, Formula 2’de yarışacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ken Block gibi vasıfsız bir şovmenden daha yetenekli olduğu kesin.
    Ayrıca motor sporları evet fakirlere göre değil. Futbol oynamak için bir top yeterli. Pilot olmak için çok daha fazla imkan lazım.
    Bütün efsaneler; Senna, Prost, Shumi,.. vs vs belli sosyokültürel tabakadan. İstisnalar kaideyi bozmaz, üstün yetenekli olsan da sağlam sporların olacak. Çünkü dünyanın en maliyetli sporu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt

    Ken Block gibi vasıfsız bir şovmenden daha yetenekli derken? Fazla abartmayın isterseniz. Bu çocuğun f2’de başarılı olacağını sanmıyorum. Sonu Jason Tahincioğlu gibi olacak. Ayrıca f1’e geçme ihtimali sıfır. Piastri gibi bir çocuk varken kimse buna şans vermez. Mazepin bile bu çocuktan daha yetenekli.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla gymkhana videosu seyrediyorsun. Ken Block un bir tane Uluslararası şampiyona başarısı var mı? WRC de ne yapmış? Şov videoları çekmek dışında nesi var? Klasik Amerikan pazarlama balonu..
    Bu mesajı sakladım 2 sene sonra görüşürüz :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt

    Saf yetenek konusunda Ayhancan’ın bile gerisindeyken daha ne anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorum doğrusu. İnsanları espor’a yöneltmek için yapılan pr çalışmasını da göremiyorsun sanırsam. 2 seneye gerek yok 1 sene sonra görüşürüz  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keske bu konu burada acılmasaymış. milletde ego tavan. ne önemli habermiş falan filan. ulan cocugun monitoru bile yoktu monitoru. elleriyle kazıdı geldi bu yerlere.

    gelmiş buraya yorum yazmış cok mu onemli haber diye? sen ne bok yiyon lann. sen hayattaki başarın nedir? ne özelligini ne yeteneğini gün yüzüne cıkarttında binlerce kisi arasında sıyrıldın cıktın?

  • Dıj güçlere gerek yok. Bir Türkün en büyük düşmanı yine Türktür. Bu tip yorumları yazanlara bakın; Vatan millet edebiyatı yaparlar, yerli milli derler, en büyük milliyetçi geçinirler. Ama bu hayatta hiçbir başarıları yoktur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt

    dış ulkeler ulkemize saldırsın inan onlarla omuz omuza anadolu ya TüRK Milletine saldırcaklar var ya. dediginiz gibi. bu tarih de oldu zaten. istanbul a ingilizler cıkarken onlarla oturup nargile fokurtatan tabiri caizse beyoglu beyfendileri varken anadolu dan 15 lik delikanlılar anakuzuları cephe ye gitti. türküsü bile var.

  • çok sevindim. yolu açık olsun. maşallah. ne cevherler var aramızda,sadece gün yüzüne çıkarılması gerekiyor bu cevherlerin.inşallah formula 1 de de yarışır bu genç yiğit.

  • para ve imkan destek varsa gençler herşeyi yapar ama yok

  • Endyk34 E kullanıcısına yanıt
    hadi la ordan 2 seneye f1 de sen ne anlarsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindirici haber ancak sadece simülasyonla olmuyor bu işler. F1 pilotları daha çocuk yaşlarda karting yapıyor, bütün has hafızaları, piste bakışları, hisleri, beyindeki gelişimleri, momentum hisleri, pisti anlama becerileri bir yarışcı olacakları şekilde gelişiyor. Bunları yaşamadan simülasyonda başarılı olup gerçek yarış pistlerinde başarı beklemek komik olur. Umarım başarılı bir kariyeri olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım başarılı olur.

  • F1 falan demişler arkadaşlar F2 ye çıkması bence kendisinin olanaklarına bakılırsa kendi için başarı, ülke içinde başarı değil.

    Hee f1 imkansız kere imkansız ama diyelim güneş batıdan doğdu ve f1 e çıktı bu dünyada ses getirecek bir başarı olur. galakside bizi anlayan canlılar varsa galakside bile olur.

    F1 Takip edip biraz ilgilenenler ne demek istediğimi anlar. Bilgisi olmayanlar beni hayınlıkla falan suçlayabilir

    Katar sponsorluğu olursada orada başarıdan değil başka şeylerden söz edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    Kendimi bildim bileli izlerim 23 yaşında f1'e çıkması olanaksız ayrıca o kapasitede filan da değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle selam F1 i takip ettiğim gibi cembo'yu da takip ediyor ve destekliyorum. O yayını ben de izledim çarparak oyun açığını kullanarak geçiyor. Russell ile filan arkadaş oldugunu biliyorum kumaşı iyiymiş fakat F1 deki sponsor olayı yüzünden geç başladı yarış arenasına.

    F2 nin en kötü takımına gitti. Bu da bir basaridir tabii fakat o takımda Hamilton olsa bile sezonu ilk 15'e giremeden bitirir. Oysa F2 nin şampiyonlarının çeyreği bile F1 de koltuk bulamıyor. Mezepin 2 sezonluk başarısı+babasından torpil+sponsor desteği ile genç yaşında zor geldi. Cembo 25 yaşında F1 göremeyecek arkadaşım birşeyler biliyoruz ondan söylüyoruz hadi eyw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endyk34 -- 14 Ocak 2022; 16:0:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F2 büyük başarı kendisine basarılar diliyorum. Ancak F1 imkansız arkadaslar. F1 de ki takımlara Türk şirketler milyonlarca dolar sponsorluk desteği vermeleri lazım ve ayrıca takım içerisindeki sponsor desteğinin en üst noktasında olmanız gerekiyor. İşte o zaman cem bir koltuk bulabilir. Çünkü artık sadece yetenekle o koltuklara kimseyi oturtmuyorlar. MONEY MONEY MONEY

  • Motor sporlarından çok anlamam ama F2'de bir Türk'ün yarışacak olması güzel bir şey

    Kendisi LinkedIn'de bağlantılarım arasında. Paylaşımlarına baktığımda efendi birisine benziyor. Umarım bozulmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahahhahaha adam oyunda leclerc’i geçiyor dedi ya. Aynen kardeşim oyunda geçtiğine göre reelde de geçer aynen. Ayrıca F1 2021 bir oyun simülasyon değil. Simülasyon istersen iracing’e bak   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    oyunda geciyor derken realde gecicek anlamında söylemedim. f 1 de yarısabilecek potansiyel var anlamında söyledim. oyunda geçmesiinin tabiki hic biley ifede etmediğini biliyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.